Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Nekem annyira azért nem tragikus a helyzet. Bár vannak nagyon pozitív és nagyon negatív dolgok is az arcban a time skip óta még mindig ez a legjobb arc.
Az eddigi színvonalat nem is lehet örökökké fenntartani főleg nem úgy, hogy a Yonkou feltehetőleg nem itt fog elbukni. Szóval szerintem csak visszaestünk a Dressrosa szintre. Kicsit kipukkant a dolog, mert túl vagyunk a tetőponton és ezt nem tudja visszahozni Oda. A harc hiánya, amit én nagy hibának vélek ebben az arcban és a KAtakuri vs Luffy felesleges erőltetését. Tudom, hogy ezrét sokan utáltok, de számomra még mindig nonszensz Luffy esetleges győzelme. Egyszerűen be kéne látni, hogy erre nem áll készen. Nem értem, ha a többieknél reálisan látja a dolgokat, akkor ez esetben miért nem lehet? Egy túl sokat küzd Luffy és másokat emiatt teljesen elhanyagol. Nem mellesleg ő a mangaka simán feltudná zárkóztatni Luffyt másként is. Egyszerűen pazarlásnak vgélem Katakuri karakterének legyőzését. Ha itt elbukik vége a karakterének elveszti az értékét. Egy hatalmas hibának tartanám a végén.
Mindemellett nem tudok elmenni Perospero karaktere mellett. Nálam fejezetről fejezetre nagyobb tiszteletet vív ki. Hihetetlen, hogy egy ilyen beteg karaktert képet volt ilyen szépen felépíteni. Egyszerűen hihetetlen mód megkedveltem és alig várom, hogy lássak tőle egy hatalmas harcot valaki ellen. Számomra ő és Brook az arc Mvp karakterei és utánuk jön szorosan Katakuri. Kicsit még mindig sebnek érzem a azt a plot armort így kénytelen beérni a harmadik hellyel. Jinbei végre a kritikámra rá cáfolva túllépve a egyenesvonalon, amit eddig produkált mutatott egy legendásan epic pillanatot és teljesen elfogadható módon beépült a csapatba. Nami szintén még ha apró dolgokkal is de hatalmas volt az egész arcban.
Bege karakterével is varázsolt Oda. Kövezzetek meg, de én utáltam őt egy undorító karakternek tartottam. Unalmas és érdektelen volt. Mit művelt vele? A legjobb szupernova lett számomra. Imádom őt!
Azon gondolom senki nem lepődik meg, hogy nem akarok elmenni Caesar karaktere mellett sem, mert vár érdemben nem sok mindent csinált, minden fejezet, amiben szerepelt hihetetlen szórakoztató és élvezetes lett. A részek, amik amúgy teljesen üresek lettek volna hála neki színesek és gördülékenyekké váltak.
Karácsony alkalmával a negatívumokat nem akarok kiemelni és bizonyára rengeteg pozitívumot így is kihagytam. Például magát Totland világát, de nézzétek el. Szóval annak ellenére, hogy üres járatot érzek én is, már talán kicsit régebb óta, mint ti és sokszor kritikusan állokk a fejezetekhez ez még mindig egy szenzációsan jó arc.
Még csak annyi, hogy bár ahpogy leírta én se értek egyet Dungeonnal, de feltételezve, hogy mire gondolt valójában sok dologban van igazság a hszében. Mama pedig hihetetlen jó Yonkou lett. Az ereje teljesen túl szárnyalta minden képzeletem sose hittem, hogy ekkora szörnyetegek lesznek a Yonkouk, pedig még nem is láttuk igazi csatában