Amivel semmi baj nincs amíg ezt a színvonalat hozza Legyen szépen kifejtve, de annyira hogy közben izgalmas legyen. Eddig ezt teljesíti.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
fűűha, hát nekem dögunalmas volt ez a rész hiába volt egy kis harc is benne. sebaj, bár hiányoltam azt hogy, többieket is bemutatthaták volna, nem csak Tsuyu-chant na mindegy. A következő részben megpillantjuk All for One-t érdekes lesz, illetve valami sulis gyaszki is lesz, jó rész lesz.
Szerintem pedig nem volt ez rossz rész. Tény hogy azért a többiekről is jó lett volna infót kapni, de a Tsuyus szál is tetszet... az a "kawai" arc... na ott majdnem leestem a székről a röhögéstől
A kövi rész részben visszaemlékezés lesz. max 2 rész de inkább csak 1 -re számítok.
A rész nem volt azért olyan unalmas de szórakoztató sem nézhető filler rész volt.
Az All Mightos sztori nem hinném hogy 2 részes lesz, ezt már megszokhattuk hogy elég gyorsan haladunk nem húzzák el, aminek persze örülök. Egy pár rész alatt eltelt 5 nap nem mint más animékben 5-10 perc telt volna el az izgalmasabb részeknék.
Szerintem pont azért nem lenne "jó rossz karakter", mert onnan is látszik, hogy tényleg jó ember, hogy ő úgy akart első lenni a sportfesztiválon is, hogy ténylegesen bemutatja, hogy ő az erősebb és teljesen ki volt akadva arra, hogy nem méltón nyerte el az első helyet, hanem mert nem engedte ki az erejét Todoroki, és így nem tudja, hogy ő nyert volna-e akkor is. Így nem fair. És szerintem egy gonosz nem feltétlen gondolkodik így. Ha meg esetleg később meg lenne lépve ez a dolog, hogy ő mégis gonosz lesz, akkor ő lesz Deku tökéletes ellenfele. I think Így meg marad addig rivális, Todorokival együtt.
Szerintem, ha nem lesz hiatus akkor bejelentik a 3.évadot is max nem 25 részes lesz. Ha meg lesz akkor 2 évet kell max várni, remélem így lesz.
Bakugo stílusa nem tetszik , de az becsületre méltó hogy úgy harcol hogy nem nézi le ellenfelét, nem hinném hogy gonosz lesz, de biztos megkörnyékezik
Szerintem simán kap 2 részt a visszaemlékezés ha bedobják a harcot is, bár ki tudja, nem tudom hogy milyen csavar lesz a végén, de még van 5 rész rá.
Ugrás a fórumra: |