Vitatható fejezet egy még vitathatóbb harc végkimenetelével. Nekem azonban nagyon tetszett. Minden szálból kaptunk képeket, a rajzolás nagyon ott volt és az elnyújtott komolytalan Luffy-Katakuri harc is szerintem méltósággal lett befejezve. Mert itt nem Luffy nyert. Katakuri nyert. Csak összedőlt a fáradtságtól. Mint Luffy anno Enies Lobbyban. Az hogy a kalapját pedig Katakuri szájára dobja, nemes gesztus.
Nezoms Oda really?
Egy bakit észrevettem viszont a fejezetben. Compote ott van Tamagoékkal. Eddig viszont Smoothiék flottája mögött hajózott. Akkor most hogy van ez? Így viszont biztos nem látjuk már hogy mire képes, max ha Stussynek BM kalózokat van verni kedve.
A tízes ikrek kaszákat használ és lehet mást hidegen hagy de szerintem vér menő volt ahogy a tükrön ülve, előtte állva körülveszik a teret és a kaszájuk a szélrózsa minden irányába áll.
Végül pedig pár szót szólnék a frissen megjelent SBS-ről. Nem tom hogy ez esetleg off-e és kéne neki csinálni egy külön témát, Hiei, Jon ? Szerintem azért nem lenne célszerű mert 2-3 havonta jelenik meg egy volume és így annyi időnként születne 1 hozzászólás, plusz némi kitárgyalás.
A mostani rendkívül információdús volt.
A pandöltözékű lány,a veszélyes állkapoccsal Big Mom 19. lánya Charlotte Poire, aki Galette ikerhúga.
Charlotte Amande Big Mom 3. lánya.
Charlotte Perospero 50 éves és 333 cm magas
Charlotte Cracker 45 éves és 307 cm magas
Charlotte Smoothie 35 éves és 464 cm magas
Charlotte Compote 49 éves
A garchu egy nepáli kifejezésből származik ami azt jelenti: Szeretlek
Az óriások 12 méter magasak, Big Mom 8.8 m magas.
A Katakuri féle hármasiker szülinapja November 25
Katakuri a 861. fejezetben egy almát eszik, ebből megtudjuk hogy emberek előtt olyan gyorsan eszik hogy nem látják az agyarait
Az állkapcsa alapból nem így nézett ki, de Oda azt mondta erre majd még kitér a sztoriban
Doflamingo az Impel Down 6.szintjére került.
Végül Oda leírta a Legrosszabb Generáció tagjainak nemzetiségét és foglalkozását ha a mi világunkban élnének:
Feketeszakáll: Szomália , Archeológus
Law: Németország, Orvos
Kid: Skócia, Fegyverkereskedő
Bege: Olaszország, Cipőbolt manager (?)
Drake: Törökország, Állatgondozó
Apoo: Kína, DJ
Urouge: India, hostess bar manager
Bonney: Ausztrália, pizza bar manager
Hawkins: Egyiptom, Designer
Szerkesztette: Germa66 - 2018.03.02. 10:18