A spoiler eléggé félrevezető volt. Huh, az ilyen kis csajokat utálom a legjobban az összes mangában, animében, mint Flampe. Egy hiperaktív, öntelt, magát cukinak tartó, valamilyen komplexussal rendelkező (jelenleg Brother Complex) kis görcs, aki csak mások elől szívja el a levegőt. Az a reakció, mikor meglátta Katakuri arcát, holy moly. Mert ő aztán nagyon normálisan néz ki a buborék seggével.
Így összességében olvasva a fejezetet már sokkal elfogadhatóbb az, hogy Katakuri magát sebezte meg. De azt akkor sem fogom elismerni, hogy ez normális döntés volt, mert egy élet halál küzdelemben nem tesz ilyet az ember.
Az nekem is furcsa volt, hogy már egyenlőként ismeri el Katakuri Luffy-t. Azt el tudom hinni, hogy elkezdett tiszteletet érezni iránta, mert erős ellenfél. De azért még nem egyenlőek, ezt a puszta tények mutatják.
A másik, ami furcsának tűnhet, hogy megmutatta az arcát Flampenak. Viszont azt láttuk, hogy Katakuri nemrég megölte azokat akik meglátták a valódi arcát. Az is lehet, hogy a harc után végezni akar az emberekkel akik ott vannak. Flampeval nem hiszem, hogy végezne. Azt láttuk, hogy a családban néhány embernek nem okozna gondot, ha a testvérét kéne megölnie, de Katakuri szerintem nem ilyen.
A lényeg, hogy visszanézve a Luffy vs Katakuri harc első felét, számomra nem is annyira karakteridegen, amit tett. Egyedül az, hogy önszántából megmutatta az arcát, de arra mint írtam van megoldás. Amúgy láthattuk Katakurit gyerekkorában, hogy őt sem fogadták el olyannak amilyen. Szóval azon sem lepődnék meg, ha ezek után lerombolná ezt a hamiskás képet magáról és az arcát nem takarná el senki elől.
Összességében ez után a fejezet után már nagyobb esélyt látok a döntetlenre. Tudom sokáig mondtam, hogy engem nem zavar, ha Luffy győz, de mióta visszajött a Tükörvilágba, azóta egyre inkább hajlok a veresége vagy a döntetlen felé. De szinte biztos, hogy ez az utolsó kör és a harc nemsokára véget ér.
Jah és csak Hiei kedvéért. Szerintem ezek után Zoronak is lesz Hódító hakija (Kappa.) Természetesen nem, de Katakurihoz nagyon passzol a képesség.
Szerkesztette: hgabi - 2018.02.02. 11:07