Jó olvasást!
https://jaiminisb...892/page/1
One Piece manga
Jó olvasást!
https://jaiminisb...892/page/1
Most hogy már láttáthatjátok a fejezetet írok néhány sort róla.
Borítókép: Tontatták hajója tetszik. Csak kár hogy nem csavarosra faragták Usopp szemét mint amilyen volt.
Sanji engem minden tette felhúzott. Semmit se változott és annyira, de annyira szívesen megnéztem volna azt, hogy azzal a lendülettel, amivel a hajóra érkezett azzal a mondattal, hogy "I'm back." és Nami kérdés nélkül egy pörgőrúgással kirúgta volna a pofájából a fogsorát.
Ehelyett mit kap? Üdvrivalgást és ölelést. Igen mert megérdemli vagy várj? NEM!!!
(Igen újra olvastam az egész arc-ot és újra berágtam Sanji-ra bár ő legalább mutatott megbánást a döntései miatt egy bizonyos hosszúorrú kreténnek ellentétben.)
Chopper ugye csak a sérülések miatt mozgásképtelen? Mert korábban már képes volt MP után mozogni.
http://naruto-kun...ece/849/12
http://naruto-kun...ece/849/13
Big Mom még mindig nem kapta meg a tortát. OK. Nem tudom, ezt minek húzzák, ezt várom a legjobban.
Ellenben Perospero-t imádtam. Valami fenomenális volt a csákó gondolatmenete
Smoothie sejtem ikerhúgai pedig kíváncsi leszek mit tudnak.
Oven terve nagyon tetszik. Tud ő gondolkozni is ha akar. Nagyon szép csapdával állt elő.
Ami pedig a Luffy vs Katakuri-t illeti a következő lehetőségeket látom:
a) Ez csak Katakuri látomása volt és kövi fejezetben az lesz, hogy leordítja a húga fejét, hogy ne merje őt annyira lebecsülni, hogy egy ilyen gyenge ellenfél ellen segíteni akar neki. Mondjuk, ha ez történne, akkor onnantól nem veszíthet, mert különben égne mintha Oven-be tették volna.
b) Ez Luffy látomása volt és Oda ezzel hypeolni akarja Luffy Megfigyelését és a kövi fejezet azzal kezdődne, hogy elkerüli a lövést és Katakuri csapását is.
c) Ez megtörtént és Katakuri tényleg lerobbantotta kis túlzással a fél oldalát Luffy-ak. Ezzel viszont felmerülne a következő néhány"apró" probléma:
1. Hogyan élné túl és épülne fel belőle Luffy.
2. Mínusz egy bordával hogy menekülne el a Tükörvilágból Katakuri elől. Erre csak akkor lehet esélye ha Hiei tippje bejön és tényleg Caesar-nak vagy a Germa-nak adta át Brülée-t és megmentik vagy ebben az állapotban fogja leverni Katakuri-t (na jó ez viccnek is rossz).
3. Ha itt ilyen simán veszített Katakuri ellen, akkor esélytelen egy Yonkou ellen. Vagyis minimum 2 kemény harc kelleni fog neki egy Yonkou legyőzése előtt. Wano-ban egy és akkor nem lehet ott Kaidou az fix illetve még egy ezen kívül vagy Wano előtt vagy utána. Ezenfelül el kell érnie az Ébredést, amit gyakorolnia kell pl.: egy harcban úgy hogy csak G2, G3 és Ébredést használ. De így is azt mondom, hogy az első Yonkou-t ne egyedül verje el.
Azt hiszem semmit se hagytam ki. Kb. ennyi a gondolatom a mai fejezetről és a következmények lehetőségeiről.
Remélem lesz jövhéten fejezet.
Hű nehéz írni a fejezetről, mert AFR jól összefoglalta a gondolataimat.
Sanjiról nekem is hasonló a véleményem. Én tudom jól, hogy ez a személyiségének a része, de nekem nagyon nagyon nagyon (igen ennyire) unalmas ez a jobbra balra kapálózó NAMI-SAAAAAN megnyilvánulás. Engem már csak bosszant. Nami és Brook is csak azért ölelte meg, mert azt hitték, hogy Big Mom most végezni fog velük, de Sanjiék és Begéék szerencsésen elterelték a figyelmét. Na mindegy, csak én Puddingban láttam egy lehetőséget, hogy ha el nem is tünteti de legalább visszafogja Sanjinak ezt a fajta viselkedését. De úgy látom ez nem fog összejönni.
