Én még Pedro halálát nem írnám még alá, jöhet még itt csavar.
One Piece manga
Azon kívül hogy mi volt Katakuri legendájában kamu még valamit nem értek a fejezetben.
Miért nem lehetett mutatni hogy Puding megcsókolja Sanji-t?
Komolyan én naiv mikor olvastam nem értettem miért törölte Sanji emlékeiből hogy megöleli.
Értetlenkedtem hogy ezt minek kell eltitkolni Sanji elől.
Majd mikor utána elolvastam a Spoiler topic leírását esett le hogy az ott egy csók lett volna.
Most meg azon értetlenkedem miért nem lehetett ábrázolni és miért a lábaikat rajzolták a fejük helyett.
Valaki tudja?
Ez a fejezet valami eszméletlenül jó volt! Még több ilyen mellékszereplős fejezetek várok Odától!
Rég volt már olyan One piece fejezett, ahol lelkileg, érzelmileg megfogott.
Katakuri és Brulee beszélgetése és a visszaemlékezés nagyon tetszett. Katakuri végleges bekerült a top 10 kedvenc karaktereimhez .Brulee pedig szintén megkedveltem.
Akkor ott volt még Pudding csókja,Carrot beszédje és még Sanji jelenetei zseniálisak lettek.
Akkor a Gyojin,Germa és végül Big Mom utolsó képkockája badass lett. Ezt a Yonko hatalmat és újvilági küzdelmet hiányoltam !Sok hiba ellenére remek lezárást kapott az arc.
Mert így érzékletesebb? Sokkal? Nekem nagyon tetszett. Nem kell mindent megmutatni, sőt. SŐT.
Ez a fejezet... nekem nagyon betalált. Rendesen.
https://jaiminisb...902/page/5
Most akkor Pedro lehet, hogy tényleg halott? Tényleg? Ha igen... le a kalappal, hogy ezt így alakította.
https://jaiminisb...902/page/6
Már az előző oldal utolsó paneljéből lehetett tudni, hogy mi lesz a következő oldal első panelje... de attól még szép volt (még ha kicsit unalmas is a megvalósítása Carrotton keresztül).
És tényleg, ha Pedro halott... hát akkor ez tényleg szép volt ez a szál Pedroval, nagyon.
https://jaiminisb...902/page/8
Valamit tudni kell rólam: bár egy rakat dologban megfelelek a tipikus férfi elképzelésnek, de én nagyon szeretem a JÓ romantikus sztorikat (néha a nem annyira jókat is ). És a felső két panel most nagyon elkapott... elsőre megijedtem, hogy Pudding a saját emlékeit törölte Sanjiról, és az... az szomorúvá tett volna nagyon (tudom, gáz vagyok).
https://jaiminisb...902/page/9
És ehhez ért Oda. Ezért is szeretem ennyire a One Piece-t... láthatjuk, hogy mi zajlott le Puddingban a történések alatt... összesen másfél oldalban. És ez elég is volt, pont annyit adott, hogy átéreztem, hogy fájt, hogy hirtelen nagyon megszerettem a karaktert. És nem véletlen, hogy most mutatta meg...
És így nekem a következő oldal:
https://jaiminisb...02/page/11
Ez mennyire ütött. Ahogy látjuk ezt az emléket, és nem a szokásos emlék-keretben, hanem mint a filmkockákat, közbeszúrva Pudding mostani arcával...
Áh Istenem.
Oda, könyörgöm. Hozd őket majd össze újra.
Ez annyira szép volt.
https://jaiminisb...02/page/13
És aztán jön a következő pofáraesés karakterek terén: Brüléé...
És pár oldal alatt megmutatta, hogy attól még, hogy eddig milyennek láttuk, egyáltalán nem ismertük igazán, és megmutatta egy teljesen új arcát a Big Mom családnak, Katakurinak, Brüléének... (és még Perosperonak is, hogy láthattuk, hogy már fiatalon is nyugodt és intelligens volt).
https://jaiminisb...02/page/17
Ez az oldal kegyetlenül odavágott volna... ha most érteném, hogy mi történik, de nem értem Most a szöveg a keretekben az ének, amit a lelkecskék énekelnek? Big Mom most hova érkezett meg, és kinek mondja azt, amit mond?
https://jaiminisb...02/page/19
Ez nem érintett meg különösebben (úgy látszik, hogy Sanjit valahol mélyen tőlem is sikerült eltávolítania Odának azért), de attól még szép volt.
Meglődtem, hogy Luffyéknak tényleg sikerült végre megszökniük... Remélem tényleg.
