Nem lesz, mert a One Piece most szünetel, csak jövőhéten jelenik meg a legújabb fejezet.
One Piece manga
Igen, nincs most megjelenő fejezet. Ezt viszont már írtuk szerintem.
Am ti hogy reagáltatok arra hogy Luffy nekiesett a halnak és ette egyből, majd persze nyilván mérgezett volt és persze nyilván más nem evett belőle és persze nyilván legyengült de persze nyilván túléli és természetesen ilyenkor üt be a balhé?
Én a 'na nemár hogy nyersen nekilát és még mérgezett de a többiek kb leszarják és valahol vicces is'-ból átmentem 'na neehogymár most komolyan'-ba.
Hát kíváncsi vagyok, hogy mit fog csinálni most a csapat, hogy Luffy ki van ütve, és se Zoro, se Sanji, de még csak egy Franky sem. Persze helyettük itt van három (valószínűleg rohadt erős) mink. De nyilván nem véletlenül ütötte ki Oda Luffyt pont most.
Az meg külön érdekes, hogy hányszor kellett volna már meghalnia. Hiei szokta emlegetni azt az elméletet, hogy Luffy egyszerűen visszautasítja a halált, és nem hal meg, amíg nem érte el a célját. És van ám ebben valami.
Persze az is jogos, hogy lassan már immunis a mérgekre, annyit zabált belőlük a történet során De szerintem ez mögött több van.
OMG OMG Ez egy nagyon jó fejezet volt.
Shit Nem gondoltam, hogy ez a méreg így kikészíti Luffy-t. Tényleg majdnem meghalt.
Huu hát Sanji testvérei nem semmik. Az öccse ugyanolyan nőcsábász mint ő. A nővére meg hát. Nem is tudom elég creepy a csaj. Ez a méregszipolyozás meg minden elég durva volt. Nagyon érdekes Sanji családja és, ami főleg érdekel, hogy milyen erősek lehetnek. Amúgy belegondolva kíváncsi lennék Hancock arckifejezésére, ha megtudná, hogy egy nő "megcsókolta" Luffy-t.
Luffy arckifejezéséből arra lehet következtetni, hogy nem nagyon tetszik a stílusuk neki. Azért egy harcra Luffy és Sanji testvérei között kíváncsi lennék. Az a cucc, ami a talpukon van úgy tűnik megnöveli a lábuk erejét vagy ilyesmi. Az azért komoly, hogy Sanji enélkül is képes a levegőben járni.
A végén pedig vééégre Jinbei is belép újra a sztoriba. Nagyon tetszik, hogy így pörögnek az események.
Hiába ismered olyan jól a one piecet és hiába mondtad, hogy biztos úgy lesznek a dolgok ahogy leírtad, a mostani fejezet alapján egyértelmű, hogy hülyeségeket írogat, illetve ahogy Hiei mondat korábban valamelyik topicban, mások teóriáit veszed át:
Akashi Amidamaru írta:
Az Sanji bátyja, Ninjin vagy az idősebbik lehet!
Tudod, az apját Oyajinak hívják, az idősebbik bátyját Inoji (Ichiji), a középső bátyját pedig Ninjinnek (Niiji)
Tehát - Apa: Oyaji
Tesók: Inoji és Ninjin névre hallgatnak.
Akashi Amidamaru írta:
Igaz, hogy nincs nővére, én csak arra értelmeztem, hogy a bátyjai elég gúnyolódósak Sanjival ...
Jinbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiii Oyabun!
Végre, hú de vártam ezt! Aztán nehogy nekem átverjen minket és nem is Luffy mellett van!
Akashi leszerepelt, de azért vicces volt.
Tetszik Sanji családja. Meg ez az egész elgondolkoztatott, hogy milyen keveset is tudunk a többiekről.
Jah nem írtam be a modi figyi témába, de kibannoltam Akashit. Bocs akkora extázissal járt, hogy még a nyilvános lincselést is elfelejtettem. Eddig általában érzelmek nélkül tiltottam ki az embereket, de ezúttal tényleg élveztemXD
A részről. Tényleg érdekesen alakulnak a dolgok. Engem is érdekel az erejük. Bár azt hiszem Luffy ellen nem lenne esélyük egyszerre sem. Ebből kifolyólag valóban ilyen önzetlenül segített a csaj? Sanji családjában valszeg senki nem lenne partiban vele, mert ha igen mi lesz Mamával meg az embereivel? Azokat is tankolni kell majd, bár Lola lehetőség még ott van... jó lenne, ha trollkodna egyet Oda és kiderülne nem is Big Mom lánya, hanem valami szövetségesének.
Amúgy egy Sanji vs apja harcra nagyon kíváncsi lennék. Remélem nem az legidősebb tesóval csapatja majd. BTW Naminak ez a csaj vagy Sanji asszonykája lesz az ellenfele?
Tudom kicsit korai még hiszen semmit nem tudunk az erejükről.
Se nem Ninjin, se nem Inoji, hanem Yonji.
Ugrás a fórumra: |