Igen, Chopper szerintem is csak a sérülései miatt van kidőlve.
Oven most valóban úgy cselekedett, ahogy el is várnám, teljes jól tette amit tett.
Nekem őszintén a Luffy vs Katakuri most keltette föl újra az érdeklődésem. Végre úgy tűnik ebben is lépünk. AFR megelőzött, de nekem is egyből az jutott eszembe, hogy ez valakinek a jövőbe látása. Szinte kizártnak tartom, hogy Luffy oldalából kirobbantott egy darabot, mert ez már kb egy nyílt halálos seb. Megjegyzem, titkon nagyon örülnék ha tényleg ez történt volna és valaki most kimentené Luffyt, mert egy erős drámát adna. Gondoljatok bele az még hagyján, hogy Luffy nem tudná legyőzni Katakurit, de ha bekap egy ilyen sebet, izgulhatnánk mi lesz vele.
Na de nem kalandozom el, mert szinte tuti nem így lesz.
Egyébként egyre több esélyt látok Hiei Ceaser elméletére. Én nem nagyon vagyok kíváncsi az ő karakterére, de nagyon kézenfekvő lenne ebben a helyzetben.
Mi az, hogy nem haladtunk semmit? Rengeteget haladtunk MINDEN szálon egyszerre.
Sanji és Pudding a hajón vannak, egyesült a csapat (kivéve Luffyt), és előállnak valami tervvel, itt már nem lesz semmi 3 órán keresztül, csak futnak Smoothiék elől (bár lehet, hogy kis csetepaté lesz köztük).
Bege csalogatja a Mamát, Perosperóék meg üldözik őket, ez is így marad már, amíg meg nem eszi a tortát, hogy utána mi lesz, arról fogalmam sincs, de úgy tűnik, Luffyék (azaz a Cacao-szigetes) száltól ez már független lesz (aminek én nagyon örülök).
Cacao-szigeten is készen van minden Luffy esetleges, és a csapat valószínű fogadására.
A Luffy vs Katakuriban pedig döntő momentumhoz érkeztünk, bármi is legyen ez a végén.
Kemény, feszes, baromi jól felépített, izgalmas, frappáns (Perospero szövegei ), sok dumás fejezet volt, töltelék fejezet, de azokból a legjobbak közül való, számomra legalábbis egyértelműen.
Na de:
- Nekem abszolút semmi bajom nem volt Sanjival, mondhat akárki akármit, ha egy kicsit is bele tudjátok képzelni magatokat a csapat helyzetébe, ez a természetes és normális reakció, szeretik Sanjit, nagyon-nagyon szeretik, aggódtak érte, ráadásul már a halálukra készültek, megmentette őket, aki ilyenkor szájba rúgja a társát a múltbeli, és azóta már megbánt és valamennyire rendezett tévedéséért, (hiszen már voltak azóta együtt, az esküvő előtt, akkor jogos lett volna a pofon, de ott voltak is kemény mondatok Namitól), hibáiért(még ha azok nagyon-nagyok is voltak) az nagyon hideg személyiség (Zorótól hiteles lett volna, de senki mástól valószínűleg).
- Sanji Nami-sanozása valószínűleg sosem fog elmúlni, ha megállapodik majd egy lánynál, lehet, hogy akkor sem, és engem ez egyáltalán nem is zavar. Ez gyerekes rajongás, nem szerelem. Bár Pudding reakcióját megnézném, és őszintén remélem továbbra is, hogy ők egymás mellett kötnek ki. Valamennyire persze változhatna, én is azt akartam... de ez az igazi Sanji Ráadásul egy felszabadult pillanatban történt.
- Perospero mekkora már, tetszik, hogy bár Smoothie parancsnok, és valószínűleg majdnem akkora szörnyeteg, mint Katakuri, látszólag simán Perospero a főnök taktikai kérdésekben.
- Begéék nem tudom, hogy mit akarnak, azt hiszik, lehet esélyük elintézni a Mamát? Még ha el is ájul a tortától, szerintem akkor sem tudják megsebezni
- Oven megmutatta, hogy nem idióta, kicsit sem. Tetszett, hogy úgy voltak kemények a lakosokkal, hogy közben egy pillanatra sem voltak szívtelenek, nem tették irreálissá, hogy ott őszintén akarjanak élni emberek.
- Nagyon jó, meg király volt olvasni, hogy mostmár tényleg mindenkinek, csapattagoknak és random embereknek is leesett, hogy bizony a Szalmakalaposokat komolyan kell venni.