Amúgy nagyon tetszene, ha nem magyarázna meg semmit, csak fogná az egészet, és így ahogy van, félbevágná, mennék Luffyékkal tovább egy fejezetet, aztán mehetnénk a Világtalálkozóra, és majd később kapnánk csak hírt arról máshonnan (pl. újságból), hogy mi történt Jinbeiékkel, a Germával, meg a Mamával. Így a feszültséget is fenntartaná, Mama szálát sem zárná el, még csak ideiglenesen sem, a levegőben lenne hagyva, és bármikor vissza lehet majd rá csatlakozni.
Majd meglátjuk.
Számomra a Carrot-os jelenet szomorúbb volt mint a Sanji-Pudding duo. Pudding érzelmei nekem az esküvőn már átjöttek így számítottam egy ilyen jelenetre. Viszont szerintem is lehett volna mutatni a csókot. Nem azért mondom ezt mert annyira érdekelnek a szerelmi szálak, de borzasztóan szép oldalt lehetett volna összehozni.
Egyesítve 2018.04.20 14:20:51:
A Brülés visszaemlékezés egyszerre volt élvezetes, vicces és szomorú. Nagyon aranyosak voltak gyerekekként, és már kicsit érthetőbb hogy Katakuri miért bocsátott meg Brülének olyan hamar az esküvőn. Amikor még csak ott tartottunk azt hittem Lola sorsára fog jutni.
Egyesítve 2018.04.20 14:22:22:
Amúgy Sanji honnan a bánatból szerzett kaját a Sunnyn? A fele szétzúzodott vagy leégett, a szál előtt meg Luffy felhasznált mindemt a Currybe
Egyesítve 2018.04.20 14:25:15:
Kicsit filóztam a Soul Pocuson. Szerintem a 8 emberből egyre sem lesz hatása. A Vinsmoke gyerekek szimplán nem tudnak félni. Jinbe és Aladine határozott jellem,Praline Aladine iránti érzései pedig rettenthetetlenek. Judgeon lehet hatásos lenne ha nem lett volna az esküvő. Most szerintem a gyűlölete elég bátorsággal ruházza fel hogy ne legyen hatásos rajta BM képessége.
Germa66 írta:
Amúgy Sanji honnan a bánatból szerzett kaját a Sunnyn?.
Oké, nekem eddig is tetszett végig a szál de ez valami elképesztően jóra sikerült.
3 különböző érzelmi szál nekem nagyon emlékezetessé fogja tenni ezt:
Carrot/Sanji/Pedro - szerintem ezzel konfirmálva van hogy Pedro jelenleg halott. Az hogy még visszatér egy lehetőség, de az szerintem a második Big Mom szálban maximum valahogy egybefonva a Jinbei/Vinsmoke/Halemeberek lehetséges halálával és visszatérésével - gondolok itt az elvett évekre ami visszakerülhet majd valahogy. Nagyon tetszett hogy ki lett mondva hogy Sanji megmentette őket Zoo-n és most az adósságot törlesztette valamennyire Pedro, és ha már harcot nem láttunk Sanjitól legalább ez valamilyen szinten karakterfejlesztő lehet neki - meghalt valaki azért hogy ő visszatérhessen.
Sanji/Pudding - nagyon jóra sikerült, kicsit Rómeó és Júlia feeling annyi különbséggel hogy itt nem kellett meghalniuk, de beteljesülhetetlen szerelem.
Katakuri - Brülé - elképesztően jó lett. Egyre inkább látom magam előtt Katakurit mint egy jövőbeli szövetségest. Brülé meg kicsit ugrott a szimpátia ranglétrán mindenkinek szerintem.
Alig várom mi lesz a folytatás
Előre sajnálom a srácokat akik majd fordítani fogják ezt a fejezetet! Kitartást Nekik! hihetetlen jó fejezet volt. Szó szerint benne volt minden. Mármint több volt benne mint amit vártunk de azért nem zárt le mindent Oda bá. Nálam sikerült az eddigi legjobb legszebb arc záró fejezetet elkészítenie. Szerettem volna ha valahogy megoldják Pedro visszatérését de ezek után hiába van több teória is a visszahozatalára nem tudnám megemészteni. Ez egy gyönyörű lezárása volt a karakterének szerintem. Carott is nagyon aranyos volt hogy próbálta az erőset mutatni de azért csak előjött az saját énje és nem bírta ki könnyek nélkül. Nekem ez az egész dalolás ami végigkövette a fejezetet nem is halálszagot de valami rosszra utal szerintem. Egyrészt ahogy a betűk rajzolva vannak, erősebben vannak megjelenítve. Ha jól vettem ki akkor az egész arról szól amit szajkóztak az egész arc alatt hogy szívesen fogadnak be bárkit de senki sem hagyhatja el a szigetet. Érdekes hogy most fordította Oda a legnagyobb hangsúlyt( mármint írásban ) erre mikor már a szalmakalaposék megléptek. Az utolso pár oldal pedig ajándék volt. Már azért is mert Big Mommal azt hittem vége is a fejezetnek. Az utolsó kép engem se nagyon fogott meg, inkább az utolsó mondat ami így sokkalfelerősítette szerintem a kép mondanivalóját.
