Nem feltétlenül kell csapattagnak lennie, ahhoz, hogy pozitív karakter legyen. Nálam már most is pozitív, és nem is akármennyire. Egyenesen az egyik legkirályabb, legegyenesebb, gerincesebb karakter az egész mangában
És persze a későbbiekben lehet, hogy valamilyen szinten szövetséges is lesz.
Hát nem tudom, a cím rendesen felhypeoltatta velem a fejezetet, de ahhoz képest annyira nem volt számomra egy valami epic, vagy frenetikus fejezet (mint a kettővel ezelőtti).
Pedig amúgy baromi látványos volt, baromi menő technikákkal, elképesztő jó, epic panelokkal, maga a csata is érdekes, fordulatos volt, jó volt ez az adok-kapok, ahogy pl. Katakuri eleinte nem tudja összerakni, majd hirtelen rájön, ahogy egymásnak feszülnek... szóval egyébként jó volt. De mostmár nekem is egyre inkább szúrja a begyemet ezt a csata. Rengeteg kérdés adja magát.
Ha Katakari képes ilyen technikákra, eddig miért nem használta? Mert azt én el tudom fogadni, hogy Luffy miért nem használta (vagyis bele tudom magyarázni, hogy Katakurit ki kellett előtte fárasztani, vagy tökmindegy, fogjuk rá). De Katakuri?
Meg aztán, ha Luffy még itt is inkább hátrányban van, mint előnyben (mert szerintem ez van még most is), akkor hogy akarja Oda megveretni Katakurit? Mert ha itt mondjuk már hátrányban lenne, és ő kapná a pofonokat, Luffy már nem annyira... de nem ez van. Vagy ha az lenne, hogy Katakuri nem bírja annyira a strapát, mint Luffy (mármint a fizikai sérüléseket), ami tök eladható is lett volna, de láthatóan nem szédítik meg ezek a pofonok.
Akkor? Akkor mi?
A harccal (azon túl, hogy Luffy fáradtan kezdte, ahogy ezt már sokszor elmondtam), nekem sokáig semmi (tényleg semmi) poblémám nem volt, de egy pár fejezete Oda már nálam is átlépte a hihetőségt határát, Luffy főszereplősége meg ismert karaktere és személyisége ide, vagy oda. Persze most eszembe jutott, hogy mit csinált Luffy Enies Lobbyban meg a háborúban, de ott egyrészt inkább az akaraterejére élezte ki Oda a dolgokat, másrészt volt rengeteg segítsége.
Na nemtom. Tényleg. Jó fejezet volt, de kezd kicsit sok lenni már tényleg.
Egyre inkább szeretném én is azt, hogy itt legyen valami döntetlen, ez még az előzetes hype-al sem állna ellen, hiszen végülis Katakuri tényleg kikapna... csak éppen Luffy is.
Na mindegy, meglátjuk.