- A Luffy-Katakuri meg elképesztő kemény volt a végén... fogalmam sincs, hogy mi lesz... talán még sem fog nyerni Luffy? Az előző hype szövegekből ítélve ezt nem tudom elképzelni. Eszembe sem jutott, hogy látomás legyen, amíg nem olvastam tőletek srácok... azt jelezni szokta mindig Oda... de reális, csak éppen... furcsa megoldás lenne.
Én azon gondolkodtam, hogy... ha egy ekkora sebet bekapott, akkor az mekkora királyság. Mert akkor itt lesz valami, történni fog valami nagy Luffyval. Fogalmam sincs hogy mi, de nem az lesz, hogy állja az ütéseket, félholt már a csávó, aztán egyszer csak hopp, fordul a kocka... hanem tényleg szinte meghal, de valami történik vele... valami nagy, új, ami azt okozza, hogy ő valahogy (valszeg tényleg félholtan) kikerül a helyzetből, Katakuri meg elbukik... de ne kérdezzétek, fogalmam sincs, hogy milyen reális dologgal lehetne ezt elérni, de mennyivel tökösebb így elintézni a harcot, mint a papírformával.
Persze ha nem látomás, akkor maradt az, hogy félholt, aztán egyszer csak szintet ugrik, és fordul a kocka. Én remélem, hogy tényleg bekapta azt a támadást.
Fogalmam sincs, hogy mi lesz, de alig várom.
Hihetetlen érdekes már megint ez az arc.
Én személy szerint nem vártam megrovást Namiék felől Sanji irányába, mint írtam természetes, hogy örültek neki, hisz épp az életüket mentette meg. Másrészt valóban megkapta már a fejmosást. Valszeg csak "rossz" pillanatomban kapott el ez a dolog, mert normál esetben átsiklok ilyen felett, de most elolvasva nekem szimplán kreténnek hatott Sanji megnyilvánulása. Engem az zavar, hogy time skip előtt Sanji egy "normál perverz" volt, de egy stílusos úriember is. Én emiatt szeretném, hogy Sanji többet szerepeljen nem a harcok miatt. Viszont a time skip óta inkább kelti egy beteges ember képét. Mikor régen még a Going Merry-s időkben random készített kajákat Naminak és Robinnak. Na akkor egy törődő úriember volt, most egy mellekre ugró perverz.
Rengetegnek messze nem nevezném.
Illetve a Sanny nem tudom hogy megégett vitorlával meddig tudja tartani az előnyét mert tuti csökkent a sebessége. Max akkor tudnak menekülni 3 órán át ha Jinbe húzza őket elegendő sebességgel.
Jó elismerem de azt te se állíthatod hogy nem korai még ennyire elengednie magát és jó pofizni egy ilyen helyzetben mikor pár órája még önfeledten pörgött hogy Pudding-swaaaan megházasodunk.
Azért minimum az arc végéig visszafoghatta volna a pörgését de azt se bánnám ha el is tűnt volna örökre.
Pudding ott ült mellettük 20 cm-re. Illetve a szituban semmi felszabadult nem volt és Bege-re is tett magasról pedig neki pofázott nem akármilyen elismeréssel.
Nem meglepő Smoothie-nak Tamago is parancsolgatott Brook-ék beszivárgása alatt.
Bege helyében súlyokat kötöznék BM-ra és begurítanám a tengerbe. És győzött is.
Én is azt remélem igazából hogy bekapta a csapást. De azt a részét amit írtál hogy valami nagy történik vele ami miatt Katakuri elbukik ha ezt úgy értetted hogy Luffy győz miután bekapta a csapást azt ne. Azt a legkevésbé. Mentség ki. Kullogjon el az életéért küzdve és jöjjön rá hogy hiába van a nagykutyák között még mindig van nagyobb aki keresztben lenyeli. Élje túl és tanuljon belőle fejlődjön stb. Ez tetszene a legjobban.
És a végére mivel látom azóta hgabi is írt.
Egyetértek veled hgabi. Nekem is a régi Sanji hiányzik. Őt bírtam.
Timeskip óta zavar és ebben az arc-ban pedig ott azon a ponton mikor odáig volt hogy összeházasodik Pudding-al kihúzta a gyufát. Addig megértettem hogy miért hozott rossz döntéseket.
És miután ő teljesen megbánta a tetteit és Usopp-al ellentétben teljes felelősséget vállalt mindért nálam megváltást nyert volna ha nem ugyanabba a perverz csöcstrambulinozó Sanji-ba megy vissza hanem legalább a Timeskipp előttibe.
