Tudtommal Shanks és Mihawnk kardforgatóként voltak egyenlő.(Erről kérnék 1 linket^^,mert nem emlékszem pontosan)Ha Mihawnknak lenne képessége,akkor azt Marinefordnál vagy Zoro edzése alatt láttuk volna valahol.
Luffy vs Fujitora alapján képzelem el a harcokat.
Fujitora vs Mihawk:
Ahogy mondtam már sokszor, Mihawk (akinek szerintem sincs képessége, ahogy Zoronak sem lesz sose, "csak" simán, klasszikus kardforgató) szerintem Yonkou szinthez közel álló kell legyen, de min. admirális. Nem lenne sima meccs, az biztos, de szerintem Mihawk nyerne.
Crocodile vs Marco
Croco szerintem simán felhúzhatja magát parancsnoki szintre. Oké, nem simán, de én elképzelhetőnek tartom, a képessége és az akarata is megvan hozzá. Hakizni is tud (már), ez is biztos. De ettől függetlenül, biztos, hogy Marconak kéne nyernie.
Kicsit sokakat megtéveszt az, hogy Luffy nagyon hamar legyőzte Crocot, de amúgy ő egyáltalán nem gyenge, potenciál meg bőven van benne.
Jack vs Smoothie
Jack nagyon közel áll Admirális/Yonko szinten. Laza Jack win.
Tudnám, hogy ezt honnan veszed Egy brutálisan erős Yonkou parancsnok. Ahogy Smoothie is, meg Katakuri, meg a többiek. Szerintem is Jack nyerne, ha ő Kaidou legerősebb tisztje, de egyáltalán nem egyértelmű, kínkeservesen szoros lenne szerintem. De ha a vérdíjakból indulunk ki (és az esetükben szerintem ebből kell), akkor erősebb egy ici-picivel Smoothie-nál.
Luffy vs Kid:
2legerősebb Szupernova.Elsőre Luffy,de kevés info miatt maradok a döntetlennél. Még.
Egyáltalán nem biztos, hogy Kid a második legerősebb Supernova. Ott van Urouge, aki levert egy Yonkou parancsnokot, és ott van Zoro is.
Akár alábecsülöm Kidet, akár nem, simán Luffy nyerne. Nem létezik, hogy van még egy ilyen erős Supernova, mint ő, az mindent felborítana, és semmi jel nincs rá. Law, aki szerintem az egyik legerősebb, sokkal gyengébb nála, Bege is biztosan, nem látok rá okot, hogy mondjuk Hawkins, vagy a többiek Lawéknál erősebbek legyenek. Ami amúgy nem lekicsinylés, de azért na.
Cracker vs Sengoku
Necces. Két évvel ezelőtt biztosan Sengoku nyert volna, és szerintem még most is, egy szoros meccsen. De attól függ, hogy mennyire öregedett meg, de két év alatt biztosan nem lett vén trottyos
Szerintem még mindig Sengoku.
Tudtommal Shanks és Mihawnk kardforgatóként voltak egyenlő.(Erről kérnék 1 linket^^,mert nem emlékszem pontosan)Ha Mihawnknak lenne képessége,akkor azt Marinefordnál vagy Zoro edzése alatt láttuk volna valahol.
Luffy vs Fujitora alapján képzelem el a harcokat.
az nem számít ha vki gyümölcshasználó vagy sem, ha mindkét fél képes hakira, akkor ott az lesz a döntő.
Jon
Urouge legyőzött egy parancsnokot szóval ő is olyan szinten van mint Luffy.
Kid ésLuffy között annyi párhuzamot és ellentétet vontak hogy elvárás hogy jelenleg a 2. legerősebb Supernova legyen.
De még Drake-től is elvárnám hogy villantson valamit.
Kid szerintem is van olyan erős már mint Luffy, csak szerencsétlenségére összefutott Kaidoval... Ne legyenek ábrándaink ha Luffy találkozik akkor vele biztos, hogy úgy végzi mint Kid.
Szerintem Luffy a legerősebb supernova, ez semmi kétség. Vegyük a G4-et. Ha valóban Kid a második legerősebb supernova, azért az nagyon érdekelne, hogy mit kezdene vele. A G4-el Luffy ereje óriásit ugrott.
Kidnek szerintem azért van ekkora vérdíja, mert kegyetlen. Nyilván gondolom többre képes, de eddig csak annyit láttunk tőle, hogy hatalmas kezet csinál a fegyverekből. A timeskip után ugyan ez, csak akkor nagyobbat.
Uruge erejéről sokat elmond, hogy legyőzött egy parancsnokot, de Crackar ellen semmi. Luffy G4- ben szerintem könnyedén elverné.
A többiek erejéről nem sokat tudunk, de szerintem Luffy után Zoronak vagy Lawnak kene jönnie. De ez csak az én véleményem.
