A helyesen írásérr bocsi. A hakit elirtam Katakurira nem emlékeztem. Hát nemtudom. Szerintem amit eddig megtudtam a one pieceről az alapján sztem nem lát a jövőbe. De igazábol majdnem mind1 csak a megnevezés más. Bár kitudja. Lehet tényéeg látja. Nehéz kérdés (számomra).
Csilla1050 írta:
Sajnálom, hogy az általad tökéletesnek és végtelenül komplex világnak tartott One piece (én is annak tartom) az egyik legsablonosabb és legegyszerűbb main karaktert foglalkoztatja, mivel én Luffyt kedvelem, mindazért amit a csapataggokért tett, de a mai napig nem tudok a karakterével azonosulni, mint említetted, semmiből nem tanul
Ezzel mélységesen nem értek egyet. Attól még, hogy Luffy egy idióta, messze nem egyszerű, és messze nem merül ki a karaktere a társaiért tett cselekedeteiben.
Egyszer Paidon írt egy jó hosszú kommentet, amiben nagyon szépen leírta, hogy ő neki miért a kedvenc karaktere Luffy. Meg kéne keresni, de nem tudom, hogy hova írta.
De végülis mindegy is, ha te nem szereted, nem szereted, gondolom mindenki máshogy áll hozzá a dolgokhoz, karakterekhez, mindenhez.
Egyébként visszatérve egy kicsit Ceasarra:
Én teljesen egyetértek most Hiei-vel, Ceasar karaktere nagyon-nagyon kétlem, hogy ennyi lett volna. Azért kétlem csak, hogy Brüléé nála lenne, mert nem hiszem, hogy egy Ceasar-Luffy újratalálkozás offscreen történt volna.
De végülis elképzelhető. Remélem lesz még vele kezdve valami. Régen én is ördögtől való gondolatnak tartottam a tagságát, most már közel sem annyira, de ha nem is erre gondolunk, akkor is, szerintem lesz még vele kezdve valami már ebben a szálban is.
Tudom már feltettem de nem sok választ kaptam erre. Nektek milyen elképzelt one piece gyümölcsötök lenne? És milyen fajta? Mit tudna? Stb. Engem nagyon érdekel kinek mi jutott eszébe vagy mi az álmai gyümölcse? Vagy ha nem kitalált melyiket enné meg a one pieceből? (Én a húr vagy a menykőgyümölcsöt)
Én meg válaszoltam, hogy ez nem ide való Tedd fel a kérdést a one piece dumában, vagy az egyébben, vagy mittomén hol.
Nem sértésként, de tényleg nem ide való szerintem a kérdés.
Hiei tetszik az elméleted,de annyit még hozzáfűznék, hogy CC és Brulee Germa 66 hajóján van.
Mert elindultak Luffy után és talán már összefutottak az egyik szigeten.
Tükörvilágban nem lehet Brulee, mert akkor flampe nem Kataruki küzdelmét nézné .
Hali! Olvasgatom vissza a mangát és 878 fejezet első két oldala után az ütött be, hogy mivan akkor ha Roger nem is halálos beteg volt, hanem Mama vett el tőle xy évet? Jó persze valóságosabb, hogy tényleg halálos beteg volt, de klappolna a dolog. Ők is ott voltak Mama szigetén és tudjuk, hogy nem győzték le Mamát hanem megmenekültek/ leléptek.
Roger mikor elindult a Grand Line-on már halálos beteg volt.
Ezért amikor megérkeztek az Ikerfokon keresztül megkérték Crocus-t hogy orvosként tartson velük.
Jó ötlet de sajnos már cáfolva van.
Jon írta:
Egyébként visszatérve egy kicsit Ceasarra:
Én teljesen egyetértek most Hiei-vel, Ceasar karaktere nagyon-nagyon kétlem, hogy ennyi lett volna. Azért kétlem csak, hogy Brüléé nála lenne, mert nem hiszem, hogy egy Ceasar-Luffy újratalálkozás offscreen történt volna.
De végülis elképzelhető. Remélem lesz még vele kezdve valami. Régen én is ördögtől való gondolatnak tartottam a tagságát, most már közel sem annyira, de ha nem is erre gondolunk, akkor is, szerintem lesz még vele kezdve valami már ebben a szálban is.