Oda egyébként nem csak őt hanem más Szalmakalapost is nagyon túltolt egy irányba a timeskipp óta.
Sanji perverz úriemberből beteges perverz lett.
Luffy alul művelt hülyéskedő kedves emberből egy hülye bunkó (pl.: Zou-n az érzéketlen megjegyzése Wanda meséje alatt) lett.
Túl tolja és nálam az ellenkezőjét éri el.
Na akkor egy törődő úriember volt, most egy mellekre ugró perverz.
Jó fejezet volt ez. Chopper azért nem mozdul, mert a Monster Point után 2-3 óráig nem tud mozogni. Ezt még mondta is a Fishman Island-i csata után. Meg amikor beszélgetnek már üldögél.
Luffyt meg szerintem csak súrolta Katakuri lándzsája. Látszik hogy próbál kitérni előle. Az X alakú hegy a mellkasán sértetlen.
Este az ágyban engem annyira idegesített Katakuri megjegyzése "gyorsan végeznem kell vele" és ledöfi. Tényleg? Könyörögtem, hogy azt a tetves szigonyt használd, eddig nem akartál vele végezni vagy mi? Fogyatékos vagy? Jah nem a plot armor és az idő húzás túl erős volt neki.
Mindegy ettől független boldog vagyok, mert legalább tett valami racionális dolgot. Bár ez a ne állj fel többé szöveg már nem tudom hányszor hagyta el a száját... talán előbb kellett volna ledöfni, mint egy disznót.
Én nem hiszem, hogy itt Luffy látta a jövőt az utólag annyira gané lenne. Viszont tuti felfog kelni és elfogja még egyszer mondani, hogy akkor is lefoglak győzni.
Azért ne misztifikáljátok túl én sose úgy értettem, hogy Caesar bemegy a tükörvilágba és megmenti. Annál gyávábbnak tartom. Az még engem is meglepetésként érne. Ennyi hegyibeszéd után szánalmasan nevetséges lenne, ha Luffy nem nyerné meg a harcot.
Nem tudom hány oldalt pazaroltunk el rá.
De azért még mindig ennek szurkolok inkább elviselem ezt, mint azt a tényt, hogy Luffy nakama powerrel és plot armorral legyőzi Katakurit.
Szóval ez nagyon is jól van így és hajrá Katakuri picsázd el őt!
Ez a komment körülbelül a belső őrlődésemxD. Talán erre mondják az egyik szemem sír a másik nevet
Csak ismételni tudom magamat.Az utolsó kép mindent visz.
Összegségben jó fejezetet kaptunk.Az egyetlen negatív véleményen Sanji, akinek el kéne venni a szüz...(+18)mert addig buta marad. Kezd nagyon unalmas lenni a karaktere és talán pudding lesz a megoldás.
Smoothie végre mozgásban .Remélem mutat valamit az arc vége elött.Mert ő és Sanji a legnagyobb idióták az arcban.
Akkor véleményem szerint Jinbe meghalt. Kardforgató és a nedvesség sincs ellenére Smoothienak. Nem hiszem, hogy van bármi sansza ellene, de aztán kitudja. Van ráció, abban, amit írsz.
Én azon röhögnék a legjobban, ha valaki megérkezne a Sunnyra egy tükörrel és Brülével, azt simán elmennének Big Mom kalózok meg várnának a kakaó szigeten
Jó párszor próbálta már leszúrni Luffyt Katakuri, főleg a harc elején. Nyilvánvaló, mindig ki tudott térni előle. Most ért Luffy olyan állapotba (és még most is csak Flambe miatt!), hogy nem tudta kikerülni.
Persze simán lehet plot armorként is felfogni, de a harc logikájába szépen beleillik, ha megerőltetjük egy kicsit az agyunkat, és hát miért ne erőltetnénk.
És hatalmas lenne, ha egyszercsak feltűnne Ceasar Brüléével meg egy tükörrel a Sunnyn De Sanji szövege alapján valahogy átvágnak majd a szigeten... meg szerintem biztos, hogy Oda fog még valami olyat csinálni a csapattal a meneküléskor, ami szájtátós lesz a Big Mom csapatnak. Így is menekülnek, azt nehezen tudom elképzelni, hogy csak úgy, a hátsó ajtón, sunyin tennék azt, itt fognak még egy nagy dolgot csinálni, hogy végképp ciki legyen Big Moméknak.
De hatalmas lenne
Ugrás a fórumra: |