Igen, és? Remélem nem azt akarod ezzel mondani, hogy lett volna esélye Doffy ellen, ha 100%-osan kezdte volna.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Így van, de ettől függetlenül, ha nyílt harc lett volna köztük, akkor sem lett volna esélye. Ezt nem lehet és nem is kell magyarázni.
Marco- már hogy ne lett volna Rohadt kemény, Law valószínűleg nem tudja megvágni, ha Mihawk támadásait is tudta állni, és rohadt erős Már hogy ne tudná bántani Law-t Ellenben Law mit tudna vele csinálni? Összevagdosni nem tudja, eldobni messze tudja a roommal, de mire megy vele. Egy ideig tartaná magát, de utána Law kikapna, mert még nincs azon a szinten.
Perospero vs. Doflamingo
Azt hiszem nem mondok újat azzal, ha Doffira szavazok.Doffi felébresztette a Hóditó Haki és az ébredést.
Doffi az ébredéssel könnyedén hatástalanítja Perospero cukorka képességét .
Doffi pár perc alatt legyőzte Sanjit ,aki majdnem parancsnoki szinten mozog.
A harcra kicsit később válaszolok de annyit muszáj most megírnom dungeonlord kedvéért hogy Shanks, Silver Reyligh és Edward Newgate ők mind nem D-k akik tudnak Hódító Hakizni. Doffy nagyon nem az első.
Ami a harcot illeti.
Perosról még nem érzem hogy eleget tudnék. Nem tudom hogy tud-e és ha tud (szerintem tud) akkor milyen Hakikat és milyen szinten tud használni. Azt se tudom hogy milyen ökölharcban és hogy hogyan használja egy 1v1 harcban a gyümijét.
De ennek ellenére én Doffyra szavaznék. Megindokolni nem tudom a fentebb említett infóhiányok miatt de így érzem szoros lenne de Doffy nyerne a kétkezű Peros ellen.
Az meg végképp kérdéses hogy a jobb keze elvesztése mekkora hátrányt jelent neki.
AFR írta:
A harcra kicsit később válaszolok de annyit muszáj most megírnom dungeonlord kedvéért hogy Shanks, Silver Reyligh és Edward Newgate ők mind nem D-k akik tudnak Hódító Hakizni. Doffy nagyon nem az első.
Valamiért úgy rémlik, hogy mondták a D.
Miért ne tudni összevagdosni? Egyébként egy gamma knife is megteezi de a szivét is kiveheti
Nem számít hogy gyémánt a room-on belül mindent szét tud vágni. Doffy-t azért nem tudta mert ő kikerülte. Itt a példa 2:15-nél
https://m.youtube...mA76zfFtv8
Valamint egy ilyen harcnál nem árt figyelembe venni hogy jozu-nak csak 1 keze van
Az szerintem nem igaz, hogy mindent képes szétvágni, az rettenetesen erős képesség lenne. Smokert sem tudta szétvágni (igaz, hogy ő is kerülgette).
De igazából tökmindegy. Jozu egy Yonkou egyik legerősebb parancsnoka volt, Law még nincs ezen a szinten.
Ráadásul egy nagyon erős képességge van, ami kifejezetten kardforgatók ellen erős (és Law kardforgató).
Perospero vs Vergo
Azt hiszem, hogy ez egyértelmű Vergo erős, meg minden, de nem létezik, hogy ezen a szinten legyen. Ő egy Shichibukai jobbkeze volt, Peros meg az egyik Yonkou egyik legerősebb tisztje. Perospero nyerne.
Doffi vs Katakuri
Azt hiszem, hogy ez is egyértelmű, Doffy nagyon erős, de nincs ezen a szinten. Még ha azt bele is magyarázzuk, hogy Doffy van parancsnoki szinten (ami szerintem nem igaz), Katakuri nem akármilyen parancsnok, hanem a legerősebb, veretlen. Katakuri nyerne.
Ivankov vs Smoker
Hát ezt nem tudhatjuk pontosan. Ivankov biztosan gyengébb, mint egy admirális... de szerintem egy aladmirálisnál erősebbnek kell lennie. Egyelőre Ivankovra szavazok De Smokerben több potenciál van (szerintem admirális lesz valamikorra).
Nami vs Tashigi
Jó kérdés, de inkább Namit mondanám, főleg azután, amit most Tottlanden láttunk tőle.
Nekomamushi vs Cracker
Luffy vs Aokiji
Egyelőre ez még még mindig Aokiji. Luffy szerintem most ért fel a parancsnoki szintre, de az admirálisok efölött állnak (persze ezzel nem ért mindenki egyet, de szerintem).
Ugrás a fórumra: |