Egyetlen egyszer próbálta leszúrni. Utána csak lógatta a szigonyt.
One Piece manga
Egyetlen egyszer láttuk. Nem ugyanaz. És attól még ugyanúgy áll a logika: simán tudhatta, hogy nem tudja leszúrni. Egy szigonnyal nem lehet úgy variálni, mint a végtelen formájú mochis támadással, ott szúrni lehet, ergo sokkal könnyebben ki is szúrható, észlelhető, elkerülhető.
Nyilván bele lehet kötni, de csak akkor, ha kifejezetten bele akarsz kötni. Ha te kifejezetten bele akarsz kötni, kössél, egészségedre, úgy tényleg élvezhetetlen a harc.
Jon ne legyél már naiv. Bucira verte Luffy-t. Ha megtudja ütni rúgni, akkor leszúrni is letudná. Ez csak önámítás és magadnak bemagyarázod, hogy szebb legyen, de a valóság, akkor is az, hogy simán ledöfhette volna Luffy-t a harc kezdete óta számtalanszor.
Jon írta:
Tamago inkább tisztelettel kérte Smoothie-t, azért nem érzem ugyanannak a dolgot.
Milyen érzéketlen megjegyzés?
Emlékeim szerint Luffy legelőször elég jól kikerülte Katakuri szúrásait, aki emiatt is volt ideges kissé. Viszont mióta visszajött a Tükörvilágba azóta Katakuri tényleg püföli, mert ugye Luffy arra koncentrál, hogy a jövőbe lásson. Szóval ebben igazat adok Hieinek, ha megütni meg tudta, akkor leszúrni is le tudta volna.
Ezt lehet plot armornak hívni, de e nélkül nincs egy manga sem. A főszereplőnek fejlődnie kell és nyilván nem fogja megölni őt az író még ha indokolt is lenne.
Itt most nem is a plot armor a baj, mert azon túl tettem magam. Viszont ennek tudatában igen felvontam a szemöldököm, mikor azt mondja jobb lesz, gyorsan megölni. Eddig, akkor nem vette komolyan? Ő is Mingo 2.0, aki azt mondja ő nem esik, abba hibába, hogy lebecsüli Luffyt, ahogy az eddigi ellenfelei tették.
Nekem ezek után igen csak úgy tűnik, hogy bár az ellenkezőjét hangoztatta, de mégsem vette komolyan Luffy-t és csak játszott vele. Hiszen nem retardált tudja, hogy leszúrhatná.
Ez olyan wtf érzéseket hagy bennem.
Hát azért Katakuri bármennyire is erős, okos karakter nekem már a harcuk legelején az jött le, hogy rohadt nagyképű. Azt mondja ugye, hogy nem becsüli le Luffy-t, ehhez képest mit csinál? Folyamatosan mondja neki, hogy ne álljon fel többet meg a harc elején is hasonló technikát használt mint Luffy (G3). Innen látszik, hogy Katakuri először is megtörni akarja Luffy-t és max utána megölni. Tehát magyarul Katakuri magát akarja fényezni és bebizonyítani, hogy ő márpedig jobb, mint Luffy. Ez a látottakból így is van, de mivel Luffy akarata nem törik meg így csak húzza az időt feleslegesen. Ezért is örülnék ha most Luffyt eltalálta volna, mert ebből úgy néz ki, hogy végre pontot akar tenni a harc végére.
Mi volt ott fordítva? Doffy bekapcsolta volna azonnal az ébredéses technikáját amivel a King Kong Gun ellen ment one shotolta volna Lawt és Luffyt egyszerre. Nem, ehelyett hagyta hogy Luffy szépen kényelmesen aktiválja a G4et.
Am Katakuri persze hogy nagyképű, mégha nem is akarna az lenni a környezete foylton ezt sulykolja belé. Egyedül BM nem vágódik hanyatt tőle amint meglátja. Mindenki magasztalja stb. Amikor a fánkot zabálta ott is azt szajkózta magában hogy ő tökéletes ez nem történhet meg hogy ő ilyet csinál. Tehát emiatt nem lehet okolni, viszont nem kellett volna szájába adni azokat a bizonyos mondatokat. Mert nem vette koolyan egyrészt, másrészt meg mostanra ahogy Hiei is mondta kb minden mondatát hallottuk már legalább egyszer korábban.
huuhh elég sok mindent leírtatok így kb ezekre reagálok csak most.
Sanjival továbbra sincs gondom, bár a Puddinggal való kapcsolatának én is örülnék.
Akár még lehetnének harcok de nem tudom már nagyon nagyon a végén vagyunk a szálnak.. én már nem várok új 1v1et.
