A gyereknek is haszontalan lett volna hisz egy hasztalant örökölt volna és nem az apjáé szállt volna rá.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Ezek olyan kérdések amikre nem kapunk választ de tény hogy a One for All önmagában nem ér sokat. Azt mondjuk nem tudom hogy nem vette észre senki hogy az öcsinek erőnövelő képessége van.. de mindegy is egybe forrt. Utána viszont olyan embereknek adták át akiknek nem volt semilyen képességük (All Mightnak se ahogy elmondta) és így "csak" erősödött a képesség, nem kapott újakat.
Viszont mi van ha Dekunak is van ilyen rejtett képessége? Pl. az elemzőképessége elég jó. Bár azt saját magad képesség nélkül is elérheted.
bakod az öcsinek nem volt erőnövelő képessége. azt nem vették észre, hogy képesség-átadó képessége van. a bátyja megszánta és neki adta az erőnövelő-erőhalmozó képességet. a két képesség összeolvadt, ezt hívjuk most one for all-nak. az öcsi és utána lévők viszont nem mind olyan embernek adták a képességet, akiknek nem volt erejük. Pl All Might elődjének, Shimurának is volt képessége, ezt all might mondta pár résszel ezelőtt. Sokan egyébként keverik a dolgokat. A képesség amit a fiatal fivér kapott nem képesség-halmozás volt (mint a bátynak) hanem ERŐHALMOZÁS. új képességek soha nem fognak a one for all-ba olvadni, mindig csak az aktuális birtokos ereje
és a továbbadásnál azért nem olvadnak össze a képességek, mert a fiatal fivér átadó képessége ezt nem teszi lehetővé, csak az idősebb fivér átadóképessége olyan hogy egybeolvadhatnak a képességek
persze ezt mind csak következtettem az eddigi információkból, semmi se biztos de egyelőre ez a legvalószínűbb
De ilyet se láttam még nagyon Lehet érik a harmadik évad?
Egyszer már volt olyan, hogy szünet volt a héten, egyszer kaptunk egy fillér rész részt most megint volt 1 hét szünet. Ez most vagy valami jó dolgot jelent vagy valami nagyon rosszat.
Eddig bírtam,mert elkezdtem xD
Hallelujah a bajnokságot/fesztivál alatt az ellenség nem szakította félbe a mérkőzést .A küzdelmek rövidek,de nagyon élveztem. Szerintem Todoroki kikapott volna Bakugo ellen,ha mind2 erejét használta volna.
Szépen fejlődnek a fiatalok és végre többet megtudtok a manga főgonoszától. Sok kérdésre kaptunk választ.
Most lesz szar várni hetente 1.részt :/ .
Ugrás a fórumra: |