Ha nem az Újvilágban, akkor hol lehetek ?Ha jól emlékszem,akkor Sanji és a testvérei az Újvilágban születek .
Grand line kizárt,mert akkor Luffyékkal előbb találkoztak .East,West,South szintén esélytelen .
Szerk:
Ha már alvilág,akkor a többiek hova lettek ? http://naruto-kun...iece/860/9
Drug,Giberson és Umit?
Én azért Chiffont nem sorolnám a tízesikrek meg Opera bratyói felé De ez már csak részletkérdés.
Azt hittem Lola-n fogsz/fogtok kiakadni elvégre egy zombitábornokkal se ért fel.
De gondolom nem a két nem szép szeméért kapták a Miniszteri rangot.
Sejtem azt jelenti hogy jobbak a nem Minisztereknél.
dungeonlord
Komolyan?
Benne volt a visszaemlékezésben amikor átjöttek North Blue-ról East Blue-ra. És csak utána jöttek egyáltalán a Grand Line-ra. Te meg leírod hogy az Újvilágban születtek?
Illetve mi az hogy hamarabb találkoztak volna ha a Grand Line-on vannak. Kezdjük ott hogy amiről beszélsz az a Paradicsom ugyanis a Grand Line még mindig a Paradicsom + Újvilág. A kettő együtt szóval alapból ellentmondás amit írtál de ezt most inkább ugrom. A Paradicsomba miért kellett volna korábban találkozniuk? 7 db út van ebből Luffy-ék egyet jártak végig abból se az összes szigetet. A Germa meg ott melózik ahol pénzt kapnak érte. Nem látom az okot ami miatt feltétlenül egy szigeten kellett volna lenniük.
Ne teóriáidhoz próbáld hozzáerőszakolni a tényeket hanem fordítva.
Tényekre alapozz teóriákat.
Élvezetes fejezet volt, de azért nekem igen rossz szájízem maradt. Ez a Wadatsumis dolog nagyon olcsó húzás volt. Főleg az előző fejezet végén lévő zászló után. Így kell nevetségessé tenni egy cliffhengert.
A másik, ami már a könyökömön jön ki Jinbe körüli huzavona. Lezárhatnánk már egyszer és mindenkorra, mert borzalmasan unalmas. Csatlakozzon egyszer és mindenkorra vagy haljon meg.
A borítón az óriás csajba beleszerette tuti ő lesz a kedvencem köztük kicsit (nagyon) Namis, de annyi baj legyen.
Morgans meg adja a hypeot, ahogy azt vártukxD
Kíváncsi leszek, hogy lezárjuk Jinbe, CC, Bege és a Germa menekülését vagy kapunk majd róla egy flashbacket Wanon.
Nekem is bejött a fejezet, de szerintem talán még germáékról lesz egy fejezet.
Úgy tűnik Ovennek a vízi harc jobban kedvez mint a szárazföldi Valami hihetetlen menő támadása van.
Örülök hogy Gerth lett az utolsó tag Hajrudin legénységéből, a kedvenc óriásom volt az Elbafos visszaemlékezésből. Kíváncsi vagyok ha Linlinnel találkoznának, mi lenne a reakciójuk.
Remélem Jinbe nem hal meg.
Én még mindig nem értem Moscato hogy lehet életben. A hátralevő éveit elvette BM nem? 40et ha jól emlékszem.
Áhh nagyon várom a kövi fejezetet.
Mi a jó égen lovagol most Big Mom? Úgy néz ki mint valami Muppet Show figura
Nekem is tetszett a fejezet egészen addig míg meg nem láttam hogy Muscato él. Ha nem magyarázza meg Oda hogy ez hogy van (pl.: visszaemlékezés ahol BM visszaadja az éveit) akkor azt hiszem mindjárt beugrik Opera, Pedro Bege-khez pedig Pound.
BM nem ájult el a Tortától így az ereje (Lelkecskék) nem tűnt el.
Ez lényegében azt jelenti hogy Sanji elbukott.
Hisz bár helyrehozta BM-ot a célja az volt hogy ki is üsse a tortával ami nem sikerült.
Lehet Moscato ikertestvére az
De amúgy tényleg....Oda nagyon feltud húzni ezekkel a "meghalt de mégse" húzásaival...Még ha meg is magyarázza akkor sem fogok neki örülni.
(amúgy észre se vettem egészen addig amíg nem írtátok )
A másik, ami már a könyökömön jön ki Jinbe körüli huzavona. Lezárhatnánk már egyszer és mindenkorra, mert borzalmasan unalmas. Csatlakozzon egyszer és mindenkorra vagy haljon meg.
Lehet foglyul ejtik majd őket, hogy Luffyéknak legyen okuk visszajönni, mert jelenleg ugye nincs okuk, Luffy ígéretét leszámítva, hogy majd egyszer szétrúgja BM seggét.
Igen ez is egy jó opció meg jobban bele gondolva, így van egy ütő kártyája Wanora. A helyzetet csinálhatja kilátástalanra és egyszer csak betoppan Jinbe vagy akár többen is az itt maradottak közül. Azt az egyből teljesen elfogadható módon fordíthat a szituáción.
Szóval így jobban átgondolva a fejezetet ez több szempontból is teljesen jó döntés lehet.
A Germára, CC-re és még Begére is jó fényt vet, ha segítenek elmenekülni Jinbe-nek meg Pekomsnak. Meg, én még mindig nem hiszek Pedro halálában.
Hiei: Emlékszel még Cacao Islanden volt utoljára Ovennek ilyen lángoló szem-effektje. Most megint belőtte Oda és Wadatsumira lőtt támadása ezután "ütötte ki". Találtam most egy teóriát hogy Oven ezzel a lézerszemekkel növeli a hőt az áldozatain Szerintem van benne ráció.
Csatlakozom azokhoz, akik szerint jó volt ez a fejezet.
Egyelőre nem tudom hova tenni ezt a Jinbés dolgot... de aligha fognak meghalni a Gyojinok. Ami ha tényleg amolyan erősítésként toppannak be Wanora nem is baj. Hát majd eldől, de lassan már én is úgy érzem hogy Pedro is előkerül valamelyik menekülő legénység hajóján.
Hello ez egy elmelet de ha ugy alakul hogy elfogjak Jinbet akor lehetcseges hogy majd Katakuri kiszabaditja es elmegy vele Luffyekhoz , szerintem Katakuri nem halt meg . Mijen király lene ha csatlakoza Luffy csapataba