BM tuti ki tudna törni a mochi-ból.
Csilla
BM sose falta fel egyik gyerekét se. Csak a lelkét tépte ki Muscat-nak. Nem evett embert (csak visszaemlékezésben).
One Piece manga
Katakuri.. nem az édesség parancsnokok együttes ereje is messze van BM-től. Ha tetszik ha nem ebben az arcban ezt egyértelműen láthattuk.
Ezért is vagyok kíváncsi hogy Luffy hogyan erősödik meg Kaidoig annyira, hogy egy Yonkot ténylegesen elverjen. Bár LEHET hogy az elsőt (Kaidot) nem egyedül fogja. Shanks esetében én nagyon szívesen megnézném ahogy Luffyval harcol, majd utána ünnepelnek egyet.
bakod írta:
Ezért is vagyok kíváncsi hogy Luffy hogyan erősödik meg Kaidoig annyira, hogy egy Yonkot ténylegesen elverjen. Bár LEHET hogy az elsőt (Kaidot) nem egyedül fogja.
AFR írta:
BM tuti ki tudna törni a mochi-ból.
Csilla
BM sose falta fel egyik gyerekét se. Csak a lelkét tépte ki Muscat-nak. Nem evett embert (csak visszaemlékezésben).
Luffy csak BB ellen fog egyedül harcolni,de Kaido ellen kizárt. Abszolút kizártnak tartom.
Maradjunk inkább Kaido vs Szupernovák(Luffy,Law,Kid) küzdelemnél, mert az jobban hangzik.
Luffy,Law,Kid már harcoltak együtt és ezt még1x megszeretném nézni.
Visszaztérve Big Mom vs Katakuri.
Ha nem is az elején, de így utólag Katakuri már lenne esélye megállítani.
Big Mom se tudna egy városnyi Mochi felzabálni,mert abban könnyedén belefulladhat. Hiába 5x nagyobb Luffynál, sok Mochit nem egészéges megenni.Luffy csak gumitestének és a plot armortól köszönheti, hogy túlélte a mochi ébredést.
Big Mom beteségét könnyedén ki lehet jásztani. Hiába van óriás ereje,ha egyszer elkap egy Mochi ébredéssel, akkor vége a játékban.
Ha józan eszén lenne, akkor nem lenne esélye, de egy agyatlan Big Mom igen. Minél tovább tart a betegsége, annál sebezhető .Ezért sikerült Jinbeinek kilöknie és megsebesíteni Big Momot.
Csilla
Igen elég durva hogy felzabált kb 10 embert és fel se tűnt neki.
Muscat-nak viszont a lelkét se ette meg csak azt láttuk hogy kitépte.
dungeon
Kaidou ellen én is egy több vs 1-et várok és nem úgy mint Doffy ellen hanem végig.
Jinbe csak lesodorta egy ütéssel a hajóról. Szó se volt BM megsérüléséről. Ha igen akkor linkeld.
És nem fogadd már el hogy ESÉLYE SE LENNE. Nem véletlenül menekült el Smoothie-val karöltve BM elől.
Ha képes lenne megállítani egyedül akkor amennyien ott voltak simán megtehették volna.
Luffy esete is hülyeség volt. Attól hogy gumi vagy ha a torkod összeragad akkor meghaltál. Tehát a OP-ban bárki ehet tonnaszára mochi-t fulladásba nem fog meghalni.
AFR írta:
Szó se volt BM megsérüléséről. Ha igen akkor linkeld..
Villámcsapást tényleg megérezte de Jinbe ütése csak elsodorta szó se volt se fájdalomról se sérülésről.
Peros se azt mondja hogy most már sebezhető.
Lehet a védelme is gyengül (sőt valószínű) de a két villámon és a coup de burst-on kívül nem tudjuk hogy bármit is megérzett volna és még ezen esetekben sem biztos hogy sérült.
A plot armor egyébként nem az volt, mikor Katakuri nem szúrta le Luffyt? A mochi felzabálása nem plot armom volt, hanem költői túlzás. Luffy mindent megesz ami ehető, és ha jól tudom minden ízlik is neki, a gyomrát addig terheli ameddig csak akarja.
Kaido ellen jól hangzik ez a 3v1, adott is igazából. Luffy és Law szövetségesek, Kid pedig jelenleg Kaido fogságában(?). Azt láttuk ugye, hogy Apoo Kaidohoz szegődött, de úgytűnik Kid-ben van kurázsi.
Luffy pedig BB-vel biztosan 1v1-be fog menni, hiszen riválisok, és ugyanígy lesz véleményem szerint későbbiekben Akainuval is...Legalábbis nagyon remélem.
itt van https://jaiminisb...898/page/1
Őszintén szólva, már én sem nagyon tudok mit mondani? Itt lenne a vége a BM kalózoknak? Katakuri kérdéséből gondoltam, még lesz velük valami összeröffenés, de így, hogy most a Germa is szarrá veri a fél legénységet..
Lassan már tényleg nem marad értelmes erős ember, aki harcolni tudni, ÚGY hogy SANJI még mindíg nem csinált "semmit"..
Nem tudom most már hogy húzzuk-e az arcot, vagy inkább menjenek, aztán haladjunk..
Reméltem, hogy Sanji ott elkapja Oven, de mivel jött Ichiji.. Így már csak egy Sanji- Snack-ben reménykedem, de már kevés rá az esély..
Egyébként a fejezettel nem volt gondom, de az fáj, hogy a BM kalózok gyakorlatilag senkit nem üttek ki, és olyanok mint valami bokszzsák, ahhoz képest, hogy milyen embereik vannak erőben..
Ugrás a fórumra: |