Ahogy én is írtam, igen alázta, ez teljesen egyértelmű, de az a találat nem az ő érdeme volt, szóval jellemileg és minden más szinten nagyon jól ki van dolgozva Katakuri karaktere. Maga a szituáció is. Sokan felháborodtak, szerintem főleg érzelmi alapon, mivel szeretik Katakurit, de most gondolj bele, összekapsz egy takony gyerekkel aki az egész csapatod többszörösen lejáratja, tisztában vagy vele mennyivel jobb vagy mint ő (meg alapjáraton mint mindenki más, hiszen te annyira felettük állsz, hogy egyszer se érte még a hátad a talajt) ezt prezentálni is akarod neki, erre jön a kishúgod és hála neki végre eltalálod úgy, hogy nem képes talpra állni. Tegyük hozzá, hogy előtte verted azért pár órát és még is újra és újra talpra állt. Szerintem teljesen releváns volt ez az önledöfés jellemileg. És ismétlem, hogy ezzel nem hozta ugyanolyan helyzetbe magát, mint amilyenben Luffy van hiszen 1 sérülést okozott magának, ami szerinte nem volt fair, de azon kívül nem kezdte el gyepálni magát, hogy ő is annyira romon legyen mint Luffy.
Igen az teljesen világos, ha nem sebzi meg magát övé a győzelem, de ő azt nem tekintené annak. Sokan azt hiszik, hogy ez a sérülés ugyanolyan állapotba hozta Katakurit, mint amilyenben Luffy van. De nem, az ő részéről ez csak annyi, hogy próbálta azt visszaadni, amit a húga elvett. Ha képes lenne gyógyítani, akkor azt az egy sérülését helyre hozta volna neki és ennyi, a többit meghagyta volna ugyan úgy.
Félreértés ne essék, nem vagyok Luffy fan, sőt szívesebben olvasnék egy Katakuri spinoffot, mivel sötétebb lenne a dolog és az közelebb áll hozzám, de szerintem semmi gond azzal amit Oda írt. Most jobb lett volna megint egy 2 éves ugrás és úgy fejlődjön Luffy? Lucci ellen is igen hamar behozta a lemaradását, pedig azért ott is elég masszív szakadék volt kettejük ereje között, számomra érthetetlen, hogy miért van mindenki ennyire ezen most kiakadva, főleg hogy Urouge kiütött egy 600.000.000 bellis Sweet Commandert, holott timeskip előtt ő 100.000.000 bellis karakter volt és kétlem, hogy 2 év alatt többet fejlődött, mint Luffy.
Ne offold, én szívesen elolvasnám mi az ami téged zavar. Szeretem mások véleményét meghallgatni, hátha rávilágít olyan dolgokra amit eddig én nem vettem észre és teljesen más megvilágításba kerül tőle az én véleményem is.