Én se tartom esélyesnek hogy összefüggjön de a Démonőrökre régebben volt egy teóriám hogy miért ébredtek és miért olyanok amilyenek kinézetben és értelemben.
Ezt még mindig valószínűnek tartom.
AFR írta:
Germa66
Egyetértek a jelenleg látottak alapján a SMILE sehol sincs a valódi Zoan-okhoz képest.
Illetve azt írtad hogy a felébredt Zoan-ok rém buták. Eddig látottak alapján ez is igaz DE van erre egy elméletem.
Reálisnak gondoljátok azt hogy a Zoan gyümiket Oda annyira leírja hogy az Ébredésük egyenlő az elbutulással a pocsék kinézettel és azzal hogy képtelenek visszaváltozni?
Ez azt jelentené hogy a Zoan gyümi megértése és tökéletes kihasználása vagyis az Ébredés elérése negatív vonzattal jár.
Nem tartom reálisnak hogy ennyire pocsékká tegye a Zoan gyümiket.
Illetve az eddig látott 4 (borító story-val 5) Felébredt Zoan nem valami erős felébredve se. Szóval ébredés előtt nagyon gyengék lehettek a használójuk.
És az utolsó dolog ami az elméletem alapját adja hogy a fordításban amit olvastam Croco úgy hivatkozott az őrökre hogy Felébresztett Zoan-ok. Tehát mintha nem önerőből érték volna el.
Az elméletem szerint a démonőrök kísérleti alanyok. A kormány néhány gyengébb emberrel Zoan gyümit etetett és kísérletek keretein belül mesterségesen (kényszerítve) ébresztették fel a gyümiket.
De ez nem valódi (nem tökéletes) Ébredés így mellékhatásként IQ csökkenés történt és nem képesek visszaalakulni emberi alakjukba.
Tehát az elméletem szerint ha egy Zoan használó önerőből éri el az Ébredést akkor nem épül le az agya és vissza tud változni emberi alakba. Más szóval csak egy új formát szerez (Emberi, Állat, Bestia és az új alak az Ébredt). Persze az erő, gyorsaság, kitartás és gyógyulás továbbra is megmaradna Ébredt állapotban.
Szerintetek lehetséges?