Iva chanra visszautalva nem csak a hormonok miatt birta Luffy. Pl.: ugy volt 3 nap mulva dőlel milessz vele erre alig pár óra alatt legyőzte a mérget. (Pontosabban összerakódott a teste.
One Piece manga
Elég sok idő, mire az ember éhen hal. Nyilván, ha nem viszel be energiát, akkor elkezded felélni, amit elraktároztál. Gyorsabban fáradsz és az erőd is kevesebb lesz, de ha kapsz egy adag szteroidot, ami kikapcsolja az agyadban azokat a részeket, amik ezeket a korlátokat adják, akkor ez teljesen lényegtelen. Nem véletlen, mikor elmúlt a hatása Luffy szinte instant összeesett.
Ne hasonlítsuk már azt az esetet, ahol Iva gyakorlatilag a hormonképességével megmentette, azzal, amit utána adott Luffynak. Luffy egyből kicsattant az erőtől és meg se tudott állni úgy felpörgött.
Nem mellesleg én példának hoztam fel a katonai drogot. Hogy az életben is van ilyen a mangában férfiből nőt csinál. Így gondolom még ezerszer durvább dolgokat képes véghez vinni azzal a gyümölccsel. Teljesen normális volt azaz eset és kicsit se hasonlított erre.
Nem is neked írtam. Tisztában vagyok vele, hogy ez így volt és semmi meglepő nem volt rajta, mikor Crocodile skorpió mérgét is túl élte mindenféle ellenszer nélkül egy csomó ideig.
Ezek után ezen már ott meg se lepődtem.
Nem Luffy állóképessége a kérdéses, mindig is tudtuk, hogy kiemelkedő neki.
"Elég sok idő, mire az ember éhen hal. Nyilván, ha nem viszel be energiát, akkor elkezded felélni, amit elraktároztál. Gyorsabban fáradsz és az erőd is kevesebb lesz, de ha kapsz egy adag szteroidot, ami kikapcsolja az agyadban azokat a részeket, amik ezeket a korlátokat adják, akkor ez teljesen lényegtelen."
Egyáltalán nem lényegtelen. Olvass utána jobban akkor, ha ezt hiszed, de nem vagy tisztában elég sok dologgal. Éhenhalásról szó se volt, de egyre korlátoltabb lesz minden funkciód. Komoly szálkásító diéták során, például a hormonok, melyeket testépítők bevisznek, ebben a szakaszban nem izom építésre szolgálnak (ugyan ezek a hormonok megfelelő étrend mellett izomépítésre sarkallják a szervezeted), hanem arra, hogy megtartsák azt az izomtömeget ami rajtuk van. Azt jól írtad, hogy bizonyos korlátokat feloldanak, de energiát nem fogsz kapni tőle. Amint írtam is ha nem viszel be megfelelő mennyiségű energiát a szervezeted abból dolgozik ami van. Ebből szokott lenni az a probléma, hogy minden mást visszavesz minimumra a testük: rengeteget alszanak, valahogy spórolni kell, ha ébren is vannak nem képesek funkcionálni normálisan 2 óra után, koncentráció semmi, ingerlékenység, a szervezetük hozzányúl azokhoz a raktárakhoz amit betegségekre tartogat, stb. Attól hogy szteroidot kapnak nem fognak energiához jutni, nem érted a hatásmechanizmusát akkor. Nincs ezzel probléma, én se értek sok mindenhez, de nem kezdek el olyan dolgok mellett érvelni, amivel kapcsolatban felszínes a tudásom és ezt ne sértésnek vedd, nem szeretnélek megbántani, csak nem úgy működik, mint ahogy eddig tudni vélted.
Az pedig, hogy erre 3 like-t kaptál, elszomorít kicsit, nekem pedig jöhetnek megint a dislike-ok.
Melyik részét nem érted, annak, hogy az agyad vezérel mindent, ha ott kikapcsolod azt, amit kell, akkor simán halálra dolgozod magad. Nem véletlen vannak tiltott szerek. Vannak drogok is megölik a boldogság hormonokat és nélküle képtelen vagy többé boldog lenni többek között ez is vezet a függőségéhez.
