Haha, bennem is egyből felmerült, hogy Kid az, de ne legyen igazunk.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Marco vs Mihawk
Mihawk erejéről nem sokat tudunk. De Marcot biztos ketté tudná vágni egy csapással.
Marco vs Ace
Ez jó mert gyakorlatilag mint ketten tűzet használnak Zoan és Logia alapon így biztos az nyer akinek erősebb a Hakija. Marconak szüksége lesz de WB egyik parancsnoka így neki adnám.
Smoker vs crocodile.
Itt szintén az nyer aki tud Hakit használni. Bár nem tudjuk hogy Croki tud így Smoker lenne a győztes.
Law vs Enel.
Ez érdekes bár nem hinném hogy Law bírná azt a sok villám csapást.
Zoro vs hawkins
Nyílván Zoro nyerne
Marco vs Mihawk: Mihawk egyértelműen, ő a világkormány egyik legnagyobb aduásza és valószínűleg a Schichibukai vezetője, már ha van olyan
Marco vs Ace: Szerintem nagy nehezen de Marco jönne ki győztesen, a gyümölcse Zoan ugyan, de rendelkezik Logia és Paramecia képességekkel is.
Smoker vs Crocodile: Smoker egy ratyi xD Crocodile...
Law vs Enel: Enel... Luffynak csupán szerencséje volt, hogy a gumi gyümölcs használója, ami ugye a villám természetes ellensége. Oda anno meg is említette, hogy Enel 500 milliós vérdíjra pályázhatna, ha tudnának róla, ez pedig sokat elárul róla. Kezdetleges hakit is tudd használni, bár lehet azóta tökélyre fejlesztette, és remélem lesz még róla szó, mert kár lenne kihagyni a történetből.
Zoro vs Hawkins: Hawkins az a voodoo babás nem? nem tudom már rég nem láttam xD de legyen Zoro hisz ő a kedvenc karakterem
Marco vs mihawk
Mihawknak volt egy döntetlen küzdelme Vista ellen,aki gyengébb Marconál. Teljesen kizártnak tartom, hogy Mihawk könnyedén elintézi Marcot.Marco képessége az egyik legjobb az Op-ban.Bár szerintem nagyon szoros küzdelem lenne.
Haki vs képesség.Egyelőre döntetlen.
Marco vs Ace
Marco 1Yonko parancsnok és Ace a 2 .Marco win.(Sabonál már mindent leírtam)
Law vs Enel
Ha Enel tartja a távolságot,akkor nagyobb esélye van Law ellen.Szerintem Enel kenbunshoku jobb,mint Lawé.
Enel 1 szigetet elpusztított. Azt a technikát még Luffy se bírta ki. Enel win.
Zoro vs Hawkins
Erről majd késöbb írok.
Luffy vs Zoro
Picivel, de Luffyra voksolnék, G4 formban biztos, h veri Zorot.
Blackbeard bs Kizaru
Teach-re voksolék, két legerősebb gyümivel már messze túlszárnyalja admirális szintjét.
Luccy vs Sabo
Luccy vs Katakuri
Nem ismerjük Luccy jelenlegi szintjét, de abban biztos vagyok h Katakurit nem fogja verni.
Smoothy vs Kizaru
Na ez egy jó kérdés, elméletben Smoothy-nak erősebbnek kell lennie, mivel sztem egy yonkou parancsnok erősebb mint egy admirális.
Luffy vs Zoro
Ez egy nagyon jó és timeskip óta többször fel is jött mint téma.
Számomra is kérdéses. Mint kapitánynak Luffynak kéne a legerősebbnek lennie a csapatban de Zoro mint kardforgató előnyben van és azt is kétlem hogy Luffy 20-30 perc alatt (G4 ismert időkorlátja) leverné Zorot. Összességében talán kicsit Zoro felé hajlok de ez ellentmond az elveimnek és nem nem vagyok Zorofan.
BB vs Kizaru
Ha akar érdemben kezdeni BB-vel vmit és a Yonkou címet nem csak lottón nyerte akkor neki kéne győznie.
Lucci jelen ereje ismeretlen régivel meg alázva lenne.
Smoothie ereje ismeretlen de egy admirális erejét nagyobbnak gondolok mint egy parancsnoké.
Blackbeard bs Kizaru
Hát...elsőre Blackbeardnek adom a győzelmet,de Kizaru pont Blackbeard gyengepontja.
Ha Kizaru képes Blackbeard Yami Yami no Mi képességét hatástalanítani,akkor Blackbeard nem tudja használni a feketelyukat .Haki pedig szintén kérdéses. Elméletileg Kizarunak erősebb a hakija,de gyakorlatilag nem tudom .
Marad Wb képessége vs Speed. Kizaru gyorsasség még mindig ??
Döntetlenre szavazok.
Luccy vs Sabo
Kezdő képesség vs kezdő haki^^ Luffynak méltó ellenfél lenne Lucci ,de Sabo ellen kikapna.Még Luffynak se lenne esélye Sabo ellen.
Sabo win.
Luccy vs Katakuri
Sabo 2 röviden.
Marco vs Mihawk
Egyértelműen Mihawk, hiába Marco az egyik legerősebb parancsnok, Mihawknak szerintem egy admirális sem tudna ellenállni. Legalábbis ha ő lesz Zoro végső ellenfele, akkor rohadt erősnek kell lennie. Vista elleni meccsét fölösleges számolni Dungeon, pár percig tarthatott, addig hihető, hogy Vista fel tudja tartani, elvégre Fehérbajusz parancsnoka volt. De ne legyenek kétségeink, Mihawk nyert volna, ahogy Marco ellen is.
De azért rohadtul nem ilyen simánDe Marcot biztos ketté tudná vágni egy csapással.
Ace is az egyik parancsnoka voltMarconak szüksége lesz de WB egyik parancsnoka így neki adnám.
Ugrás a fórumra: |