A végét úgy képzelem el, hogy falnak támaszkodnak és valami olyna mondat lesz, hogy ezt még lerendezük vagy ilyesmi, de hogy fogja el hagyni Luffy a "tett helyet" fogalmam sincs, talán egy rejtet tükörrel.
One Piece manga
Sajna aztem egyértelmű a végkimenetel. A One Pieceben rengetegszer futottak el. Az ilyen helyzetekben viszont sosem hátráltak meg. Luffy általában minimum egyszer kikap a fő elenfelétől mielőtt legyőzné. Itt ez megvolt. Sztem lefogja győzni Katakurit vhogy. Persze kérdéses ,hogy-hogy. Talán az a rövid visszaemlékezés arra enged következtetni ,hogy Luffy megtanul használni vmit vagy konkrétabban vmelyik hakit (megfigyelés vlszinü) sztem ez nem baj. Sőt a One Piece eddig is ilyen volt szerintem. A kivétel annyi ,hogy most vmi nagy dolog történik ahol Luffy egyre közelebb kerül egy Yonkuo szintjéhez. Lassan itt a vége a One Piecenek. Feltrhetőleg nem lesz több idő ugrás szovsl Luffynak gyorsan kell erősödnie. Sztem az emberek azért csalodottak mert nem erre számítottak. De nekem mindenesetre így is tetszik szoval
Még mindig nem értem, hogy Kataruki miért nem használja az ébredés? Mert az ébredéssel Luffyt one shotolta.
Van némi igazság abban, amit amit Pingipang írt:
Pingipang írta:
Most, ahogy olvastam Jon írását az jutott az eszembe, hogy Katakuri az évek alatt, elvárásoknak tett eleget és ezt már megszokta, de harcközben lassan levetközte és most inkább a harcost és az igazi énjét látjuk, nem pedig azt amit a testvérei és a külvilág elvár tőle. Gyakorlatilag ez a harc egy felszabadítás is lehet számára.
Miről beszélsz?
Katakuri végig használja az Ébredést.
Az a fánkos technika egy Ébredéses technika.
Tény hogy hatásosabb lenne a talajt mochi-vá alakítani hogy Luffy beleragadjon de ettől függetlenül használja a Ébredést.
Tény hogy a Luffy vs Katakuri harcban sok olyat lehet mondani ami nem épp logikus.
pl.: Miért nem rögzíti Luffy mozgását a fentebbi módon.
Miért öklöket formál amikor a fánkokból támad miért nem hegyes kúpokat amikkel leszúrhatná Luffy-t és már ég nyert volna?
Szóval használ Ébredést csak nem épp a leghatékonyabb módon.
Nem tudjuk milyen jó a Yonkou-k Megfigyelése. Esélyes hogy BM-nál jobb hisz ő semmit se látott előre de ki tudja hogy milyen szinten van a többié.
Ez megint alaptalan kijelentés tőled. Persze van rá esély és lehet igaz de egyértelműen kijelenteni dőreség. Főleg hogy Katakuri nem Megfigyelés hanem Hódító beállítottságú.
Nekem is épp ez a bajom, hogy látható volt, hogy ébredés megfelelő használásával simán elintézné jelenlegi állapotában lévő (azaz sérült) Luffyt. Mindig, amikor erre a szálra tértünk rá Katakuri mindig kihangsúlyozta, hogy azonnal likvidálnia kell Luffyt, a lehető leghamarabb. Ehhez képest mindig valahogy visszafogja magát.
