Sziasztok!
Ha nem szabályba ütköző valaki dobna egy linket, hogy hol lehet letölteni a részeket?
Tudom van indavideo de én szeretném letölteni.
Köszönet!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Mindent megtalálsz az anime adatlapján: http://naruto-kun...age_id=166
Köszönet a gyors válaszért.
Illetve elnézést, nem fogalmaztam egyértelműen. Égetett felirat nélkül, hol lehet letölteni?
Pl. A tisztelt fordítók honnan szedik le megjelenés után a részt?
Pl2: Elvileg már kint van a 20. rész azt honnan lehet leszedni.
Gondolom künholni torrent oldal de melyik. Google ebben az esetben sajnos nem volt a barátom és nem mutatta meg.
Köszönöm!
Akinek nem inge, nehogy magára vegye Kezdeném ott, hogy köszönöm a támogató jellegű hozzászólásokat!
Csak hogy egyszer s mindenkorra tisztába tegyük a fejekben a helyzetet, pedig nem érzem kötelességemnek magyarázkodni:
A Boku no Hero Academia, a Dragon Ball Super és a One Piece animéket én fordítom (+időzítem, formázom a feliratot).
Nem lehurrogni akarom azokat, akik itt az elmúlt pár oldalon logikát kerestek a sorrendben, vagy a Trónok Harcához hasonlították a munkásságunkat (egy szimpla, formázatlan srt felirathoz pffff O.o). Viszont van pár alap dolog, amit meg kell érteni:
1., Azért csinálom, mert szeretem, és szeretek (immár 11 éve) a népnek magyar feliratot adni egy-egy jó sorozathoz.
2., Nem egy lakatlan szigeten élek, ahol csak onnan tudom az idő múlását, hogy hétvégente (!!!) kijön pár anime epizód.
3., Nem, nem adnám át másnak egyiket se, ha épp nem érek rá legalább egy fél hétvégét ezzel tölteni, hiszen ti sem adjátok át másnak pl. a barátnőtöket hétvégére, ha nem értek éppen rá, nem?
Ahogy azt egy kulturált érdeklődőnek megírtam privát üzenetben, a Super és a OP azért jött előbb, mert konkrétan a kettő együtt tartalmaz annyi szöveget, mint a Hero Academia szombati része. Így dönteni kellett, hogy mit hagyok mára, és mivel itthon voltam, ezért a nap folyamán bőven volt rá időm (cirka 5 óra alatt sikerült is).
Kicsit összegezvén a dolgot:
Azzal kezdenem, hogy koszonom a forditasokat, es a beleolt szabadidodet!
Azzal folytatnam, hogy egyszer talan en is megkerdeztem a feszbukos oldalatokon, az egyik kirakott uj epizod alatt, hogy mi miatt kesik az amit en varok. De nem szemrehanyaskent tettem, es nem is baszogatas gyanant, csak erdekelt. En ugyanis felfogtam, es ertem azt, hogy minden forditonak van maganelete, munkaja, csaladja, stb.-je.
Azonban ha ki lenne irva, hogy a szombati resz kesni fog, akar 1-2 napot is, akkor nem frissitenem az oldalt szombaton 30percenkent. Mert nekem is a hetvegem az ami szabad, es akkor tudom megnezni a sorozatokat amiket szeretek, ezekbol egyebkent kettot te forditasz (+ Boritot, ami ugye nem hetvegen van), szoval tenyleg koszonom a munkadat.
Jaaaa, es a veget csak azert hoztam fel, hogyha esetleg arra szannal 5percet, hogy kiird kesni fog a resz, akkor valoszinuleg kevesebb fellengzos hozzaszolas erkezne itt itt amott. Es az olyanok se frissitenek az oldalt 20percenkent mint en.
De persze ez is a te dontesed mint minden mas, es egyuttal megkoszonnem azt is, hogy itt most kozolted, hogy a kovetkezo nehany epizodot is csak kesobb fogod leforditani.
Kellemes napot, es jo animezest mindenkinek!
Azért igy minden sokkal világosabb mint angol felirattal. A rész az király volt mint mindig. Azon besirtam mikor azt mondja a jack csatlakozós vagy fülhallgatós csak hogy még mindig nem tudja hogy milyen erős is Midoriya, gondolom magamban már most szétkapná a fele osztályt.
Amúgy meg igazad volt Jaeger az tényleg Bakugo mozgása volt amit Midoriya használt, én akkor azt hittem az csak arra a mozdulatra szól. Szóval bocsi
Én nem haragszom All Might death flag confirmed. De valószínűleg a sorozatban ő "Jiraya" tehát aki lökést fog adni Deku fejlődőséhez.
De ez a pillanat még nem mostanában lesz. Remélem a vizsgán jó kis epic harcok lesznek. A tanárok se fognak velük kesztyűskézzel báni
zetidb
2017.08.21 20:28:54
Köszi szépen a feliratot! Nagyon jó rész volt.
Viszont abból amit All Might mondott abból nem értettem semmit.
Most akkor a OFA miben különbözik a AFO-tól? Az AFO ugyanúy tovább tudja adni a képességeket, akkor mitől lett különleges az öcsike átadóképességével összeolvadva? Másrészt, a OFA birtokosai miért nem adják tovább egyszerre mondjuk 4 embernek és simán leverhetnék a fő bosst. Másrészt eőször úgy értettem, hogy az AFO öszegyűjtögeti a képességeket, de amit tovább ad azt elveszti, de akkor ezt a képességet nem tudta volna átadni az öccséne az ipse. De így meg mi értelme van, hogy összetud gyűjteni milló képességet, és akkor mondjuk egy tüzes képességet továbbadhat még 20nak, vagy akármennyinek?
Szerintem az All for one is elveszíti, ha tovább adja. Mert különben még nagyobb op képesség lenne, pedig már most is az.
Off
Olvassátok a spin-off mangát. Pl. olyan személy/személyek múltjába is betekintést lehet nyerni, aki/akik köztetek is népszerű volt. Plusz mivel a történet a múltban játszódik, nem fogtok spoilerbe futni.
Az Illegals-ra gondolsz? Hmm. Felcsigáztál xD
Nem hinném, hogy elveszíti, mivel az első Noumunak adott ugyebár Szuper Regenerációs képességet, és mondja ebben a részben a Doktor, hogy kár, hogy nem öt évvel ezelőtt szerezték meg, mert a Senseinek már összeforrtak a sebei, ezért jelenleg semmit sem ér a gyógyítós képesség.
Vagyis átadta a Noumunak a képességet, de megmaradt neki. A kérdés az, hogy miket szedett még össze ennyi idő alatt?
Arra gondolok bizony. Elég jó. Kicsit sötétebb hangvételű, mint az alapmű. Plusz a történet sem rossz, és többször összekapcsolódik az eredetivel.
Viszont azt nem mondják ki egyértelműen, hogy jelenleg is nála van. Lehet úgy is értelmezni, hogy mivel már nem volt hasznos, tovább adta Noumunak.
Nekem mondjuk inkább az a kérdésem, hogy ennek mennyi a határa? Mert ha a végtelenségig lehet halmozni a cuccokat, akkor ez egy túlzottan táp képesség. Meg ha másolja, tehát továbbítja, akkor gyengül-e valamelyik félnél a képesség. Mert ilyet el tudnék képzelni és akkor nincs értelme mindenkinek képességet adományozni.
Ugrás a fórumra: |