Azért, mert ha ennek ellenére is képes meglepni és váratlan húzni, amire nem számítok és logikus reális módon azt mutatja az író ügyességét. Egyébként ezt arra írtam, hogy az életben is így reagálok és gondolom ebből adódik a dolog. Nem mondtam, hogy egy mangában utálom a meglepetéseket. Bár ritkán ér, mert tényleg minden opcióra próbálok gondolni. Ezért is tetszett ez az arc annyira.
Ezért is zavar, hogy Luffy nem tudom hányszor kijelentette, hogy győzni fog. Erre semmi szükség nem volt, ha ezek után nem nyer szintén nevetséges lesz a helyzet. Mintha magamnak adnék sakkot.
Egyébként a teóriáknak ehhez semmi köze. Én logikusan felépített világba logikus erőviszonyok mellett látom az egészet.
Mikor szinte mindenki nyálazott Carrotra és az átváltozására. A realitás az volt, ami történt. Igazam lett? Igen. Perospero-t is lenéztétek még azután is, hogy láttuk milyen erős. A realitás az volt, hogy győz 2v1-ben. Megtette, ahogy várható volt. Ez nem azért írom, mert magamat akarom fényezni. Ezt bárki, aki kicsit is tisztában van a One Piece világával és képes logikusan átgondolni a helyzetet tudta. Bár itt sokan nincsenek ezzel tisztában egyébként, halkan megsúgom.
A logika és a realitás most azt diktálja, hogy Luffy kikap, de miután Sanji nagy badass kijelentéssel mondta Puddingnak, hogy bizony bratyó ma elveszti a szüzességét. Luffy is a győzelemről hablatyol, sajnos az eredmény jóeséllyel az ellenkezője lesz. Már pedig logikus úton ezt nem tudom elképzelni azok után, mait láttam. Luffy-t verik mióta a harc megy. Láttuk, hogy Katakuri erősebb mindenben, de tényleg mindenben. Luffy fáradt volt, lestrapált volt. Luffy tapasztalatlan Katakurihoz mérten.
Szóval isten bocsásd meg, de nekem a hátamon feláll a szőr a győzelem gondolatától. Tudom, akkor ne gondoljak rá így is tennék, ha Oda nem tolná minden második részben az arcomba, hogy Luffy győzni fog, mert mindeki hisz benne.
Ha valami csoda folytán mégis kikapna elhiheted én lennék a legboldogabb ember. Nem is tudom volt-e olyan, hogy ne Luffy-nak szurkoljak, de itt most ez a helyzet. Nem azért, mert imádom Katakurit, menő és az arc egyik fénypontja, de nem vagyok oda az ilyen típusú karakterért. Perosperot jobban kedvelem például. Egyszerűen ártana a mangának Luffy győzelme legalább is egy ilyen harc után mindenképp. Katakurinak sokkal badassebb módon kell kikapnia, mint egy agyonvert Luffy kifingassa. Nem, nem érdekel az élettörténete.