Ne legyenek kétségeink afelől, hogy ha Kaidou Luffy és Law csapatának a közepébe esik le, akkor Kaidou...hát, ha nem is kapna ki, de egyáltalán nem lenne sima meccs (szerintem kikapna). Ott volt Kid, Hawkins, Appoo, Killer, és minden emberük. Nyilván ez egy hatalmas erődemonstráció akart lenni Odától, el is érte a célját.
De számomra Kidékről is sokatmondó, nemcsak Kaidouról, még akkor is, ha lehet, hogy pl. Apoo simán elárulta őket.
Urogue legyőzött egy parancsnokot, de valószínűleg a leggyengébbet... És lehet, hogy a csapatával. Biztosan rohadt erős (én jelenleg őt tenném a második helyre), de Luffynak lassan-lassan yonkout kell vernie.
Nem ugyanaz a szint.
De egyébként örülök neki, hogy Oda nagyon jól kezeli a supernovákat, mind baromi érdekes, különböző szerepű, erejű, de mind nagyon-nagyon fontos szerepet játszó figura. Örülök annak is, hogy meghúzta ezt Urogue-al, ki gondta volna pont róla... Kid is biztos rohadt erős, de ezzel, hogy Kaidou elgyepálta, biztosan más szerepet kap, mint azt mindenki gondolta (a Luffy-Kid ellentéttel, szerintem ezzel szinte biztos, hogy majd társulni fognak Kaidou ellen, mint most Begével).
Law shichibukai lett, Bege egy Yonkou elleni merénylet fontos szereplője lett, és biztos, hogy a többiek ideje is eljön.
Ez már off topic egyébként, de még egyszer, szerintem baromi jól csinálja Oda, amit csinál.
De nem kérdés, hogy Luffy kiemelkedik közülük, minden értelemben.
Zoronak sok és nagyon erős távolsági támadásai vannak, ami a Logiákra is hat, gondolom hakival csinálja. Monetet megsebezte és vérzett az arca, tehát képes rá. Mindazonáltal Magellan győzne még szerintem, hiába tudja kikerülni Zoro a támadásait, már ha kitudja, attól még Magellannak erősebbnek kell lennie.
Az a baj, hogy nem ismerjük Magellán erejét. Mindenesetre én Zoro vereségét admirális szint alatt nehezen tudom elképzelni (azaz sehogysem), Magellán meg nem hiszem, hogy van admirális szinten... úgyhogy én inkább döntetlent mondanék egyelőre
Shanks-Fujitora
Minden józan logika alapján egyértelműen Shanks.
Nem értelek Jon, ha jól emlékszem pont beszéltük még múltkor, hogy az admirálisok a Yonko parancsnokok felett vannak, így ha Magellan nincs is admirális szinten, ami egyébként még nem is biztos, de szerintem se, akkor is legalább parancsoki szinten kell legyen, és lássuk be, ha Luffy egyelőre kb. parancsoki szinten áll, akkor Zoro még alatta kell legyen, bár nem sokkal. Magellantól meg minimum elvárom, hogy a legnagyobb börtön fejeként legyen pl. Katakuri szintjén.
Végülis igazad van Paidon, de szerintem Zoro nemsokára túllép ezen a szinten.
De igazad van, akkor úgy fogalmaznék, hogy egy rövid ideig még Magellánnak adom a győzelmet
Marco- egyre inkább hajazol a Kid kölyökre. Reakció és komment nélkül csak dobálod a csatákat, simán ignorálhatnánk. Normális esetben illik indoklást és véleményt is írni a saját csatáidhoz.
Mindenesetre még egyszer válaszolok:
Kid vs Urouge- szerintem döntetlen közeli, Urouge többet mutatott, de Kidnek nagyobb erededetileg a hype-ja Odától... úgyhogy én jelenleg döntetlent mondanék.
Hawkins vs Drake- ki tudja? De szerintem Drakeben több a potenciál. De ki tudja.
Apoo vs Bege- ki tudja? Szerintem döntetlen.
Law vs Jozu- Law még nincs parancsnoki szinten, szóval mivel úgy gondolom, hogy Fehérbajusz parancsnokainak is olyan szinten kellett lenniük, mint a többi Yonkounak (annak ellenére, hogy pl. Doflamingo tudta irányítani, de hát egy ideig Luffyt is tudta, és nem biztos, hogy sokáig kitartotta azt Doffy, meg amit mindig mondok: a Marinefordi erőviszonyok nem igazán konzisztensek a későbbi történettel), ezért Law, aki simán kikapott Doffytól, nem hiszem, hogy megverhetné Jozut egyelőre.
Úgyhogy Jozu.
Law-al kapcsolatban azt ne felejtsd el hogy egyszer se nézett szembe 100%-osan Doffy-val. Mikor 100%-os volt akkor ott volt Fujitora is és eléggé elgyepálták ketten.