Ugyan ez igaz az alvás szükségletedre, azért alszol, mert a szervezeted jelzi, hogy kell. Ha nem jelezné, akkor nem alszol van, aki álmatlanságba szenved és minimálisat alszik van, akinek elég 6 óra alvás van, akinek 7 is kevés.
Ezt mindet a szervezeted határozza meg. Az agyad a tested ura, amit ő továbbit az van. Már pedig, ha valamit nem továbbít, akkor benézted. Az éhen halást arra írtam, hogy a tested maximum feléli a zsírt az izmokat és mindent amit csak tud és összeesel és meghalsz. Ahogy Marinfordon Luffy is tette, mikor elmúlt a hormon gyümölcs hatása, amit az Impel Downban kapott.
Szóval elég szomorú, hogy egyetlen egy like-ot is kapott a hszed, mert amit írsz nekem masszív ostobaságnak tűnik. A vitatott esetben legalább is teljesen, mert Luffy egy tonna kaját megevett.
De legyen igazad.
Még csak annyi, hogy Luffy nem szenvedett a mérgezésen kívül semmilyen sérülést nem verték 12 órát nonstop hakival. Emlékeim szerint nem is szúrták le. Az egyetlen halálos tényező a méreg volt és a hormon gyümölcs azt semlegesítette. Illetve Luffy szervezete semlegesítette a gyümölcsnek hála.
Te melyik részét nem érted annak, hogy energia a semmiből nem terem. Igen halálra dolgozod magad, mert lekapcsolja azokat a funkciókat az agyadban amik a tested védelmére szolgálnának, azért hogy ne sérüljön az idegrendszered, az izomzatod, ne hevülj túl és egyebek, de egy csontsovány embernek aki nem evett már egy jó ideje rendesen, adhatsz akármit, nem fog tudni meghatározó munkát végrehajtani, mert nincs miből, főleg, hogy ezen szerek hatására maximumra kapcsol a tested és úgy fogyasztja a kalóriákat mint soha. Egyértelmű dolog, hogy az agyad az iránytó központja a szervezetednek, de szerinted azt mi hajtja, a hormonok? Az agyadat a glükóz hajtja, a szervezted minden bevitt szénhidrátot glükózra bont mivel azt tudja hasznosítani. Az általad említett drogok nem megölik a boldogság hormonokat, hanem blokkolják a szeratonin és dopamin termelődést, de ez se annyira egyszerű, mindegy lényegtelen... Esküszöm nem lehetsz ennyire kemény fejű, ezt mondom, hogy teljesen felszínes a tudásod és pont olyan embernek próbálsz ostobaságokat magyarázni aki ezekkel elég sokat foglalkozik. Most már ott tartok, hogy nem a hsz-re kapott like-ok száma a szomorú, hanem a tudásod a saját tested működésével kapcsolatban, plusz hogy belemész olyan témákba teljes erőből amit látomásból ismersz.
Ahogy Te magad is én is befejeztem ezt az eszmefuttatást, mert a falnak beszélek, annyira megkérlek, hogy a jelenlegi tudásod ezzel kapcsolatban ne terjeszd.
Ja még annyit, hogy az idegrendszered továbbít, az agyad impulzust küld...
Megkérdezhetem tőled, hogy a kaja még mindig hogy jön ide? Az Impel Downban Luffy meg evett 1 tonna kaját és utána esett össze és a hormon gyümölcstől azután kapott segítséget. Legalább is azt a fajta boostot azután kapta, amitől ment, mint a golyó.
A háborúba régen soha nem jól lakva vitték az embert, mert az éhes ember agresszívabb és ingerlékenyebb sokkal jobb harcos, mint egy eltelt ember.
Egy nap sem telt el Impel Down és Marinford között. Luffy biztos elhasznált, minden energiát kétszer éhen is halt, valószínű. Az energiának ehhez semmi köze nem volt. Luffynak volt mit égetnie. Szóval a megközelítésed teljesen nevetséges.
itt van https://jaiminisb...897/page/1
Hála égnek nem hagyták átváltozni Pekomsot. Féltem, hogy ez a beszéd után Pedro életben lesz és ő változtatja vissza. De erre hála égnek nem lesz szükség.
