Ez a You Say Run nagyon felkapott szám lett. Kezdve azzal, hogy kb minden harc alá belehetne rakni olyan epic  De íme egy vicces feldolgozás:
 De íme egy vicces feldolgozás:
https://www.youtu...7o1peRev1k

Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
				Ez a You Say Run nagyon felkapott szám lett. Kezdve azzal, hogy kb minden harc alá belehetne rakni olyan epic  De íme egy vicces feldolgozás:
 De íme egy vicces feldolgozás:
https://www.youtu...7o1peRev1k
				Ezek olyan idegesítőek  ám a következő rész tényleg csak egy epizódos visszaemlékezés lesz, mivel volt valami gyakornoki rész is az előzetesben szóval valószínű nem mutatják be azt a harcot ahol kapott ALL might egy gyomrost
 ám a következő rész tényleg csak egy epizódos visszaemlékezés lesz, mivel volt valami gyakornoki rész is az előzetesben szóval valószínű nem mutatják be azt a harcot ahol kapott ALL might egy gyomrost 
				Hűha sok mindent tudnék írni most 
-Először is valószínű hogy ALL mightnak nem maradt sok virágvasárnapja, legalább is ezt halhattuk. Biztos a sérülése miatt, így viszont Midoriyára nehéz feladat vár majd és jó sok munka kell hozá hogy 5%-ról felmenjen legalább 80%-ig ami már érne is valamit. (Nem volt szép All mightról hogy elhallgatta a múltját és hogy mi lesz vele, mégha Deku miatt csinálta is.)
-Japánban máshogy mennek a dolgok de ez a final exam azt jelenti hogy vége az évnek? vagy csak egy szemeszternek?  (mivel ott 3 szemeszter van ha jól tudom.) Viszont benne van a pakliba hogy All might vs Deku lesz a záróvizsgán  esetleg Bakugo vs Allmight, érdekes lesz az biztos.
 esetleg Bakugo vs Allmight, érdekes lesz az biztos.
-All for one elég félelmetes, viszont hogy abból a senkiből csináljon is valakit elég nehéz lesz  Shigaraki nagyon éretlen még ha erős is, és talán még esze se nagy van.
 Shigaraki nagyon éretlen még ha erős is, és talán még esze se nagy van.
-Deku baszki simán nyerhettél volna  kár ezért a bambaságért de hiányoltam a többieket is bemutathatták volna. a filler után ez jó kis részre sikeredett.
 kár ezért a bambaságért de hiányoltam a többieket is bemutathatták volna. a filler után ez jó kis részre sikeredett.
-Utolsó dolog: mostmár tényleg nem vágom hogy lesz vége az évadnak, talán felbukkan ez a főmuffti mást nem tudok elképzelni.
Bocs a hosszú kommentért 
raptor9812 írta:
-Japánban máshogy mennek a dolgok de ez a final exam azt jelenti hogy vége az évnek? vagy csak egy szemeszternek? (mivel ott 3 szemeszter van ha jól tudom.) Viszont benne van a pakliba hogy All might vs Deku lesz a záróvizsgánesetleg Bakugo vs Allmight, érdekes lesz az biztos.
				Nagyon jó rész volt. Deku hozta a formáját. azért az nagyon tetszett mikor mindenki azt találgatta hogy ki fogja nyerni, s Midoriya hozta a meglepit  . S az a pillanat mikor GT megkérdezte hogy ?"Hogy hívnak kölyök----->Deku" epic volt libabörös lettem. S valami beugrott az openinggel kapcsolatban, az utolsó képkozka mondhatni mikor mindenki ott van a Plus Ultra feliratú falnál s Deku csinál egy mozdulatot a jobb karjával majd aktiválja a One for All-t az csak engem emlékeztet Luffy second gear mozdulatára?
. S az a pillanat mikor GT megkérdezte hogy ?"Hogy hívnak kölyök----->Deku" epic volt libabörös lettem. S valami beugrott az openinggel kapcsolatban, az utolsó képkozka mondhatni mikor mindenki ott van a Plus Ultra feliratú falnál s Deku csinál egy mozdulatot a jobb karjával majd aktiválja a One for All-t az csak engem emlékeztet Luffy second gear mozdulatára?
| Ugrás a fórumra: |