Ha Dressrosát lazán 100 fejezetig húzta Oda, és ez a kis kiruccanás egy Yonko területére eddig tartott, akkor gondolni lehet, hogy a Kaido elleni küzdelem meddig fog tartani, ahol ugye kifulladásig forgnak harcolni, ergo amíg egyik fél le nem lesz győzve teljesen. Komoly téteket lehet rátenni, hogy legalább 100 fejezet lesz. Már mennyi szálat elhintett nekünk Oda, és még messze el sem kezdődött az a történetszál, el lehet képzelni mennyi elvarratlan szál és flashback lesz ott is. Emellett gondolom ott már mindenki megkapja szereplésre és rivaldafényre a megfelelő időt, még ha talán nem is minden Szalmakalapos küzd meg 1v1-ben, de a nagy részük szerintem igen. Még az olyan történetszálakból, mint a Gyojin sziget vagy Punk Hazad kifacsart mindent, amit lehet, szóval nem ezután fogja elsietni Oda a dolgokat. Lehet, hogy Kaido után kicsit felgyorsulhat a tempó, azonban abban is biztos vagyok, hogy azután is megadja mindennek a módját Oda, ahogy eddig is, nem a kapkodásról és a sietésről híres ő.
Jon zárójeles megyjegyzésére: Ne adj Isten valami rossz történne, még abban az esetben sem fognak mindent elkapkodni. Elvileg tud 1-2 kulcsember a One Piece befejezéséről és a történet alakulásával kapcsolatban. Mai világban már nem tudom elképzelni, még ha a legrosszabb is bekövetkezne, hogy abba maradna a manga.
Egy kérdés! Katakuri honnét tudjuk ,hogy hodító hakival rendelkezik? Nemtudok angolul szoval lehet ,hogy leirták (én csak a képeket nézegettem meg megprobáltam kikövetkeztetni) de én arra gondoltam ,hogy az ébredését használva a tesoinál a légcsövükbe hozott létre mochit és megfulladtak. Vagy konkrétan le volt irva?
Le.
Itt mondja Flambe a jobb alsó panelen.
Onnan, hogy Luffy nem használt Haoshokut és mikor összecsaptak mégis mindenki kifeküdt. Dressrosán bemutatták Chinjao ellen, hogy milyen, mikor két király összecsap. Ott is kifeküdt körülöttük minden. Tréból mondja is, hogy ez történik, ha két király harcolni kezd.
AFR írta:
Miről beszélsz?
Katakuri végig használja az Ébredést.
A fánkos technika Ébredés. A földből növeszti ki vagy a levegőben hozza létre. Több szót nem is pazarlok erre.
hgabi
Lehet tévedek most sajnos nem tudom visszanézni de én úgy emlékszem hogy mikor a fánkos technika aktív olyankor az az ökle körül volt eddig is.
Igazából aludva egyet a fejezetre nekem inkább jobb lett, mint rosszabb. Egyszerűen ezt muszáj volt meglépnie Odának, mert másként Luffy-nak semmi esélye nem lett volna. Így viszont még ha ne adj isten ki is kapna Katakuri nem ugyan az lesz az íze, mint ha megverte volna az előző kondíciók közepette. Sokkal emészthetőbb lesz minden oldalról nézve.
Bár még mindig hatalmas bakinak vélem, hogy nem oldotta meg Oda a nyílpuskás dolgot. Az animében nagyon kíváncsi leszek azt hogy csinálják majd meg.
Viszont Luffy ha le is győzi Katakurit egyértelműen nincs még az ő szintjén. Világosan látszott az egész harcból.
Az a buborék akkor is rajta van Katakuri kezén, mikor a fánkokat hozza létre nem?
http://naruto-kun...ece/884/10
http://naruto-kun...ece/884/11
Jól emlékeztünk Hiei rajta volt.
Miért lett reálisabb így Luffy győzelme?
Eddig úgy gondoltad hogy esélytelen és hogy nagy hülyeség lenne a győzelme. (Pont mint én is.)
Azóta pedig annyi változott hogy Katakuri megsebezte Luffy oldalát Flampe Luffy jobb lábát és Katakuri a saját oldalát.
Szóval a sérüléseik súlyossága közötti különbség nem változott sőt tovább nőtt Luffy lábával meg azzal a jó pár pofonnal amit bekapott sérült oldallal.
Talán ha a sérülés okozta fájdalom zavarja a jövőbelátáshoz szükséges koncentrációt. De Luffy-nak még akkor sem lehet esélye G4 nélkül amibe szerintem nem lehet képes már átmenni.
De ha nem veszti el a jövőlátási képességet akkor meg főleg nem értem.
Ugrás a fórumra: |