Smoker füstből van amit nem lehet szétvágni ellenben a gyémántal ami szilárd és nem számít hogy előnye van a kardforgatókkal szemben a gyümölcse miatt. De mindegy haggyuk a témát
One piece. Ki nyerne harcban ?
Hogy mondhatsz már ilyen hülyeséget. Hakihasználók. A füst ugyanúgy vágható számára, mint a gyémánt. És mi az, hogy nem számít, hogy előnye van a kardorgatókkal szemben? Lol, mintha Luffynak nem számított volna, hogy előnye van a gumigyümölcse miatt Enel ellen
Atyám.
Minden héten el kell mondanom, hogy amit Marinefordon láttunk, arra nem igazán alapozhatunk. Doffy ott tudta irányítani Jozut, valamiért, de attól még a mostani történésekből kiviláglik, hogy Doffy nincs parancsnoki szinten, vagy MAX épp ott van.
Enelt azért hoztam fel, mert ahogy Luffy Enel gyengepontja volt, úgy Jozu a kardforgatóké. És oké, még ha el is fogadjuk, hogy a room-on belül minden vágható (ebben messze-messze nem vagyok biztos), akkor is ott a haki, és Jozu parancsnokként biztosan erős hakihasználó. Ha Law őt legyőzné, akkor legyőzné Crackert is pl.? Ugyanmár.
Az egyértelmű hogy shirohige második legerősebb embere ace volt és nem jozu. És azt lehet tudni hogy ace vérdija 550 millió. Ha ace erősebb mint jozu és erősebb akkor jozunak valószínűleg 550 millió alatt van a vérdija. Azért kevesebb mint 550 millió és 860 millió közel se egy szint
Ja, Luffynak meg 500, aztán leverte a 860 millás Crackert Barátom, nem a vérdíjak alapján nézzük az erőviszonyokat. Ace egy újonc volt, 19 éves korára lett 550 millája, Jozu (bár valószínűleg tényleg gyengébb volt) meg egy veterán, biztos, hogy nagyobb vérdíja van.
De ahogy mondtam, ha kevesebb is lenne, nem ez a lényeg. Szerinted a Mama akárhányadik embere is jóval erősebb, mint Fehérbajusz parancsnokai? (Merthogy pl. Perosperonak is 700 a vérdíja.)
Ha ez igaz lenne, Fehérbajuszt régen eltörölték volna a térképről
Öreg, gondold át ezt szerintem.
Ezt mondjuk nem tudhatjuk. Az biztos, hogy Marco az első, de nem vagyok benne biztos, hogy Ace fullosan nem volt erősebb Jozunál.
De ki tudja. Abban igazad van, hogy attól még, hogy ő volt a második számú parancsnok, nem biztos (sőt), hogy a második legerősebb is volt.
Ugrás a fórumra: |