Ez egy remek és élvezetes fejezet volt.
Tényleg szinte minden klappolt benne. Itt már átérezhetőbb volt Carrot vesztesége. Nem is értem miért nem lehetett korábban bemutatni, hogy Pedro milyen fontos volt neki. Én is sajnáltam és átéreztem Carrot és Sanji helyzetét.
Viszont ellenben a többséggel nekem ez nagyon Zoora emlékeztet, mikor annyit mondták, hogy Raizou nincs itt, Raizou nincs itt, hogy mindenki elhitte, ahogy én is és bámm kaptuk a sokkot. Mai napig a One Piece legjobb és legmeglepőbb jelenete volt számomra. Már, amit hetente olvasok. Megdöbbentett és annyira badassnek éreztem a Minkeket, hogy elmondhatatlan.
Szóval én még mindig nem hiszek Pedro halálában. Nem hiszem, hogy Sanjit még ha nevetséges és szerintem hibás döntéseket hozott ezzel büntetné Oda.
Amíg nem láttuk CC-t én továbbra is tartom, hogy logikus úton megmenthető.
Viszont osztom a véleményeteket és nagyon örülnék, ha tévednék és halott lenne.
Ezt a Sanji megmentette a Zoo-t dolgot, pedig szerintem felejtsük már el. Segített nekik valóban, de Caesar és Chopper volt az, aki ténylegesen megmentette őket. Ez napnál világosabb.
Pudding és Sanji esete tényleg kicsit Rómeó és Júliás lett a végére. Nagyon jó és megható volt. A csókot, pedig azért nem láttuk, mert akkor fogjuk, mikor Sanji visszakapja az emlékeit és az ő szemszögéből fogjuk látni.
Ahogy Jon én is nagy love story fan vagyok Rengeteg shoujo mangát is olvasok. Sőt nagyon kevés olyan könyvet vagy mangát tudok elolvasni, amiben nincs szerelmi szál. Anélkül nem az igazi egy történet.
Brüléé visszaemlékezése és viselkedése, pedig legendásan jó volt már többször írtam, hogy nagyon tetszik, hogy a testvérek törődnek és látszólag szeretik egymást. Sőt ezek után egyértelműen szeretik egymást.
Az egész Katakuris rész a manga legjobb része volt.
Innentől már jöttek a problémásabb részek. Germának ez az egyszer fenn egyszer lenn fordulatait már nagyon unom és nevetséges.
Hála égnek legalább megviselt állapotban vannak.
Jinbe haláláért nagyon szurkoltam és én azt jósoltam, hogy szerintem megfog halni, bár azt nem mondtam, hogy ebben az arcban. Egyszerűen már ennyi huzavona után csak legyintenék rá. Nem lenne váratlan és meglepő. "Értékét" vesztette a dolog. Ilyen körülmények között, pedig egyetlen karakter halálát se kívánom. Ha meghal, annak legyen ereje.
Mama elég félelmetesen néz ki. Tényleg nem lett volna esély itt semmire, ha nincs a rohama.
Ezt a Zeffes részt meg nem értem. Mi értelme volt, mit akart jelenteni? No name kalózoknak kaját ad, nem érzek párhuzamot a kettő között. Teljesen idegennek éreztem a dolgot. Feleslegesen elment rá egy oldal.
Szóval volt ebben a részben minden. Igazán szaftosra sikerült.
Mivel elvileg az arc véget ért remélem marad a cliff hanger és nem tudjuk meg mi lesz Jinbeékkel.
Bár az arc elején azt mondtam, hogy azvégére pontot teszünk CC sorsára és ha velük tart egyértelműen ő lesz a következő nakama, ehelyett még Jine sorsa is kérdéses maradtXD Továbbra is hiszem, hogy nem köszöntünk el tőle. Kaidou ellen ott kell legyen. Ha nincs ott, akkor nincs aki megállítsa a vegyifegyvert, ami Kaidou birtokában van.
Szóval én még mindig hiszek benne.
Jah és még csak annyit, hogy ezek után kell hogy legyen Luffy vs Big Mom.
Hiei írta:
Ezt a Sanji megmentette a Zoo-t dolgot, pedig szerintem felejtsük már el. Segített nekik valóban, de Caesar és Chopper volt az, aki ténylegesen megmentette őket. Ez napnál világosabb.
Ugrás a fórumra: |