Biztos igazatok van, hogy ennyire nagy reményeket fűztök Ceasar-hoz, de én látva hogyan alakulnak most a mangában az események, végképp nem látom, hogy mit tudna ő a jelenlegi helyzethez hozzátenni, igazából teljesen boritékolható, hogy mi lesz az arc vége, itt már nem nagyon lesznek meglepetések, esetleg annyit tudok elképzelni, hogy a szökésben lehet még szerepe, mert ugye ő még talán működésbe tudja hozni a Coup de Burst-öt, vagy esetleg még ő lehet a B terv Big Mom kifektetésére, ha a torta terv meghiusul, de az túl kézenfekvő és gyenge megoldás lenne, és kb csak a fél arc cselekményét tenné teljesen értelmetlenné...
Azt meg én se hiszem, hogy Brulee Ceasar-nál van, ez elég légből kapott teóriának tűnik, szerencsére Oda eddig még nem követte el azt a hibát, hogy ilyen fontos momentumokat offscreen-be tegyen, és reméljük nem most fogja elkezdeni...
A csatlakozása meg egyre kérdésesebb, ha most nem a Wano arc jön (mármint a világtalálkozó után), amire elég nagy az esély, akkor nincs is semmilyen logikus érv amellett, hogy most szalmakalaposokkal maradjon, márpedig, figyelembe véve a természetetét és a csapat vele szembeni hozzáállását, nem tudok mást megoldást a csatlakozoására, mint egy kényszerhelyzetet...
Szerkesztette: Csibe - 2018.01.23. 10:59
Akkor hol van Brülé? Az pöttyet nonszensz volna, ha megkötözve letette valahol a tükörvilágban Luffy, végtére is ez az ő világa. Akkor ennyi erővel el is engedhette volna.
Maradt a Germa és CC esetleg Pedro vagy a Gyojinek. Germát azért zárnám ki, mert láttuk mi történt velük, ez a helyzet a Gyojinekkel is, mindegyik kivette a részét a menekülésből. Plusz a Gyojinek ismerik Brülé képességét, nem hiszem, hogy lenne tükör a hajójukon. A víz alatt, pedig nehezen elérhetők a gyümihasználók számára. Egyedül Pedro és CC maradt.
A borító is azt mutatja, hogy Bege, Luffy és CC szövetsége köré épül az arc. Mindegyik fázisban mindegyiknek meg volt a szerepe. Begének be kellett juttatni a fegyvert, ami Mamával végez. Luffynak megteremteni a helyzetet, hogy kiüthessék Mamát. Caesarnak a menekülés jutott részül.
Láttuk, hogy ez így is zajlott még ha kudarc is lett a vége.
A jelenlegi szisztéma is ez, ha megfigyelitek. Bege viszi a tortát, ami kiüti a Mamát.
Luffy megteremtette a helyzetet, azzal, hogy Katakurit kiiktatta. Caesar, pedig jönni fog, mikor menekülni kell.
Ráadásul egy logikus lépés volna megoldani flashbackben a találkozásukat, mert ha nem így tenne, akkor még érdektelenebb és unalmasabb lenne az egyébként is igen csak langyi helyzet.
Szóval én nagyon meglepődnék, ha nem CC lenne a menekülés kulcsa és ez pont azrét fog ütni, mert senki nem számít erre se itt se külföldön. Pedig szerintem teljesen logikus és várható.
Sziasztok. Valaki nemtudja voltak e említve cobyék a 2 éves edzés ota animében vagy mangában? És ha voltak tudjátok hol? Szerintetek mi lehet velük? Milyen szinten láhatnak?
Nem voltak, csak valamelyik filler jelenetben, de szerintem ezt a kérdést a szereplők topicba kellett volna feltenned. Egyébként biztos sokat fejlődtek ők is, Cobynak valószínűleg igen erős megfigyelése lehet. Egyelőre nehezen tudom elképzelni miképp, de valamikor biztosan admirális lesz, talán a történet legvégére ő fogja irányítani a tengerészetet, amikor Luffy már a végső ellenfelét is legyőzte.