Szerintem is látomást látott Luffy. Azt viszont nem értem, hogy Oda miért őt viszi el ebbe az irányba. Szerintem neki jobban állna, ha mondjuk a király akaratát fejlesztené durvább szintre, esetleg a fegyverzetet, de nem is tudom.. A megfigyelés színét én továbbra is Sanjinak szánom erőben, itt arra gondolok, hogy inkább ő legyen az, aki a jövőt látja a szalmakalaposok közül.
Illetve most elősször tapasztalok olyat, hogy nem tudom eldönteni a harc kimenetelét. Azért, mert akkora erőkülönbséget láttunk, hogy húha. Az eddigi harcok során Luffy már rég csinált legalább két olyan támadást, amit az ellenfele jócskán megérzett.
Eddig itt gyakorlatilag G4-ben egy olyan találatot tudott bevinni, amit Katakuri is megérzett. De azóta úgy verik, mint egy zsákot.. Ezért nem értem most meddig húzzuk ezt még? Ha villantani akar villantson, de most, hogy próbál ő is a jövőbe nézni.. Hát könyörgöm! Alig lát már olyan fáradt, és úgy szét van verve.. Ennyire lestrapálva még egyik harca előtt sem volt, ezért nem is értem mit akar ezzel kezdeni Oda.
Netán ezzel akarja megadni Luffynak azt az iszonyatos szintlépést?
Amiért meg kéne verni Katakurit:
1. Elég furcsa az, ha mondjuk most kikap, akkor a következőben nem jöhet egy Katakurinál erősebb ellenfél, mert attól még jobban kapna.
2. Másrészt az hülyén lenne felvezetve a történet szempontjából, ha egy bika ellenfél után, jönne egy sokkal gyengébb, teszem azt Weevil. Eddig is úgy haladtunk, hogy egyre erősebb ellenfeleket kapott.
Amiért nem kéne legyőzni:
1.Ha legyőzi Katakurit, BM továbbra is élne, szóval valószínűleg meg akarná bosszúlni amit vele tettek.
2. Ha lesz egy rendes öszecsapás, akkor az eléggé viccesen nézne ki, hogy a legerősebb parancsnokot már előtte kiütötték.. Ez elég szánalmas lenne.
Tényleg kíváncsi vagyok. Szerintem ha Katakurit itt megveri, akkor nem lesz még egy összecsapás. Dehát akkor mitől csillapodna BM? A tortától? Na az lenne az igazán kabaré, és hatalmasat csalódnék.. Egy szaros torta miatt megbocsát mindent nem? Nemár. Na de majd meglátjuk. (Bocsi, elég hosszú lett )