Csilla szerintem azért túlzol hogy Ichiji Sanji szint.
Sanjinak le kéne tudnia győzni Oven-t 1v1-ben.
És erre szerintem Ichiji nem lehet képes.
One Piece manga
Ovenen ott van a seb. Ki lett ő lyuggatva csak behegesztette magát.
http://naruto-kun...ece/900/12
Még a ruhája is kiszakadt, szóval tuti rá is kent egy szép nagy lyukat. Épp ezért félelmetes látszólag egyáltalán nem hatotta meg a dolog.
Itt tényleg átszakadt a köpenye is. Szóval lehet tényleg átlyukasztotta, de csak a meglepetés erejének köszönhetően.
http://naruto-kun...ece/898/11
Szerintem.. Sanjinak van még valami a tarsolyában. Nem hinném, hogy ennyire lemaradt zorotól. Lehet, hogy a sérült lába miatt nem használt egy technikát. Szóval sztem Luffy és Zoro hasonló szinten vannak és utánna Sanji. Ichiji sztem gyengébb Sanjinál. Nemhiszem, hogy túl sokkal de ez majd eldől amikor Sanji villant. Oven amúgy erős de qz ő erelye mindenhol kűlönböző. Vízben sokkal veszélyesebb pl. Sztem attól függ ki az erősebb, hovy hol a harc szintere és ki tud meglepetésből támadni
Germa66 írta:
Azok pedig BM gyerekei. Egy Yonko legénysége. Egy olyan Yonkoé akinek a territóriuma egy 36(?) szigetből álló terület, plusz még amiről nem tudunk.
Mi a kérdőjel a Haki-ban?
Judge elmondta hogy csak Sanji képes rá.
Oven-t illetően pedig ezt tudom megismételni
AFR írta:
Oven meg ezek szerint nem lett kilyukasztva Ichiji által hanem mint anno amikor Nami kiütötte Kalifa-t csak olyan volt az ábrázolás. Ténylegesen Ichiji csak megütötte és az elektromosság áthatolt Oven-en de nem lett átlyukasztva.
Linkelje már be nekem azt a fejezetet valaki amiben arról van szó hogy a Germa az újvilág tapasztalt harcosai és éveket lehúztak ott.
Csilla: Nem azért pattogok mert BM gyerekei, hanem azért mert rá is szolgáltak. A gyengébbnek titulált gyerekek olyan képességeket vonultattak fel amire még főszereplőink közül se képes mindenki. Gondolok itt a jelenetre amikor Yuen kiröhögte Sanjit mert azt hitte csak ő képes Geppozni.
AFR: Engem nem zavarna ha egyenlőként küzdenének, de az ilyen hogy Ovent meg tudják lepni, de egy gép ágyús random katona vígan lelövi őket?
Germa66 írta:
Linkelje már be nekem azt a fejezetet valaki amiben arról van szó hogy a Germa az újvilág tapasztalt harcosai és éveket lehúztak ott.
Azért azt se felejtsük el hogy attól hogy valaki híres bérgyilkos még nem feltétlenül erős csak jól tud rejtőzködni és lesből meglepetéstámadásokhoz jól ért.
Lehet attól erős 1v1-ben de nem feltétlen.
Az meg hogy egy senki közkalóz (még ha egy Yonkou senki beosztottja is) elismeri az erejüket szintén nem mérvadó.
Ennek ellenére nem akarom őket lebecsülni így kb egy Amanda, Galette, Mont-d'or féle középkategóriás Miniszter szinten szerintem vannak de a Peros, Compote, Oven, Daifuku féle felsőkategóriás Miniszterekkel nem vehetők egy kalap alá
Mondtam én olyat hogy gyenge?
Jelenleg kérdéses hogy Brook le tudná-e győzni.
Én BM gyerekeit kb 5 kategóriára tudnám szétosztani.
1. Édességparancsnok
2. Felső kategóriás Miniszter (Peros, Compote, Oven, Daifuku, Snack)
3. Közép kategóriás Miniszter (Mont-d'or, Amande, Galette stb)
4. Alsó kategóriás Miniszter (Lola, Chiffon stb)
5. A nem Miniszterek (Opera testvérei, tizesikrek stb stb)
Amande-n filózok hogy Közép vagy Felső de se hype-ot se tettet nem láttam ami miatt Felsőbe tenném.
Pl.: Peros Pedro-t egy mozdulattal lefegyverezte
http://naruto-kun...ece/877/17
Dungeon amit linkeltél abban az van amit én mondtam, hogy az alvilágban. Újvilágról szó sincs.
Én azért Chiffont nem sorolnám a tízesikrek meg Opera bratyói felé De ez már csak részletkérdés.
Én am egész szál alatt azt hittem hogy Amandeot meg Compoteot tartogatja vmire Oda, de mostanára rájöttem ez hiú ábránd. Sőt Amande meglehetősen nyugodt természetű a becenevéhez képest. Persze lehet azért kapta mert kegyetlen.
Germa66 írta:
Dungeon amit linkeltél abban az van amit én mondtam, hogy az alvilágban. Újvilágról szó sincs.
Ahol Sanjit elmenekült az minden csak nem az Újvilág. Sehol nem mondtam hogy az alvilág egy terület, megint jössz ezzel a kitérős próbálkozásoddal, de mondtam nálam ez rohadtul nem jön be. Linkeld azt az oldalt ahol írják hogy az újvilágban tevénykedtek évekig és akkor elhiszem. És ha meg nem tudod akkor ne kezeld tényként a hozzáképzelt dolgaidat.
Ugrás a fórumra: |