Germa ide vagy oda nekem elég reménytelennek tűnik a helyzet. Kb csoda kell, hogy innen elmeneküljenek. Tényleg azt látom az egyetlen esélynek, ha Bege elfogja az ájult Mamát és elcserélik egymást. Bár nem tudom mennyi esélye van Perospero ellen.
Érdekesek lesz a következő fejezetek. Kíváncsian várom.
Hála istennek Odában volt annyi, hogy ez után a gusztustalan harc után elkussoltassa a sok embert, aki Katakuri győzelméről meg döntetlenről pofázott. Luffy egyértelműen megmondta győzött és ez így van.
Ezt ne vegyétek magatokra külföldi fórumra gondolok.
Jó volt ez a fejezet. Oda tudja hogyan kell király belépőt csinálni a Sanji testvéreinek
Akkor ezzek szerint Pekomsnak is löttek :/ Mert az ucsó két panel elég durva kivégzésre utal. Még jó hogy Luffy hirtelen elaludt mert elégé rage lett volna belőre.
https://jaiminisb...97/page/12
Raisin kardja olyan mint Zoroé vagy csak ráhakizott?
Amúgy nem tom ki hogy gondolja, de Fehérbajusz legénysége nekem nevetségesnek tűnik a BM kalozók mellett. Még a fiatalabb testvérek is bitangerősek. Csak így simán Geppo meg Buso Haki mert azok könnyűek. Remélem ezt Wanoban majd kicsit helyrehozza Oda.
Az nekem is nagyon bejött hogy Oven rögtön lépett Pekoms Sulongjára. Yuen is érdekes karakter. De én még mindig arra a meg nem nevezett testvérre várok aki ilyen törzsi harcos kinézetű. Az már biztos hogy Charlotte mert a bátyjának szólitotta Katakurit. Snack meg úgy viselkedik kb mint egy ........Smoothie néz, üvölt de nem csinál semmit. Pedig elvileg ő itt a legnagyobb dobás. Mondjuk nekem Oven beastebbnek tűnik. Remélem kiderül és a jövőben nem fog punnyadni.
Oven awakeing lehet egyébként? Simán tolja a lézer szemet, mint SupermanxD
Megmutatkozott még egy dolog, amiért Luffyt csak szeretni lehet. A vakbizalom, alig hogy Sanji kezei közé kapta már be is verte a szunyátxD
Azért szerintem egy Yonkou csapatától ez valahol elvárható. Idősek Új világban edződöttek. Tuti rengeteg kemény csatájuk volt, ha nem lennének képesek ilyenekre, akkor már a tengerészet uralná a világot. Shirohige legénysége se fog elmaradni ettől. Ott is biztos lesz oylqan, aki képes Rokoushiki valamelyikére.
Hiei
Ébredés alatt arra gondolsz amikor felhevítette Pekoms pisztolyát?
Mert az szerintem is lehet hogy az. Bár én nem örülnék neki.
Túl általánossá válna. Jobban örülnék ha a Yonkou-kon a legerősebb parancsnokaikon kívül és esetleg admirálisokon kívül csak Doffy, Luffy és esetleg Chopper tudná elérni.
Még a 3-3 Yonkou parancsnok esetleg de Oven már túlzás lenne nem?
Én sokkal inkább elvárom tőlük, mint az Admirálisoktól. Azért ők az Új Világban edzett emberek, akiknek igen kemény emberekkel kellett nap mint nap szembe nézni. Kihajóznak a területükről és már is ellenfelek tömkelege áll velük szemben. Feltörekvő kalózok, a többi Yonkou embere, fejvadászok és tengerészek. Ezzel szemben az admirálisok igen kényelmesen trónon ülnek. Biztos vagyok benne, hogy ezt Akainu is tudja és ezért újított be két szörnyeteggel az Admirálisok sorába.
Ha összehasonlítom a kondíciókat én nem várok semmit a régi admirálisoktól, akik a Logia védelme mögött vígan éltek a Grand Line első felén.
Ez persze nem jelenti azt, hogy igazam van, de egyenlőre nekem ez tűnik logikusabbnak.
Ugrás a fórumra: |