Normálisan?Hülyeségnek és butának nevezted meg nem csak az enyém,de mások kommentjét is.Ebben mi a normális?Az,hogy előtte elmondtad a saját elképzelésedet,még nem jelenti azt,hogy aztán butának és hülyeségnek nevezd a másik kommentjét.Nem is baj az,ha te így gondolod,csak akkor legyél már szíves és ne írj olyat,hogy "normálisan" írtál nekem egy választ,oké?
És az,hogy elküldted a linket és a magyarázatomat kéred,még jobban azt sugározza,hogy tényleg nem olvastad el normálisan azokat a hozzászólásokat.
Miért tartom luffy hakiját "különlegesnek"?Elvolt magyarázva.
Görgess vissza és olvasd el,nem vagyok hajlandó te miattad egy regényt írni emiatt,van jobb dolgom is.
Tapion: Persze,én is tévedhetek,sőt meg is mondtam,hogy félreérhető voltam.De aztán szépen elmagyaráztam miért gondolom ezt.Aztán meg előáll nekem azzal,hogy buta és hülyeségeket írok.Ebből is meglátszik,hogy többnyire elsem olvassa az emberek kommentjét és random hülyeségnek nevezi a másik véleményét.És ez nekem nagyon nem tetszik.Lehet,hogy én is durva vagyok és ezért bocsánatot is kérek tőle,de ezt elvárnám végre ő tőle is.
De már inkább hagyjuk végre a témát,mert nem szeretném,hogy ez a téma továbbra is vita tárgya lenne,
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.15. 20:39