Csilla igazad van. Ha beajánlasz akkor indulok is a következő géppel.
Viszont azt hiszem végleg vagy hosszú időre dobtam az anime-t.
Szóval KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI FORDÍTÓI MUNKÁTOKAT!
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Szerintem jó rész volt nekem kifejezetten tetszett,ahogy bemutatta BM kalózokat,hogy erősek. Az ,hogy Bege csapatával így elbántak nem csoda, ott csak Bege van szerintem aki valamennyire erős.Katakuri ,nos ő olyan számomra mint Zoro Szalmakalaposoknál , Durva arc Már csak a jövőbe látó képessége elég ,hogy megítélje közbe kell-e avatkoznia.Ami egyedül nem tetszett a részbe az,hogy túl sok a beszélő sütemény van, egyszerűen agyrém
Ennél azért megmondom őszintén egy epikebb csattanóra számítottam. Erre az egy jelenetre készülünk már mióta, és kissé csalódott vagyok... Állóképek helyett jobb lett volna ha luffy rendesen kitör, nem pedig pár képet látunk csak. A többi rendben volt, de ez miatt csalódott vagyok.
Katakuri pedig csak azt a jövőt látja amibe ő nem avatkozik bele. Máskülönben nem lőtte volna le a ^papot^.
Már régóta vártam a teaparti kezdetét.
Mondanám, váratlan fordulat, de lehet, nem is az. Pudding-ról eddig nem tudtunk sokat, de szerintem mindig túl természetesnek tűnt, amikor "megjátszotta" magát. Figyelembe véve, hogy Big Mom hogyan beszélt róla, szerintem lehetett számítani valami ilyesmire. Sanjit ismerjük... szóval nem is mondhatott volna mást. Talán az a kedves énje amit mindig mutatott, az tényleg létezik (a visszaemlékezés alapján valamikor biztosan létezett...). Bár lehet, hogy azt fogja gondolni, hogy Sanji hazudik, vagy ilyesmi... vagy már megtört? Ilyen reakció után az is megtörténhet.
Érdekes volt látni Katakuri képességét. "Valami gond van, de mi?". A reakciókat meg szerintem meg lehet érteni... Egy Luffy is túl sok. Természetesen várom az elkövetkező harcokat is.
Kis szünetet tartottam az animével, de bepótoltam a lemaradásomat.
830-833
Ez a Disney féle One piece most meglepett, mert az elején nem tetszett, de másodjára változott a véleményem.
Én továbbra is azt tudom mondani, hogy az anime sokat javít a manga színvonalán, mert a mangában ostobának neveztem Sanjit,de az animében jókat mosolyogtam a reakcióin.
Filler/bővítések itt most vegyes lett, de Katakuri belepője gyenge lett. Nagyon gyengén rajzolták meg.
834-835:
Ez a 2.rész epic lett. Jinbei távozása a mangában is tetszett, de az animében még jobb lett.
Hihetetlen laza és erős ,akit már Gyojin arc óta vártam a csapatban és végre eljött ez a nap.
Katakuri támadása,Brook és Sanji vs Daifuku bővített küzdelme nagyon adta.
Big Mom sokkal félelmetesnek érzem,mint a mangában.
Wp Toei,sikerült javítanod az arc hangulatán.
Sanjival egy erőre tenném a Germat alaphelyzetben. De mivel tudjuk ,hogy az animében az érzelmi löket erőt ad ezért ha Sanjit érné valami amitől idegesebb lehet akkor erősebb is lenne esetenként. Láttuk ezelőtt ,hogy összerúgtak Sanjival. Viszont nemtudom magamban eldönteni ,hogy (mivel kell power upp mindenkinek mostmár) ha Sanjinak is oda adnák a sajátját tehát a 3. kapszulát akkor szerintem nagyon nagy ereje lenne ,DE valószinu ez nem fog bekövetkezni. Viszont elég nagy lenne ha így bevallaná az apja ,hogy mindig is gondolt rá bla bla meg azért mondta felejtse el ,hogy ő az apja és ne mondja senkinek ,hogy miatta ne bántsák majd és csak így előhúzná a zsebéből a kapszulát és oda adná neki . Aztán csak ilyen végső esetekben használná azt az erőt. Elvégre ha cucc nélkül olyat rúg mint ők cuccal kiváncsi lennék na mindegy elkalandoztam .
836-839:
A véleményem nem változtt az anime kapcsán:
Én továbbra is azt tudom mondani, hogy az anime sokat javít a manga színvonalán, mert a mangában ostobának neveztem Sanjit,de az animében jókat mosolyogtam a reakcióin.
Ez a mai Germa power upp...Az átváltozás...Hát nem is tudok mit mondani Ilyen power rangers, cartoon network fíling, gag animébe illő jelenetnek elment volna. Pár Germa rajongót ezzel összekapartak de többre nem volt jó.
Ebbe a nevetséges átváltozásba 3 epizódnyi költségvetést elnyomtak...Ahelyett, hogy ilyen butaságokra pazarolják az időt és a pénzt, inkább egy egyszerű sétálós jelenetet kellene jól meganimálni.
Olyan lassú és vontatott az anime, hogy az már siralmas, álló képes jelenetek, gagyin megvalósított filler jelenetek, One Piece fílinget már csak nyomokban tartalmaz. Egyébként Ichiji a mangában is megütötte Perost? Chopper meg valóban öklözött Smoothie-val? Kicsit meglepő volt, de lehet csak rosszul emlékszek.
Az arc elején dicsértem az animációt mert valóban szép és jó volt, pár harc jeleneten kívül, az arcok stimmeltek, de amióta Luffyék leültek tárgyalni Begeékkel nagy a lejtmenet. Ott tartunk, hogy a 24 percből kemény 5 perc animáció van amiben pénz és idő van, a többi összevan csapva.
Rég láttam ilyesféle gusztustalan kivitelezést, hogy még a SZÁJMOZGÁST is lespórolják.
Frankón csukott szájjal beszéltek a karakterek???
Igen, azok belső hangok voltak, a csukott szájú beszéd még hagyján mert egyébként is csak le-föl mozog az állkapocs, de Katakuri és Smoothie úgy sétálnak egy ideje mintha seprő állt volna a valagukba.
Nagyon remélem, hogy észbe kapnak a stúdiónál mert már én érzem magam kínosan az anime nézése közben...Ilyenkor sírom vissza a Water 7 animációját, minden a helyén volt, timeskip óta arcokat nem tudnak megrajzolni, Zoronak ha 3x volt helyén a pofalemeze 400 epizód alatt akkor lehet még sokat is mondok.
Sziasztok,
Csak nekem nem jött át ez a sailor moon féle germa 66 gicssparádé? Nem hogy nem tetszett, de még kényelmetlenül is éreztem magam szinte az egész epizód alatt..
És Valamiért ez az egész arc is olyan semmilyen számomra, az előzőekhez képest.
Nah de főleg Big Mom "likvidálása":
hogy egyezhetett ebbe bele luffy? Értem én,
hogy bege találta ki és ő hajtotta végre(majdnem) de nem tudtam volna elképzelni luffyról hogy egy ilyen alattomos gyilkosságban segédkezik,legyen akármekkora a tét...
Ugrás a fórumra: |