Te nem érted, hogy miről beszélnek. Law közvetve mentette meg Zout, a TÉNYLEGES megmentők Sanjiék voltak, és különösen Chopper (ill. szintén közvetve Ceasar, de ő kényszerítve volt, ha nincsenek ott Sanjiék, sosem menti meg a minkeket, szóval én csak Sanjiékat mondanám). Sanji volt akkor a csapat vezetője, a legerősebb ember, nem csodálom, hogy őt emelték ki a minkek (bár mindenkit kiemeltek szerintem).
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy... nem is tudom, Arabastát nem Luffy mentette meg, hanem Shanks, mert ha ő nincs, Luffy nem akart volna kalóz lenni, és nem tanulta volna meg azokat az értékeket, amik most a jellemének részei.
És ez igaz is, egyébként, nagyon KÖZVETVE, a világon minden hatással van mindenre (a való életben is, nem tudhatjuk, hogy egy jó tett, kedvesség, vagy akármi később milyen hatással lesz valakire, lehet hogy úgy, hogy mi már nem is vagyunk), de mégis, a tényleges megmentője Arabastának Luffyék voltak.
Sőt, tudod mit, Arabastát (és végső soron az egész világot majd) Dragon mentette meg, mert "megcsinálta" Luffyt Monkeynével Ha ő nincs, nincs Luffy sem
Kicsit fals párhuzam persze, Law azért közvetlenebb szerepet játszott Zouban, de mégis. Remélem érted, miről beszélünk.
Közben Hiei beelőzött, de mindegy.