eddig mind a 3 yonkóról halottunk valamit fekete szakál gyümiket gyűjt,Kaidó egy szerencsétlenség mint a tisztje, Big MOM meg gyűjteményt csinál mindenből
Shanksről nem halottunk erről semmit hol van a területe,mekkora flottája van,mért van akkora hatalma ha meg jelenig akár egy háborút is képes meg állítani.
Majd kiderül ) Nem lepődnék meg, hogy ha csak a közvetlen csapatát néznénk, akkor Shanksnek lenne a legerősebb csapata.
De ki tudja, hogy őt követi-e akkora flotta, amekkora pl. Big Momt, vagy Kaidout.
Szerk.:
Inkább ide, itt talán nem akkora OFF, mint az anime topicban: (tudom, Hiei, hogy el kéne engednem, de ne haragudj, erre még muszáj válaszolnom)
Higgyétek el, hogy én nem szeretek se dislikeolni és se negatív véleményt mondani. Mindig megpróbálok a pozitívan véleményt. Jon ennél több több dislike lett volna,de végül csak 1 nyomtam mindenkinek. Sajnos túl jó szívem van...
"facepalm"
Tehát jó szíved van, mert egy dislike-ot nyomtál csak mindenkinek, aki nem értett veled egyet? Lol.
Tehát ha jól értem, szerinted teljesen jogos és követendő ez a példa? Akkor viszont nem értem, hogy amikor téged dislike-olnak, miért visszakozol, hogy "te nem akarsz senkivel vitázni".
Szerkesztette: Jon - 2017.02.23. 16:15
Jon mondtam már,hogy ezt a vitát lezártam Manga/anime topicnál,mielőtt megint 2-3oldalnyi veszekedés lenne.
facepalm és legyen igazatok xD.Ideje lenne offolni ezt a Sanjit. Most inkább Big Mom és Begéről kéne beszélni.
Áá, ez kegyetlen jó szerintem, pont a Mama beteg stílusára illik.
Kaguyaként (ha tényleg ő az) én nem szerettem, már nem is emlékszem, hogy miért, vagy túl öreges volt, vagy túl fiatalos De ebben a kis klipben szinte hidegrázóan illik a Mamára szerintem.
Óh, tényleg.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy Tottland morbid világa még jobb lesz animében, mint mangában volt. Pedig mangában is fantasztikus volt (Legalábbis nekem.)
Sziasztok nemtudtam melyik témába kéne írnom szerintem ide illik a legjobban nemrég találtam egy netes one piece játékot ami nekem nagyon tetszik jól felvan építve és minél nagyobb szintet érsz el annál összetettebb módon tudod fejleszteni a karaktered illetve a csapatod, amibe nagyon sok one piece karakter közül válogathatsz (persze nemolyan könnyű megszerezni őket)(a harcról annyit hogy taktikai stílusu félig autómatikus de a karakterek "spelljét" te tudod aktiválni amivel azért lehet taktikázni nameg az se mindegy hogy teszed fel a csapatodat ) és minden karakternek más és más képessége van. Gondoltam megosztom veletek hátha valaki kedvet kap hozzá. Egy dolog van ami engem kissé zavar hogy nemtudom milyen nyelven van XD de ha kicsit tudsz angolul nem nehéz kisilabizálni mert pár szó hasonlít az angolra http://mylegend.g... itt a link ahol elméletileg lehet regisztrálni utána rámész valamelyik szerverre és már játszol is .
ui.: Maga a játék Dressrossáig van kidolgozva ha a fő küldiket nézed de rengeteg játékmód és mellék küldik vannak (amire szükség is van mert egy idő után elég nehéz xp-t szerezni ) én kb 1- 1.5 hónapja kezdtem napi 1 órát minimum fenntvagyok de van hogy többet és még csak 61 es szintű vagyok és a történetben is little gardennél járok csak. Ha valakit érdekel ajánlom próbálja ki ha meg senkit akkor se vesztettem semmit csak nekem tetszett mondom hátha érdekel valakit
Annyit még hogy mint minden játék nál ennél is van fizetős rész de én egy forintot se költöttem rá és így is nagyon élvezhető
El tudom képzelni, az alapján amit mondtál, tényleg érdekesen hangzik, de tőlem távol állnak az ilyen dolgok Meg jelenleg időm sincs.
De köszi hogy megosztottad velünk, érdekes infó volt És ja, hátha érdekel valakit. Ha meg nem, akkor sem veszítettél semmit
Biztosan van rá oka. Ha lesz rá oka, lesz szerepe, akkor megmutatja. Ha nem, akkor nem. De ha Crackeréknek 1 milliárd körül van (tehát a yonkouk jobbkezeinek), akkor szerintem a Yonkouknak sem lehet 2-3-nál több, és Dragonnak is valami hasonló, gondolom.