Dungeon
Hát ha ennyitől kifeküdnek Oven és a többi BM tag, akkor semmivel se tartom erősebbnek, mint pl Doffy-ék csapata. Csupán létszámban élveznek előnyt. Hatalmas csalódás.
One Piece manga
Szerinted miért istenítem Doffi karakterét?És miért imádom ?
Doffi egy ország ellen harcolt,akinek nem sok kelet a győzelemhez. Luffy a kalitka,Law és Dressrosa népe támogatása nélkül sose tudta volna elintézni.
Parázott az admirális és Kaidotól,de mégis az ereje valahol egy admirális szinten lehet. Miért admirális szint?Mert talán Sanji 1perc alatt elitnézte, aki az egyik legerősebb szalmakalapos.
Ehhez képest Big Mom és csapata egy nagy nulla, tisztelet pár kivétel. Nem csak erőként, de egy szánalmas tortát se tudnak készíteni Sanji nélkül.
Luffyék nem csak megszégyenítek ezt a nagy hatalmat, de még segítenek nekik egy tortát sütit.
Pedro önfeláldozása óta értékelhetetlen az arc.
Ideje lezárni az arcot...
Nem tudom miről beszélsz és milyen dislike,de már gondoltam megkérdezem mi ez a sok megállás nélküli dislikot?
Milyen ironikus, hogy később ugyanazt mondod, amire nekem dislikot nyomtál.Akkor most kinek volt igaza?
Nem hitettek az első Yonko bukásban,nem hitettek Ichiji valahol Sanji szinten mozog .
Jinbei elhagyták Big Momot és szintén ellenségként kezeli a Gyojinokat Ha nekem nem hisztek,akkor majd Világtalálkozón kifog derülni, hogy ki marad még a tengerészet oldalán.
Igen tudjuk, hogy te mindent megmondtál csak az a baj, hogy abból semmi nem úgy van, volt, lett. Ezt leszámítva persze teljesen igazad is lehetne.
Mindenki milliószor megcáfolta állításaidat. Most se tudtál semmit bizonyítani. Mi tudunk linkelni neked egy Big Mom zászlót, ahogy a Gyojin szigeten lobog. Ez a tény állás a többi csak a te elméd szüleménye, mai vagy igaz lesz vagy nem.
Ahogy Big Mom se bukott még el.
Sanji év ígérete óta nem hiszek többet Odának,ha a mangában nem látam.
Egyetlen kivételhogy hol tart a manga, ami most 7?% körül van.
Pontosan ezért vártam az első bukást és részben ezért nem fognak még1x összecsapni Big Mom és Luffy.
Már csak idő kérdése és elkezdődik a nagy kalózháború a kalózkirály címért. Ezt még a tengerészet se tudja megállítani, mert meggyengült az egyensúly az Újvilágban.
Világtalálkozón lesz az utolsó nyugis beszélgetés és onnantól végig pörögni fog a manga. Mert Morgans hírei után fog beindulni a buli.
Ne érst félre,mert nekem se jött be teljesen a tippem,de attól még birodalom leggyengült. Kalózháború alatt célpontok lesznek,mert látok mi történt Wb veresége után.
Ok nélkül sose dislike-oltam. Ha pedig valaki azt kapott mindig meg is indokoltam miért kapta és az nem az volt hogy ellent mondott nekem.
Te ezzel szemben ha megcáfollak vagy ellened érvelek azonnal dislike-olsz szóval igen azóta neked mindig rányomom mert állandóan hülyeséget beszélsz.
Hiei-nek meg 100%-ban igaza van.
Én továbbra is kitartok amellett hogy nem intéztek el mindenkit Sanji testvérei. A kövi fejezet jó lenne ha kicsit az ő harcukról szólna. Reménykedek hogy nem akarja ennyire gyorsan lezárni az ívet, hogy 1hitelne mindenkit a valószínűleg Sanjinál gyengébb testvérek.
De abban egyetértek hogy a VK talira már nekem is nagyon viszket a tenyerem
Dungeon
Sztem nem lesz semmilyen háború a Kalózkirály címért, Luffy ahogy leveri a világkormányt is, a kalózok elfogják ismerni mint Kalózkirály, aki változást hozott a kalózok életében. Gorosei, mint főboss bukásával fog befejeződni az anime is. Legalábbis vmi ilyesmi forgatókönyvet tudnék elképzelni a végére.
Nekem mindegy, hogy háború vagy Gorosei bukása ...
Csak legyen végre egy hatalmas tengeri csata! Itt egy kalózos téma és eddig alig volt valami.
A mostani arc-ban is csak menekülés van.
Egy jó kis vízi harc, mikor flották csapnak össze, nah olyanra éhezek már jó ideje.
Sajna én se látok sok esélyt egy kidolgozott tengeri csatára pedig én is arra voltam mindig is kiéhezve.
Egyébként szerintetek el fogunk idén jutni Wano-ra?
Mert még ha tavasszal vége is lesz az arc-nak (10-12 fejezet) akkor is a Világ Találkozó arc-ra elég lesz vajon 20-30 fejezet?
Én kételkedem.
Sztem a BM arcnak 1-2 hónap után vége lesz, Luffy-ék visszataláltak Sunny-ra, a BM kalózok megvannak zavarodva köszönhetően Germának, egyébként is Luffy elsődleges célja Sanji kimenekítése és nem foglalkozik a Mamával, így gondolom ezt az arcot nem nagyon lehet tovább húzni.
Nálam a kérdés h Oda akkor most váltani fog és ezúttal Zoroék szemszögéből fogja Wanot bemutatni, vagy bevárja Luffyékat és újra együtt lesz a csapat. Én az első változatnak örülnék jobban, egy kis Zoro vezette kaland.
Ilyet ne is mondj hogy nem lehet tovább húzni a dolgot
Ha Oda meghallja még 2019-ben is itt leszünk.
Fél éve is ha jól rémlik arról beszéltünk hogy már mindjárt vége max 10 fejezet. És tessék.
Szerintem valami olyasmi lesz hogy Zou arc-hoz hasonlóan bemutatja mit csináltak Zoro-ék amíg Luffy-ék oda nem érkeztek aztán viszont együtt fognak végre tevékenykedni.
Ugrás a fórumra: |