Nem tudom mire gondolsz meg mostanában nem is olvastam nagyon SBs-t. MEgnéztem elvileg CC egyszer szerepelt az SBS-ben, akkor a születésnapját mondta meg Oda, de lehet csak én vagyok vak.
Szerkesztette: Hiei - 2018.01.18. 21:33
One Piece manga
Vártam a magyar frodításra, nehéz volt kivárni, mivel ilyenkor a fórumot is mellőzöm, nem nagyon szeretek spoilerezni Nekem bejött a fejezet, bár ez nem újdonság, ennek örömére átolvastam azt az 5-6 oldalnyi jóságot, amit összehoztatok itt az elmúlt napok során És hát voltak itt negatív és pozitív megnyilávulások is, sokatokkal egyet is értek és olyan is akad, akivel nyilván nem, nos elsősorban Hiei-hez szólnék pár szót: Igazán sajnállak Hiei Sajnálom, hogy az általad tökéletesnek és végtelenül komplex világnak tartott One piece (én is annak tartom) az egyik legsablonosabb és legegyszerűbb main karaktert foglalkoztatja, mivel én Luffyt kedvelem, mindazért amit a csapataggokért tett, de a mai napig nem tudok a karakterével azonosulni, mint említetted, semmiből nem tanul és ez a "Hisznek bennem" kijelentés is már nem váltja ki ugyanazt a hatást, már sajnos én is csak legyintek, ettől függetlenül...
...Sokadjára lesz leírva, viszont én is azoknak a táborát erősítem, akik úgy gondolják, hogy Luffynak itt le kell győznie Katakurit, viszont én nem a szó-szoros értelmében gondolom. Most őszintén! Eltudjátok képzelni Katakurit Luffy előtt heverni, kiütve, vérfürdőben, miközben Luffy liheg párat majd lelép Brülével a tükörvilágból? Mert én nem, és elég nagyot is csalódnék, ha ez így megtörténne. Franpe-nak "nagy" szerepe volt ebben a fejezetben, mivel ő hangsúlyozta ki, hogy ez az első olyan csata, amely Katakuri szempontjából jelentősen elhúzódik, viszont Luffy csak állja az ütéseket és már vértől is alig látszódik az arca, ezzel Oda Luffy elképesztő állóképességét és egyben Katakuri elképesztő erőbeni fölényét is demonstrálja egyszerre, ergó: Luffy jelenlegi állapotában képtelen legyőzni Katakurit.
Említette valaki előttem, hogy ezt a harcot nem a nyers erő, hanem a haki fogja eldönteni, és én is így gondolom. Katakuri nem fog nagy verést elszenvedni (Énis szeretek előre gondolkodni, Hiei) véleményem szerint Oda kitalál valamit, hogy ne borítsa fel a jelenlegi erő-rendszert, de Luffyt hozza ki győztesen a csatából...Hogy ezt hogyan? Majd kiderül
Hiei, nem kell azonnal temetni mindent, nem olyan vészes ez, mint amennyire te annak látod, én nagyon bizakodó vagyok!
Adues
Ők a Tükörvilágban honnan tudnák meg hogy történt valami a valóságban?
Sok dolog böki nekem a csőröm ebben a harcban ezt már írtam az elmúlt pár oldalon. Viszont most hogy újraolvasta fordítással ez felkeltette a figyelmem.
Luffy G3 vs Katakuri "G3" 10 órával ezelőtt.
http://naruto-kun...ece/879/18
Luffy-nak esélye se volt simán el lett söpörve.
10 óra Luffy püföléssel később.
http://naruto-kun...ece/891/12
Luffy kivédte G3-al Katakuri erősebb technikájának óriás változatát.
Közben annyi történt hogy Luffy-t félholtra verte 10 óra alatt Katakuri.
Mégis Luffy SOKKAL erősebb lett?
A Dragon Ball-ban működnek így a dolgok hogy minél tovább vernek egy Saiya-jin-t annál erősebb lesz harc közben is nem csak utólag.
Lehet Luffy egy Saiya-jin
Viccet félretéve komolyan ez mi?
Luffy-nak a verés miatti testi leépülés, az eredeti erőkülönbség és az hogy most Katakuri egy magasabb szintű technikát használt ezek együttesét az nem tudja ellensúlyozni hogy fejlődött a fegyverzet színe Luffy-nak. Vagy szerintetek igen? Valaki tud erre valami észérvet mondani? PLEASE
Esetleg lehet az magyarázat, hogy mig előbbinél a levegőben csaptak össze, utóbbi már a földön történt, így kitudott támasztani, hogy ne sodorja el. És bár olyan, mintha hiányozna egy képkocka, de lehet, hogy itt is eltaszította Luffyt, mivel látjuk, hogy a köv. képkocán jól képen rúgja, lehet, hogy itt is elsodorta, vagy eltérítette.
