Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Ne haragudj, de a haki lényege, hogy semlegesíti a démongyümölcsök képességét. Ergo a tűz nem éget meg a sav ne mar meg a jég nem fagyaszt meg, bár ez utóbbiba nem vagyok biztos.
https://www.youtu...MxLFLAk5BA
Itt Mingo teljesen meg fagyott az ujjaival mozgatja a húrokat, tehát kizárt, hogy azzal szedte volna le a jeget. Király akarata nem használ a jég ellen gondolom. Így maradt a fegyverzetszíne, ami megvédi őt. Mi értelme lenne, a képességnek, ha nem tudod vele megvédeni magad? Ez a lényege. Ray-san is mikor mutatta mitha egy láthatatlan pajzsot használt volna. Bár most már feketével ábrázolja ezt úgy képzeld el, mint akkor. Az egy burok, amit át kell törni, hogy elérd a tojás fehérjét. Ráadásul ez a burok még rendelkezik azzal a plusszal, hogy a démongyümölcs képessége nem hat rá. Ezért értékelődik fel az új világban Zoan és a Luffy féle Paramecia képesség.
Magellán, ha nem fejlődött one shot a jelenlegi G4-es Luffynak. Ha nem képes áttörni Luffy hakiját, akkor bukó.
Meg nem tudom, hogy lenne képes kombinálni a képességét hakival. Akár, hogy nézem közelebb áll a Logiához, mint a Parameciához. Bár tudom, hogy az utóbbiba tartozik a gyümölcse. Magellán, szerintem kihozta magából a maximumot nem érzem azt, hogy a fegyverzet színétől ő több lenne vagy veszélyesebb. Ő tipikusan az, akinek egy megfigyelés színe kéne és imádkozzon mindenki, akinek kevés a hakija.
Ettől független az akkori Magellán vs Jelenlegi Luffy egyértelműen Luffy flawless victoryjával véhződne.
Btw remélem látni fogjuk még őt és harcolni fog Luffyval, emrt érdekel kinek lesz igaza. Viszont eddigi ismereteink alapján magamra szavaznék. Persze Oda még húzhat váratlant sőt még örülnék is neki.
Még annyi megjegyzés, ha neked lenne igazad Magellán egy kis hakival már Yonkou egyike lenne vagy a tengerészet fővezíre.
Szerkesztette: Hiei - 2016.09.20. 21:43