Ez a You Say Run nagyon felkapott szám lett. Kezdve azzal, hogy kb minden harc alá belehetne rakni olyan epic De íme egy vicces feldolgozás:
https://www.youtu...7o1peRev1k
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Ez a You Say Run nagyon felkapott szám lett. Kezdve azzal, hogy kb minden harc alá belehetne rakni olyan epic De íme egy vicces feldolgozás:
https://www.youtu...7o1peRev1k
Ezek olyan idegesítőek ám a következő rész tényleg csak egy epizódos visszaemlékezés lesz, mivel volt valami gyakornoki rész is az előzetesben szóval valószínű nem mutatják be azt a harcot ahol kapott ALL might egy gyomrost
Hűha sok mindent tudnék írni most
-Először is valószínű hogy ALL mightnak nem maradt sok virágvasárnapja, legalább is ezt halhattuk. Biztos a sérülése miatt, így viszont Midoriyára nehéz feladat vár majd és jó sok munka kell hozá hogy 5%-ról felmenjen legalább 80%-ig ami már érne is valamit. (Nem volt szép All mightról hogy elhallgatta a múltját és hogy mi lesz vele, mégha Deku miatt csinálta is.)
-Japánban máshogy mennek a dolgok de ez a final exam azt jelenti hogy vége az évnek? vagy csak egy szemeszternek? (mivel ott 3 szemeszter van ha jól tudom.) Viszont benne van a pakliba hogy All might vs Deku lesz a záróvizsgán esetleg Bakugo vs Allmight, érdekes lesz az biztos.
-All for one elég félelmetes, viszont hogy abból a senkiből csináljon is valakit elég nehéz lesz Shigaraki nagyon éretlen még ha erős is, és talán még esze se nagy van.
-Deku baszki simán nyerhettél volna kár ezért a bambaságért de hiányoltam a többieket is bemutathatták volna. a filler után ez jó kis részre sikeredett.
-Utolsó dolog: mostmár tényleg nem vágom hogy lesz vége az évadnak, talán felbukkan ez a főmuffti mást nem tudok elképzelni.
Bocs a hosszú kommentért
raptor9812 írta:
-Japánban máshogy mennek a dolgok de ez a final exam azt jelenti hogy vége az évnek? vagy csak egy szemeszternek? (mivel ott 3 szemeszter van ha jól tudom.) Viszont benne van a pakliba hogy All might vs Deku lesz a záróvizsgán esetleg Bakugo vs Allmight, érdekes lesz az biztos.
Nagyon jó rész volt. Deku hozta a formáját. azért az nagyon tetszett mikor mindenki azt találgatta hogy ki fogja nyerni, s Midoriya hozta a meglepit . S az a pillanat mikor GT megkérdezte hogy ?"Hogy hívnak kölyök----->Deku" epic volt libabörös lettem. S valami beugrott az openinggel kapcsolatban, az utolsó képkozka mondhatni mikor mindenki ott van a Plus Ultra feliratú falnál s Deku csinál egy mozdulatot a jobb karjával majd aktiválja a One for All-t az csak engem emlékeztet Luffy second gear mozdulatára?
Ugrás a fórumra: |