Jah a mangából tényleg látszik, hogy Kaidou jele az. Az animébe nekem úgy tűnt a szája mellől jön a csont.
One Piece Teóriák
Szóval:https://www.youtu...CQ3xAcHNAk
A videóban kb.az van mondva,hogy egykor Big Mom,Kaidou és Fehérbajusz tagja volt a Rocks kalózoknak.A kapitányukról még nem tudunk szinte semmit,de a videóból szó esik arra,hogy esetleg Garp győzte le őt.Ők voltak a "Szörnyeteg Trió".Tehát ők voltak a 3 legerősebb parancsnokok.
Rikiya írta:
Szóval:https://www.youtu...CQ3xAcHNAk
A videóban kb.az van mondva,hogy egykor Big Mom,Kaidou és Fehérbajusz tagja volt a Rocks kalózoknak.A kapitányukról még nem tudunk szinte semmit,de a videóból szó esik arra,hogy esetleg Garp győzte le őt.Ők voltak a "Szörnyeteg Trió".Tehát ők voltak a 3 legerősebb parancsnokok.
ezt hülyeségnek tartom mivel garp,Roger,Fehér bajusz egy generáció lehet mama és Kaido pedig utánuk lévő
ahogy luffyékat is elnevezték legrosszabnak és előttük is volt és utánuk is
bár ilyesfajta teóriákból egyse válik be túl van variálva
leginkább úgy gondolom hogy BIGMAM és Kaido egy korszakba voltak nagyon aktívak egy célért kalóz király címért
ezt hülyeségnek tartom mivel garp,Roger,Fehér bajusz egy generáció lehet mama és Kaido pedig utánuk lévő
ahogy luffyékat is elnevezték legrosszabnak és előttük is volt és utánuk is
bár ilyesfajta teóriákból egyse válik be túl van variálva
leginkább úgy gondolom hogy BIGMAM és Kaido egy korszakba voltak nagyon aktívak egy célért kalóz király címért
Roger,Big Mom,Fehérbajusz,Kaidou egy korszakba tartoztak.Big Mom 68 éves,Fehérbajusz pedig 72.Tehát 4 év van köztük.Akkor miért ne lehetnének egy generációban?Én szerintem a Mama meg a Kaidou közel egy idősek lehetnek,de azis meglehet,hogy Fehérbajusztól is idősebb,vagy ugyanolyan idős,nem tudom.A lényeg az,hogy a Mama és Kaidou biztosan nem az utánuk lévő generációba tartoztak.
Úgy tudom,hogy csak a kapitányt győzte le.Azért nem hiszem,hogy egyszerre megállította Fehérbajuszt,BM-t és Kaidout az már túlzás,de ki hogy lássa.
Egyesítve 2018.12.26 02:03:06:
https://naruto-ku...iece/907/8
Ez az oldal mindent bebizonyít.
Elsősorban vincentlll:"Mielőtt Roger feltűnt,az ő idejük volt".Tehát nem,hogy még Roger ideje után,de már roger feltűnése előtt is veszélyes személyek voltak.Tehát ők sokkal hamarabb kezdheték a kalóz pályafutásaikat mint ő.
Másodszor megemlítik,hogy akkor elveszítették a kapitányukat(Tehát egy kalózcsapatba tartoztak),de az erejük folyamatosan növekszik.
Harmadszor azt is mondták,ha ők együtt ketten mint szövetségesek visszatérnének egy olyan helyzet alakulna ki,ami minden képzeletüket felülmúlná. Tehát ennyit tudunk csak.Ha Garp le is győzött valakit,az biztosan a kapitányuk lehetett.
Igen, sejtődik egyre jobban egy Kalóz, akit lassan lassan vezetnek fel, én még azt is elképzelem, hogy őróla volt szó Shanks és Gorosei között.
Plusz lehetséges, ha WB a Rockshoz tartozott, akkor a szipirtyó Bakkin is? https://naruto-ku...iece/909/9
Zackary,szerintem az a Rocks kapitánya lesz.Állítólag Garp úgy győzte le őt,hogy meg is halt.
Erre van egy teória:A Rocks egykori kapitánya egyszer egy admirális volt, még mikor nagyon fiatalak voltak Garpék,tehát Sengoku,Tsuru,Zephyr és Garp jó barátja volt.Tehát az egyikük kilépett a Tengerészetből (ez volt a Rocks kapitánya) és kalózként tevékenykedett utána.Aztán évekkel azután,hogy kilépett a tengerészetből Garp harcot kezdeményezett vele,amit ugye ő nyert meg,de nem ölte meg mivel Garp olyan aki nem ölné meg a barátjait,de még az ellenségeit sem.Tehát ezért feltételezhetjük,hogy életben van.Azok az elméletek,hogy maga Kaidou lesz az a titokzatos kalóz a Rocksból,szerintem elbuktak.Oda miért hülyítené az embereket ezzel a legendás kalózzal a Rocksból akit mai napig rejtéjként említ meg,hogy aztán kiderüljön az közben,hogy Kaidou az akit már rég felvezettek.Tehát Kaidou,Big Mom és még talán Fehérbajusz a Rocks kalózok 3 legerősebb parancsnokai voltak (Pl.:Édességparancsnokok,Csapások,csak ők erősebbek voltak).De mint mondtam ez még egyáltalán nem biztos!
Egyesítve 2018.12.26 13:25:10:
Zackary,40 éve volt ez a Rocks eset is,tehát sok az esély arra,hogy ő is a tagja volt.
Egyesítve 2018.12.26 17:41:58:
Egyébként ha jól tudom ez a bizonyos legendás személy és a Rocks nem a sorozatba lesz beépítve,hanem a filmbe ami most lesz 2019 augusztusában.
Nem tudom, hogy volt-e már ez a teória, de hátha még nem...
Szóval arra gondoltam, hogy szerintem Vivi lesz a tizedik tag és erre az indokom:
https://www.manga...ece/216/17
Mint láthatjátok a titkos jelzés az X, gondolom innen mindenki kitalálja mire gondolok, és ha van valaki akiből kinézem, hogy erre már itt gondolt az Oda sensei
És akkor mivan ? Ussop is kilépett, de később visszavették .
ideiglenes nemet mondott, mert az országát akarta újjáépíteni .(még tag jelölt)
Attól, hogy valaki egyszer visszautasítja, az még nem jelenti azt, hogy többet nem csatlakozhat.
Nem tudom mi volt a vita tárgya, de egy oldalon Vivi már tagként van írva a Szalmakalaposok között. Viszont azt ,hogy Jinbei nem tag ezt nem értem itt az utolso hozzászólásban. Jinbe már fix tag.
..megtaláltam, az onepiece wikin van írva , nem értem miért. és még Jinbei is szóval 11-en vannak. (nem olvasok mangát )
Ugrás a fórumra: |