Milyen spoilerek? Nincs is kint spoiler még.
One Piece manga
Elivleg nem lesz, de mi mindig megkapjuk ezt egy héttel korábban, szóval biztos vagyok benne, hogy a héten ki fog szivárogni nem biztos, hogy akkor, amikor szokott, de jönni fog véleményem szerint.
Egyesítve 2017.12.22 09:29:05:
Itt a fejezet.
https://jaiminisb...889/page/1
Mama emberei tényleg gyökerek egytől egyig. Carrot gyakorlatilag szétverette a flottát Daifuku-valxD Ritka ostoba szegény, de mondjuk a kinézete is erről árulkodik.
Most már tudjuk miért hord napszemüveget Pekoms.
Mama, pedig megjött harmadjára is. Már tényleg felettébb unalmas, szegény rage.
itt van https://jaiminisb...889/page/1
Klasszikus történetvezetős fejezet, már vagy a harmadik zsinórban, de nem volt rossz. Örülök, hogy ilyen limitje van a Sulongnak, Carrott nagyon aranyos most, hogy visszaváltozott ) Brook nagyon nagy arc, ahogy mindig.
Oké, hogy Daifuku láthatólag nem egy Einstein, de még is mit kellett volna csinálnia? Láthatólag izomagyú, nem a sebesség az előnye, tehát kisebb, de gyorsabb támadásai nem hiszem, hogy vannak. Akkor csak simán hagyja, hogy Carrott szétszedje az összes hajót?
Sanji jelenete várható volt, én is úgy gondoltam régen, hogy esetleg mérget tesz majd bele, de kijavítottak, és teljesen igazatok is lett, aki mondta, hogy Sanji sosem tenne ilyet. Azért Bege reakciója nem semmi, kíváncsi vagyok, hogy ha készen lesz a torta, akkor mi lesz a Mamával Az is jó kérdés, hogy hogy fognak megszökni, ha a Mama ki is dől, a többiek miért engednék el őket... vagy ők is hipnotizálva lesznek a tortával? Habár ha ilyen ütemben pusztul a flottájuk, lassan nem lesz kérdés a kérdés, mert nem marad ép hajójuk.
Puding aranyos volt szerintem most is
Mama keményen néz így ki, nagyon badass, és látható, hogy hiába rage-el, a harci tudása nem kopik ilyenkor semmit.
Múltkor Hiei, te kérdezted asszem, hogy vajon a fogyástól most gyengébb lesz-e, vagy erősebb, és feljött a Selmás rage példának, csakhogy most kiderült, hogy azért nem ugyanaz a kettő. Ott tudatosan koplalt, (nem is fogyott akkor semmit, ha jól emlékszem), most meg rage közben rákényszerült, gondolom ilyenkor égeti az energiát rendesen.
Nem tudom mi lesz most, de tény, hogy kicsit már túl lett nyújtva az egész. Ideje lenne már a végére érni. A hajó biztosan nem fog elpusztulni, de elképzelésem sincs, hogy hogyan fogják most megúszni ezt Jinbeék (apropó, nekem hihetetlenül tetszik Jinbei karaktere a csapatban továbbra is). Luffyék szálára is kell még 2 fejezet biztos, Sanjiéknak is kell annyi, hogy ideérjenek, aztán még pár fejezet amikor összeérnek, találkoznak... hát, majd meglátjuk. De remélem, hogy azért mihamarabb lezárjuk már a dolgokat.
Amúgy ez nem igaz és mindannyian tévedtünk.
http://onepiece.w..._Volume_67
D: Hello Oda Sensei. In chapter 655 of volume 66 in the scene where everyone is eating deep sea fish bento boxes, Robin says "Delicious," Luffy and Usopp are going "munch munch," but only Zoro is going "crunch crunch." Did Sanji put razor-blades in Zoro's bento, as promised? Penname- Gillette
O: hnnnnn.... AMAZING!! Thank you for reading so carefully! I mean, I drew that while thinking that it wouldn't really be that bad if nobody ever noticed, but in chapter 653 of volume 66, we have this scene. There's usually no reason to use a crunchy sound effect when characters are eating bento, but I felt that Sanji would surely put the razors and poison in Zoro's bento, so I decided to draw it in that way. The serious nature of their fight is what makes it interesting.