Az utolsó odallal kapcsolatban, először nekem se jutott eszembe a látomás. viszont ebben az esetben Katakuri óvatossága, és Luffy célja hogy erősödjön értelmet nyerne.
Szerintem most kell Katakurit levernie. Gondoljatok csak bele: innen elmenekülnek aztán jöhet Kaido? Ha Katakurit se képes legyőzni akkor fényévekre van a Yonko szinttől. nekem sokkal hülyébben jönne ki ha tényleg megsérült volna, és úgy veri el/mentik meg. Amúgy igen Germa66 leírta hogy milyen ember Luffy ellenfele.
Germa66 írta:
Mi volt ott fordítva? Doffy bekapcsolta volna azonnal az ébredéses technikáját amivel a King Kong Gun ellen ment one shotolta volna Lawt és Luffyt egyszerre. Nem, ehelyett hagyta hogy Luffy szépen kényelmesen aktiválja a G4et.
Most úgy érzem nem eléggé más a véleményem.
Nem értem miért vannak sokan kiakadva most Sanji viselkedésén. Nem történt semmi komoly a történetszál alatt, ami miatt Sanji abba hagyhatná a nyáladzást, semmi nem utalt rá, hogy egy ilyen jellemfejlődés lezajlhatott volna Sanjiban. Éppen ezért nem is értem, hogy ez most miért lett felróva Sanjinak.
Haladtunk a történetben, de azért érthető, ha valaki ennek ellenére is lassúnak találta a tempót. Sanji végre megérkezett, Big Mom leszállt róluk, megy a tervezgetés és megismerhettünk pár új Charlotte lányt. Igazából a fejezet nagy részéről most nem tudok mit írni.
Viszont a végéről igen. Hihetetlen mennyire érdektelenné tett ez a harc. Remélem a vége egy olyan jelenet volt, amiben Luffy előre látott a jövőben és végül majd elkerüli ezt a támadást. Ha nem, akkor ez már tényleg vicc lesz. Marinefordban jobban éreztem, hogy Luffy fejlődik, ott sokkal jobban átjött az érzékelés színe használata, mint itt. Továbbá Luffy már eszméletlenül lestrapált, komolyan csak én nem tudom elképzelni, hogy tudja még mindig elkerülni Katakuri támadásait. Katakuri elvileg mindent belead, azonban kizártnak tartom, hogy csak ennyire képes. Nagyon jól használja az ébredést, ha G4-ben el tudta kapni Luffyt, akkor most, hogy nem tudja? Ha Luffy ilyen sérüléssekkel tovább küzd, arra már én is azt mondom, hogy nem reális. Azt értem és el is fogadom, hogy ilyen fejlődéshez szenvedés árán jut az ember, de most komolyan röhej, ami most történik. Nagyon kíváncsi vagyok mit fog ebből kihozni Oda. Amúgy az a beszéd pár fejezettel ezelőtt nem biztosíték semmire. Pont a One Piece az élő példa, hogy még a legbiztosabbnak tűnő dolgokat is képes Oda valahogy keresztbe húzni. Bár ettől függetlenül Katakuri feltűnése óta legnagyobb részt én is úgy gondoltam, hogy elengedhetetlen Katakuri legyőzése.
Hát.... ha Luffy nem győzi le Katakurit, hanem elmenekül/kiszabadítják, akkor az egész harc egy hatalmas Baki, egy kapitálisan rossz filler.
Az lenne a legjobb megoldás, ha a következő fejezetben kiderülne, hogy Luffy látta a jövőt, és annak a megnem történéséért azonnal átvált Gear4-ba, s úgy győzi le Katakurit 2 fejezeten belül.
( Mert akkor kapunk egy jövőbe látó Gear4 Luffyt, aki elvileg legyőzi Katakurit. )
Egyetértek azokkal akik szerint a vége az bizony hakival látja Luffy mi fog történni. Szerintem utolsó képeken Luffy a jövőbe lát.
https://jaiminisb...92/page/17
itt a bal felső sarokban a kép nagyon furi nekem és más mint mindegyik korábbi hasonló kép kocka.
Dungeon még mindig túlmisztifikálod Doffyt. Benyomta a kalitkát az nem egyenlő azzal mintha folyamatosan harcolt volna egy ország ellen, (aminek a fele gyerek, sérült, öreg vagy éppen most nyerte vissza a testét (játékok)).
Semmivel nem volt több mint Katakuri mindketten lenézik Luffyt ezért csak szórakoznak vele az elején. Ha valaki TÉNYLEG el akar intézni vkit nem játszadozik hanem ESÉLYT SEM AD NEKI. Ebben például anno a Fairy Tail egy fejezete perfekt volt, történetesen amikor Acnologia oneshotolta Serenát mielőtt az megmozdult volna.
Ugrás a fórumra: |