Jó szórakozást
https://mangahub....hapter-900
One Piece manga
Jó szórakozást
https://mangahub....hapter-900
Közel se olyan vészes a helyzet, mint a spoiler után tűnt. A gyojinek simán elmenekülhetnek a víz alatt.
A germa az egyedüli kérdés, de én kifejezetten örülnék, ha meghalnának vagy elfognák őket.
Mamának eszébe jut, hogy mit tett? Vagy csak simán újra megzabál mindent és mindenkit maga körül?
Sunnyval nem tudom mit történt, de kizártnak tartom, hogy elpusztuljon. Kóla nincs így Coup de burst nem lehet opció.
Nem hiszem ,hogy Nami délibábja lenne, mert a lobogó ott van a vízen és nem láttunk tőle még ilyen kaliberű illúziót.
Brook nem láttam, hogy zenélne így ő se lehetett. Maradt Pudding és Caesar esetleg Pedro mentő övnek. Mást nem tudok már elképzelni. Pudding elég lestrapált állapotban van. Szóval sanszos, hogy ő csinálhatta a képességével.
Caesar nem lehet a hajón mivel azt Katakuri és Perospero átvizsgálta. Ha csak nem bújt el a tenger alatt járóban. Szóval őt se tartom esélyesnek. Pedronak meg nincs meg a képessége ahhoz, hogy segítsen. Kizárásos alapon marad Pudding... vagy tényleg elbúcsúztunk a Sunnytól.
Így hirtelen ennyi. Még fel kell dolgozni a dolgokat. Ez a fejezet, akkor lenne igazi gyöngy szem, ha tényleg itt hagynák páran a fogukat, Sunny elpusztulása meg feltenné az i-re a pontot. Azért az egy váratlan és durva húzás lenne.
Áhh szal mégse a kaszás csávó volt egy állat csak szimplán megsorozták őket germa hatékony lövedékekkel. Pedig vérmenő az a panel még mindig (főleg ha a kaszás képessége ütötte volna ki őket). Oven jó sokat bír amúgy. Én úgy láttam hogy már be is forrt a sebe és csak karcolások vannak rajta.
Számomra Big Mom nagyon creepy volt főleg ahogy belement a torkába Oda.
Azt nem hiszem hogy jelenleg Pudding csinál valamit, szerintem majd fog. A Nap kalózok szerintem is megmenekülhetnek simán. Viszont a Germa jó nagy kakiban van.
Továbbra is tartom a kaszás= tízesikrek teóriámat, most már meg találtam az egyik lány pólóján azt a jelet ami a kaszás pólóján is rajtavan.
http://onepiece.w...Girl_2.png
Germa66
Nincs kizárva a 10-es ikres dolog. De nem tudom milyen gyümi lehet az.
Engem most megint elkezdett kicsit érdekelni az arc.
Mert lövésem sincs hogy mi fog történni.
Nem tudom hogy a Sunny, Bege csapat és a Germa hogy ússzák meg.
Bege konkrétan egy szigeten ragadt hajó nélkül.
Oven meg ezek szerint nem lett kilyukasztva Ichiji által hanem mint anno amikor Nami kiütötte Kalifa-t csak olyan volt az ábrázolás. Ténylegesen Ichiji csak megütötte és az elektromosság áthatolt Oven-en de nem lett átlyukasztva.
Érdekes fejezet volt. BM creepy az tény, ez az ének is.... Amúgy nem hinném hogy visszaemlékezik majd az előző zabálására, inkább most is csak mindent felzabál.
A Sunny aligha pusztult el. Anno mikor Franky megszerezte a fa alapanyagot, kimondták hogy ez a legjobb cucc. azaz ha megsemmisült akkor hogyan raknának rámég egy lapáttal? Szerintem is Pudding keze lesz a dologban.
Oven nagyon durva ezzel a tenger felforrasztással.
El nem tudom képzelni, hogy Akainu képességét hogyan fogja felhájpolni Oda. Mert 100%, hogy erősebbnek akarja majd bemutatni a tengerészet fejét, mint egy Yonko közepes szintű emberét.
