Jó kis fejezet volt ez is. Jinbei megmutatta ki az úr, meg a végén azért Brook is. xD Zeus-chan xD
One Piece manga
A lelket nem lehet megölni. Brook is ezért képes újjá születni. A lélekvándorlás elve áll fent, akkor elvileg a lélek örök. Csak új konténerbe kerül.
Ha pedig nem ez van még mindig ott a lehetőség, hogy fellehet osztani, ahogy Mama is tette, lehet Brook is csak több Zeust csinált.
Kicsit zavar, hogy gyakorlatilag megint nem haladtunk előre semmit, ugyanott vagyunk a fejezet végén, mint az előző végén, de attól még nagyon király fejezet volt.
Megmondom őszintén, én nem gondoltam volna, hogy Jinbei képes ilyen ellenállást tanúsítani a Mama ellen... mondjuk lehet, hogy azért, mert a Mama most tutira le van gyengülve. Akárhogy is, van még ezek után is valaki, aki szerint Jinbei nem jó a csapatba?
Brook is király volt, mint mindig, a bugyis mondattal jócskán kizökkentette Big Momt Nami is hozta magát, mostmár elég valószínűnek tartom, hogy lesz vele meg Zeusszal kezdve valami.
Még Chopper is hasznossá tette magát.
Király volt, de azért haladjunk már. Remélem egy-két fejezet és találkoznak Sanjiékkal, aztán már csak Luffy szálát kéne lezárni, és jöhet a tortazabálás, majd a pucolás innen.
Semmit se haladtunk előre? Wtf? Évekig vártam, hogy Nami, Brook, Chopper mutasson valamit és végre megértem ezt a napot is! Nem 1 badass fejezetnyi jeleneket várok, hanem egy teljes arcnyiit.
Végre a többi csapattag is elboldogul a Monster Trió nélkül és végre nem csak Luffyról szól az egész arc. Nem láttam ilyen szép csapatmunkát Thriller Bark óta !
Jinbei nincs parancsnoki szinten? Really? Carrot pedig nem illik a csapatban? Really?
Angolul most ennyit. 10/10 ismét xD
Germa66 köszi a jó hírt, mert tényleg "tetszett"^^.
Nem azt mondtam, hogy nem volt nagyon király, tényleg jó volt látni a csapatot együttműködni, de már belefáradtam az arcba, és a történetszempontjából nem haladtunk előre A fejezet elején ott tartottunk, hogy a Mama ráugrott a hajóra, a végén meg ott tartunk, hogy megint rá akar ugrani a hajóra
De egyébként igen, igazad van, Jinbei is, Nami is, mindenki király volt, jó volt nézni tényleg, meg is leptek, főleg Jinbei, azért most komolyat villantott. A látottak alapján tényleg van parancsnoki szinten... bár a Mama lehet, hogy most nagyon le van gyengülve... na mindegy.
Király fejezet volt, az biztos.
Óriási rész volt Tény, hogy nem sokat haladt előre, de amit most alkottak, el vagyok ájulva! Végre nem az volt, hogy "Jaj mi lesz velünk? " Síros összekapaszkodás, hanem amit lehet megtesznek, és hiába van valószínűleg legyengülve BM, azért mégis egy Yonkou, és amit ezek csináltak... na az nagyon király volt Szerintem Zeusz Namival fog maradni, és egy idő után olyan viharokat fognak kavarni, vilámcsapásokat, hogy lefossuk a bokánkat!
Még szerencse, hogy nincs itt Franky ... ha ezt mind végig kéne néznie amit szeretett hajójával leművelnek ... Végén még benyomná a "Vaskalóz" módot aztán leütné a Mamát és vége az arcnak. xD
Szerintem is jobb így a Mama, de tegyük hozzá, hogy ehhez most társul ez a beragelt állapot, ki tudja hogy nézne ki normál állapotban vékonyan.
https://pbs.twimg...AAWy1i.jpg
A kérdésedre a válasz. Ez hivatalos Sbs-ben megjelent kép róla 28 és 48 éves korában. A 28 éves verzió kifejezetten meglepett. Érettnek és félelmetesnek tűnik. Kíváncsi vagyok mi történt vele akkor tájt. Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy szerelmes lett vagy valami.
A 28asnál valamiért először Alvida ugrott be.
Hát az igen jó kérdés, hogy mi történt Mamával e tájt, mert itt ugye 5 éves és már mekkora volt.
http://naruto-kun...iece/866/4
Lehet tényleg a szerelem lesz a nyerő opció, az első és igazi szerelme.
Esetleg ő birtokolta Alvida előtt azt a gyümölcsöt ami normális testalkatúvá teszi , hogy tudjon románcozni azzal akit kinézett magának. Viszont az étvágyát nem tudta csillapítani és ugyanúgy sokat evett. Ettől kezdett el a teste formálódni ( 48 ) még a gyümivel is. A kiszemelt pasi meg elkezdett undorodni a Mamától és elhagyta. Emiatt a Mama magába fordult a gyüméjétől is megszabadult és utána meg nem tudom mi lehetett.
Ezzel az a baj, hogy már gyerekkorában "megette" a lélek gyümölcsöt és a személyisége is ilyen volt. Bár az látszik rajta, hogy nem hülye, ha eszénél van, de a kaja utáni beteges vágya ott van benne. Plusz a rohama. Ami szintén megmutatkozott 5 évesen a semla eseténél.
Lehet mikor elkezdett kalózkodni és aktív volt sokat harcolt és sok energiát égetett így lefogyott de ahogy egyre jobban kiépítette a birodalmát és megerősödött a legénysége így egyre jobban ellustult nem harcolt és visszahízott.
Az Alvida gyümölcsös dolog meg olyan b.roms.g mintha Oda visszahozná Ace-t és Fehérbajuszt hogy mégse haltak meg.
nekem is nagyon tetszett az idei utolsó fejezet. Tény, továbbra is menekülünk meg húzzuk az időt- a tortának is oda kell érnie lassan. DE!
Jinbei amit művelt öröm volt nézni. Szerintem annyival nem lett gyengébb a Mama az éhezés hatására, hogy lebecsüljük. Amúgy az erejéről mindig tudtuk hogy iszonyat nagy, ha a tenger körülveszi, és speciel én már rég azt mondtam kb ott ahol most az anime tart, hogy ő igenis beleillik a csapatba. Ezt is sikerült bizonyítania.
Brook továbbra is brillírozik ebben az arcban, a szokásos bugyis mondatán jót nevettem De még mindig marha gyors és pontos, ezért az egyik kedvencem. Zeusszal kapcsolatban a lélekvándorlásos dolog egyébként megállja a helyét. Bár amikor az erdőben voltunk és szétvágták a fákat, meg a többit, akkor azonnal kiszállt belőlük a lélek. Persze megmagyarázható azzal, hogy ő az első lelkecskék egyike volt aki Mama lélkéből született, így jóval erősebb/BM még él.
Choppernek is volt jó megmozdulása, de Nami alakítása sokkal jobban tetszett. Annyira jó hogy azt az elején vicces aztán unalmassá váló pénzéhséget leváltotta ez a badassség. nem erőben badass inkább lelki terrorban? Az ő karaktere rengeteget fejlődött mióta itt vannak és jó irányba.
Mama soványságára előttem AFR írta le a legvalószínűbb esetet.
Ugrás a fórumra: |