Azért 10 órán keresztül püfölni a boxzsákot szintén fárasztó. Katakuri esetében ez hatványozottan igaz, hisz korábban gyors és egyszerű/fölényes győzelmeket aratott.
Talán Luffy állóképessége és kitartása erősebb, mint Katakurié, hisz főhősünk legtöbb harca a határai feszegetését eredményezte.
Csilla1050
Lehetséges bár ekkora erőkülönbségnél nem tudom számít-e.
ricskoferi
Egyszerű a képlet mi amortizál le jobban. Ha 10 óráig versz valakit vagy az ha 10 óra alatt félhullára püfölnek. Szerintem nem kérdéses melyik.
Cracker előtt Luffy-nak se volt több órás harca.
Egyébként, aki értetlenkedne, hogy hogyan tud talpraállni ennyi ütés után, annak ittvan ez az oldal.
http://naruto-kun...iece/891/7
Magyarázatot nem kapunk, viszont ha ez valamennyire megnyugtató, még ők maguk sem értik. Ez amolyan irracionalitás.
"Olyan sérüléseket szerzett, amibe már bele kellett volna halnia" - "Úgy vérzik, mint egy ledöfött malac" - "Mégis minden alkalommal talpra áll"
Nincs erre logikus magyarázat, Luffy több mint 10 órája állja az ütéseket, és úgy tűnik, hogy folyamatosan fejlődik, gondolkodik. Ebben az állóképességben szerepet játszhat a gyümölcs képessége is, bár ha hakival ütik az fáj, de képzeljük el Luffy csontjait. Gumiból vannak, ha bevonod a kezed hakival és meghajlítod a karját, az nem törik el csak azért, mert te hakis tenyérrel fogtad meg.
Nem tudom mostmár őszintén, de jó lenne, ha ezt a harcot Oda minél előbb lezárná, akár 2-3 fejezeten belül.
AFR: De igen, jól mondod, a haki deaktiválja a gyümölcsöt, én tévedtem.
Nem pont az a Haki lényege hogy mikor megütsz vele valakit annak a valódi testét gyümi hatás nélkül ütöd meg? Tehát az hogy Luffy gumiból van semmit se jelent a Haki ellen mert a Haki-s ütéssel szemben nem gumi. Nem?
Ja és jól mondod ez tényleg nem magyaráz meg semmit.
Erre a tipikus manga válasz létezik csak. Mert ő a főhős meg hogy ő képviseli a jó oldalt.
Igen ezért is írtam hogy az hogy fejlődik a leamortizálódása és a mellett hogy most erősebb támadást állított meg ugyanazzal nem magyarázat.
Valami óriási fejlődés kell ahhoz hogy megcsinálj valamit agyonverve aminél egy kisebb dolgot a harc kezdetén nem tudtál.
Most lényegében azt mondtad hogy ehhez nem elég egy kis mértékű fejlődés. Ezért van gondja a fejezettel Hieinek, nekem és még jó pár embernek köztük neked is ha jól olvastam. Jobban megmagyarázva ez úgyse lesz szal szerintem felesleges tovább ezen pattognunk. A szál tanulsága: Luffy nő mint a gomba xd
Sziasztok. Mikor fog kijönni a 891. Manga fejezet magyarul? Vagy már kijött és én nem találom vagy mi van?
Egyesítve 2018.01.20 17:18:22:
Okés semmi. Megvan. Bocsi
Egyesítve 2018.01.20 17:58:43:
"Ilyen érzés amikor úgy olvasnak belőled mint egy nyitott könyvből" ezt mondta catacuri. Sztem ebből az jön le nekem ,hogy ő megfigyeli az ellenfelét és abbol tidja mit fog tenni. Azért a megfigyelés színe hali nem pedig a jövőbe látok színe haki sztem. Szerintetek? (Végülis tényleg látja a jövőt ,de nem olyan képekbe , hanem a tapasztalatai, üegérzései ,megfigyelése alapján. Ezért csak szinte látja a jövőt)
http://naruto-kun...ece/862/10
Itt van nézd meg jól. Konkrétan látta előre ahogy térdre borul Puding. És a beszédet is hallja csak itt túl messze volt ahhoz. Lényegében egy pár másodperces víziója van ilyenkor.
Ha ez még mindig kérdéses neked akkor kezd újra az arc-ot.
A másik meg nem létezik se catacuri se hali mert az Katakuri és Haki.
Ugrás a fórumra: |