Oven megette a sütő gyümölcsöt így simán elforraszthatta a sebet. Sőt, ha jól látom ezt is tette, mert van rajta egy nagy heg.
Sanji és Carrot amúgy a fejezet felétől el van tűnve. Még ők is csinálhatnak esetleg valamit.
Ez egy nagyon hosszú két hét lesz azt hiszem
A germának még esetleg mentsvárat jelenthet, ha Pedro életben van és megmenti Pekomsot és együtt Sulong formába nekiállnak őrjöngeni.
Hetek óta nem volt kedvem fórumra járni, meg őszintén, az elmúlt pár fejezet nem is izgatott fel annyira, NA DE EZ
Így halkan szeretném megkérdezni most dungeontól, hogy mit gondol, a Mama vajon "méltó"-e a Yonkou címre
Mi az aktuális... mi a világ volt ez, te jó ég
Szerintem fantasztikus fejezet volt, elejétől a végéig, Big Mom (már csak azzal is, hogy láttuk, mire emlékszik) vagy kétszázat ugrott előre nálam. És azért most láthattuk, hogy oké, hogy egy Yonkou legénysége alapvetően is brutális, de a Yonkou maga kb. egymaga annyit tesz, mint a serege. Aztamarha Belegondolok, mi lett volna a csapattal, ha Big Mom nem beteg a fejére egész végig... Vagy ez most ilyen extra power up neki? Ez logikusabb... mert azért ilyen szintű erődemonstrációt szerintem még Fehérbajusztól sem láttunk.
Fogalmam sincs, hogy mi lesz, én nem bánnám, ha a Sunnynak annyi lenne, de kizártnak tartom, hogy ezt meglépje oda, elvégre ez az álomhajó.
Váó, tényleg. Fú, de jó volt.
Oven is, amúgy. Meg egyébként Pudding is, mostmár egész szívemmel beálltam a Pudding-Sanji vagonra (ha van ilyen).
Le a kalappal, azért ez a 900. fejezet emlékezetes marad, azt hiszem.
Szerintem az Oven hasán az elektromosság által okozott égés.
Egy akkora lyukat nem tudsz összeforrasztani.
Nem tudom Luffy mire mutathatott. Talán BM zászlóshajójára.
De ott van az a mondat hogy We'll kill ya! és itt a mondatvégi ya az nem Law szavajárása?
Ő képes lenne megmenteni a Sunny-t.
A másik lehetőség ha Tom-san tesója is Nap kalóz és két másodperc alatt beburkolta a hajót (ami elvileg hosszabb meló).
Jon jó újra látni téged de BM-tól milyen erődemonstrációt láttál itt?
Én csak a zászlóshajóját láttam meg hogy ő maga pár szigettel arrébb zabál.
Nem akartam véleményt írni,de Jon barátomnak most kivételt teszek .
Elolvastam a spoiler véleményeket és ma az új fejezetett .Egy pillanatra bejött az új fejezett, de később visszaszívtam.
Hogy miért? A torta miatt.
Most a mai fejezetnél Oda megpróbálta hangsúlyozni, hogy a kapitány él és virul, akkor a legénysége is keményebb.
Ezzel önmagában nem is lenne baj, mert a csapatmunka fontos, de arról se feledkezünk meg,hogy ezt mind az ellenségtől köszönhetik .Ha Big Mom felülkerekedett volna a betegségén és nem lenne többé agyatlan és nevetséges szörnyeteg ,akkor igazad lenne Jon,de nem így történt.
Felesleges összehasonlítani Whitebeardhoz, mert elfenekelné Big Momot.Wb képes volt a betegségén felülkerekedni, de Big Mom nem .
Ne haragudjatok, de a torta miatt nagyon súlytalan volt az egész fejezett. És hogy vegyem komolyan az egész Big Mom kalózbandát,ha Luffyék egyszere verik és menti meg a seggüket és Sanji ...róla már nem mondok semmit.
Az új fejezetnél csak Oven karaktere nyügözött le .
Smoothie közel se mutatott annyit,mint Pero vagy Oven szörnyetegek.Lassan Ovent tartom 3 Yonko parancsnoknak .
Ugrás a fórumra: |