Én sem értem most mi a baj Namival. Én úgy gondolom, hogy Namira és főleg Brookra nem lehet panasz, Brook eszméletlen sokat villantott most, ahogy azért Nami is aktivizálta magát és nem a szokásos gyáva szerepét hozta. Nagyon jól rögtönöznek és jól dolgoznak csapatban.
Dungeon kicsit ellentmondásosnak érzem, amit írtál. Azt mondod, hogy ne legyen happy end, azonban közben azt is állítod, hogy itt legyőzik Big Momot. Szerintem pont akkor lenne happy end, ha legyőznék Big Momot. Legyengülés ide vagy oda olyan erők vannak itt felsorakoztatva Big Mom oldalán, hogy örülnek ha egyáltalán elmenekülnek. Luffy is használhatatlan lesz majd, ki tudja milyen állapotban lesz Katakaruival folytatott küzdelem után. A csapat sem tudja sokáig kihúzni, elvégre Big Mom ellen küzdenek és közelít a flotta hozzájuk. Azt sem mondanám, hogy komoly támadást kapott be Big Mom, ez neki semmiség volt. Én még egy nagyon végső esetben két fejezetet adok nekik, hogy addig kibírják húzni, de nekem az 1 fejezet valószínűbb. Bege hiába pattog, amint meglátja mennyien vannak itt, ő is inkább futni fog az életéért. Azt se felejtsük el, hogy még van egy Caesarunk is, bár egyre gyanúsabb, hogy nem láttuk már mióta. Bírnám, ha ő már tényleg lelépett volna. Mindegy, akármi is legyen, csak ne legyen beadva, hogy megmentette Pedrot, ez egy nagy félelmem.
Egyre többször olvasom azt a sztereotípiát, hogy valakit gyengébbnek tartunk, mert nem egy géniusz. Big Mom nem a világ legokosabb embere az tény, azonban kétségtelen, hogy itt most ő a legerősebb, nem tudnak vele mit kezdeni. Ugyanez volt először Oven esetében, nemrég meg Daifuku esetében. Noha mindkettő beégett, azonban nagyon de nagyon nem átlagos erőt mutattak be.
Itt most a torta lesz a kulcs biztos, ahogy előttem is elírták. Más esélyt most egyáltalán nem látok, de legyen bármi még mindig reálisabb, mint, hogy most legyőzik Big Momot. Amúgy most, hogy szóba jött durva lenne, ha Oda beadna valami olyanfajta trollkodást, mint a rakétával. Jó, mondjuk a rakétánál biztos volt, hogy az hatalmas bukfenc lesz. Amúgy ennyi szenvedés után már biztos, hogy megetetik vele a tortát, nem hiába tart olyan hosszú idő óta ez a menekülés se.