Szerintem az, hogy Luffy nem tudtam normálisan használni a megfigyelés színét teljesen érthető, hiszen már a 922. fejezet vége óta idegbeteg lett, amióta meg megtudta, hogy Tama nem ért vissza azután még inkább. Nem hiszem, hogy ezen az ágon kell a mosdatás.
Igazából nekem lényegtelen, hogy Kaido Kairosekivel ütötte-e ki Luffyt, speciel számomra ez nem magyarázza meg a kiütést. Az még tök logikus és zseniális húzás lenne, ha amiatt fújódott volna ki Luffy, de a one hitet akkor sem értem. Smokernek is Kairoseki fegyvere van és mégsem aprítja a démongyümölcs használókat. Jó, most tudom nem a legjobb hasonlat, csak azt akarom kifejezni, hogy ez lehet nem a leglogikusabb magyarázat. Én személy szerint inkább azt nézném a mostani fejezetben, ahogy Kaido végigpüföli Luffyt, azért ez mégiscsak sokkal normálisabb vereség lenne.
Oden hakiját igazából én sem nagyon értem, bár igazából alig tudunk még valamit a csávóról. Kidre meg mit is mondhatnék, annyira azért talán nem lehet meglepő. Első olvasásra nekem is érdekes volt, de én mindenféleképpen adnék egy esélyt, hogy lássuk, mert igazából timeskip óta nem láttunk tőle semmit. Azért mégiscsak nem egy Buggyról van szó. Bevallom őszintén Kaido elleni veresége után én is eléggé lenéztem, szóval ezek után megpróbálom helyén kezelni és nem lenézni.
Egyébként tartalmas fejezetnek tűnik a spoilerek alapján.