Törölve
Szerkesztette: ssymorti - 2016.05.25. 19:32
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Már nem azért,de ssymorti van igaza. Ezért is mondtam,hogy ennek a topicnak semmi értelme. -.-
Spoiler manga és mangát topicot egyesíteni kell.
www.mangamint.com...e-piece-ma
Múltkori szánalmas fejezet után ezt most nagyon jó lett. Kezdem megkedvelni Purin .Remélem Yandere típus lesz .
Jimbei még nincs a szigeten,de idő kérdése és ott lesz.
A fejezet legnagyobb hibája,hogy Oda lett a legnagyobb coppy bajnok.Kezdem már unni,hogy állandóan coppyzgat.
De ezt leszámítva jó fejezet volt.
Szerintem már lényegtelen Hiei,mert manapság sokan olvasok a mangát.Főleg a Bleach/detektiv conan/One piece féle hosszú mangákat.Másik pedig ott van a Rejtsd el spoilert! Így nincs gond. a 3pedig az anime/manga külön topicja van .Innentől már nem tudnak spoilerezni.(kivéve a trollok)
Ezért is mondtam,hogy ez a topic felesleges.De rád bízom.
A hszed első felét nem értem és azt se, hogy jön ez ide. A másik bár melyik másik külföldi vagy magyar fórumon, ami kicsit is színvonalas így van ez. Elég jól bevált az évek során.
Egyetlen egy érvet nem tudsz felhozni, amiért meg kéne ezt változtatni.
Az animének ehhez semmi köze. A spoiler gomb alá betehetsz egy képet két száz mangával ezelőttről, aki nem akar spoilerbe futni nem fogja elolvasni a szöveget a hszben, mivel elakarja azt kerülni a spoiler veszélyt. Így azt se tudhatja mi van a spoiler gomb alatt.
Ha minden embert, aki elfelejti vagy nem tudja használni a spoiler gombot büntetnék, akkor hamar kikopna a fórum ezt garantálom. Még sokszor ez a topic is meghaladja a képességét az embereknek.
Képtelen vagyok feldolgozni, hogy a manga angol nyelvű kiadásáig miért nehéz itt megbeszélni a rawot vagy a spoiler képet. A manga angol nyelvű megjelenése után pedig, amit általában élelmesek egyből beszokták tenni amott folytatni.
Nem hiszem, hogy ehhez diploma vagy érettségi szükségeltetik.
Így a manga témát nyugodtan lapozgathatja az, aki nem akar semmit megtudni a fejezetről, mert bár én megnézem a spoilert sokkal nagyobb a csattanó, ha nem tudod mi lesz a végén. Ez által az élmény is jobb. Nagyon sokáig animét követtem csak sok mindenben és mangárt nem. Addig sokkal jobban élveztem az animéket. Viszont türelmetlen vagyok így neki álltam követni a mangát pl Narutoból is. Az animét már meg se bírom nézni. Ha nem olvastam volna mangát valszeg még most is nézném.
Persze a spoiler nem okoz ilyet, de az élményt akkor is rombolja.
Ugrás a fórumra: |