Kicsit rég írtam már, csak eléggé kiakasztott az 888. fejezet, szóval inkább most írok két fejezetről.
Eléggé semmissé vált számomra az esküvő egyik nagy drámája, a Vinsmoke család kivégzésének megakadályozása. Basszus, a fejükről visszapattannak a golyók, ugye ki lett hangsúlyozva milyen táposak, mivel cyborgok, akkor majd pontok mezei lövésekkel sikerül őket kivégezni, persze. Ugye anno ha jól emlékszem az volt a kifogás, hogy nem volt náluk a ruhájuk. Nos amiket levágtak, azok alapján simán ki tudtak volna szabadulni Perospero cukor fogságából az én meglátásom szerint, hiszen úgy gondolom Ichiji és Yonji képességei nem voltak ruhához kötve, főleg utóbbié, aki gondolom cyborg képességeket használt Yuen-en. Szóval az akkori tehetetlenség után én nem tudom elfogadni Ichiji nagy sziporkázását, hogy ennyire megsebzi Ovent. Ovent még nem írnám le vesztesnek, mivel ha jól láttam utána még felkellt, de akkor is érdekes. Az oké, hogy a ruhák lehetőséget adnak nekik a gyorsaságra, repülésre stb, de ez akkor is kicsit logikai baki volt számomra.
Meg lett nekem még anno jegyezve, hogy várok én el egy Sanji harcot. Nos nem véletlen voltam anno kiakadva azon is, hogy Yuen földhöz csapta Sanjit. Ilyen szintű ellenfelet simán one shotolhatott volna menekülés közben, akár csak Raisint. Ha egy olyan ember alázta Yuent, aki Sanji off-screen alázott, akkor ez nem lehetett volna gond. De mivel kellet a Germának a fényezés, így ez történt.
A mostani fejezettel nekem most nem igazán volt bajom. Perospero "pihentetése" jogos volt, és a nagy dráma a kiszolgáltatottságról is teljesen hihető volt, még olyan valakik, mint ők ilyen helyzetben tehetetlenek. Big Mom meghalni biztos nem fog, a másik az, hogy szerintem úgyse tettek bele mérget. Azt sem hinném, hogy beadná azt, hogy nem ízlik neki a torta, felesleges lenne tovább húzni ezt a szálat, szóval én úgy gondolom kizárásos alapon, hogy bejön a torta neki.
Morgans és Stussy eltűnése sem olyan meglepő. Mont'Dor és a többiek épp eléggé el voltak foglalva, szóval simán leléphettek, azok után amennyire nem urai a helyzetnek nem meglepetés. Amúgy remélem visszatérünk rájuk a történetszál végén, szóval biztos valahogy meglépnek. Bár Stussy nekem gyanús, de nem látom értelmét annak, hogy elhallgatassa Morganst. Ami viszont meglepett az az, hogy el lett pusztítva Bege hajója, így rohadt nehéz lesz elmenekülniük. Ezután Judge vergődése sem volt túl szimpatikus. Noha a Szalmakalaposok a főcélpontok most, meg azzal is tisztában vagyok, hogy kell a Germa technológiája, de ettől ilyen távolságból simán fel tudná szeletelni Smoothie a Germa flottáit. A fejezet vége ellenére a menekülés továbbra sem lett sokkal könnyebb. Igaz nagy segítség volt, hogy Wadatsumiék megtisztítják az utat, de Smoothie és Daifuku kaliberű embereknek nem fog gondot okozni. Továbbá én már nem bízok Sanji harcban sem, szóval kíváncsi vagyok, hogy rázzák le őket.
Az anime alapján további veszteségekkel bővült a Big Mom kalózok oldala, ugyanis ki lett jelentve ott, hogy Bobbin meghalt. Gondolom ok nélkül csak nem rakták volna bele, szóval igaznak kell lennie.
Ui: Bocs nem tudom miért küldte el kétszer.
Szerkesztette: kristofkristof - 2018.03.25. 14:30