Hát, amint az várható volt a 3 testvér közül egyedül Katakuri kapott valamennyi észt. A két öccse igazi idióta. Daifukunak nincsenek kisebb támadásai? Lehet, de erre az a megoldás, hogy szétverjük az egész flottánkat? Egyáltalán nem. Perospero jól mondta, hogy full használhatatlan Daifuku vagy legalábbis most az volt, mert csak kárt tett.
Sanji tortás szála és a Mama őrjöngése őszintén kicsit már kezd untatni. Mindig reménykedem mikor a Mama mást mond ahelyett, hogy "Esküvői torta", hogy valamelyest tisztult az elméje, de mindig visszaesik agyatlan módba.
Sanji főztje meg elhiszem, hogy annyira finom, hogy mindenki elájul tőle, de ezt nem kell minden szereplőn bemutatni. Ráadásul nem lehet elmenni amellett, hogy Begének 100%-ig igaza van és több ilyen lehetőségük nem lesz. Bár Mamából azt is kinézem, hogy a mérget is túlélné. Sanji érvelését meg nem teljesen éreztem helytállónak. Ha azt mondja, hogy nem rakok mérget az ételbe, mert egy igazi szakács ilyet nem tesz akkor okés, király. De ne magyarázza már nekem, hogy ő bizony mindenkinek ad enni aki éhes, főleg, hogy amiatt akarják Big Momnak adni a tortát, hogy kidőljön. Én értem és ismerem Sanji elveit, de most az elvei mögé rejti azt a célt, hogy lényegében magukat mentsék.
Big Mam meg most már egy valódi főellenség képét mutatja nekünk. Nagyon jó ez a vékony formája, sokkal komolyabban vehető, vagy legalábbis nem komikus a kinézete. Mert eddig is félelmetes volt az őrült tekintetével, de lényegében egy elhízott öregasszony.
Egy-két kisebb dolog tetszett még. Például, hogy újra megmutatja Brook a hasznosságát azzal, hogy bizony ő a vízen is tud járni. Chopper megjegyzése Carrotra, miszerint "Ő a kishugom." az nagyon aranyos volt. Carrot pedig a mostani cselekedetével pontosan annyit tett amennyit kellett. Nem lett túl erős sem, ahogy attól többen féltek.
Tetszett a fejezet, mert a színvonal nem esik még mindig. Csak valamiért a mostani fejezetnél kicsit azt éreztem, hogy
lassan továbbléphetnénk.
Nekem is az a véleményem hogy marha jó kis rész volt, de most már le kell zárni a szálakat. Persze Sanjiék érkeznek, Mama már itt is van, Luffyról viszont még semmi hír... jó lenne nem túlzottan elhúzni a dolgokat, bár tény Carrot soloja azért tényleg nem volt semmi
Nem tudom mi történt pontosan, de hirtelen nagyon beleuntam most ebbe a történetszálba. Nyilván a lassú tempó meg a mostanában lévő szünetek erősen közrejátszottak, azonban eddig nem igazán volt bajom az arccal.
http://naruto-kun...iece/889/5
Kicsit az is fárasztó, hogy mindenkit bugyutának állít be Oda. Daifuku nem a legbölcsebben cselekedett, azonban legyalulná Carroto még így is.
http://naruto-kun...iece/889/7
Brooknak jár a sokadik plusz pont, egyedül neki jut eszébe segíteni.
http://naruto-kun...ece/889/11
Ezen nem volt semmi meglepő. Sanji már akkor, amikor megismertük olyan valakinek adott ételt, akinek nagyon nem kellett volna. Azt mikor mondta, hogy nem sütne Big Momékra? Bár ez igazából lényegtelen, hiszen bármit is mond, nem szívességből csinálja, hanem a társaiért és persze magáért is, ezek most többet nyomnak most a latba. Bege utolsó próbálkozásai most nem jöttek be, nem hiszem, hogy hatna rá a méreg vagy valami robbanás, ha valakit hát egy Yonkot biztos nem lehet így legyőzni.
http://naruto-kun...ece/889/14
Ez nekem elég rövid idejű power upnak tűnik, szóval ez messze nem elég komolyabb ellenfelek legyőzéséhez. Magyarán Carrot biztos nem képes legyőzni Daifuku szintű ellenfeleket, egyrészt az időkorlát miatt, másrészt meg ez legalábbis Carrotnál inkább hasznosságot jelent ez az erő nem feltétlenül hatalmas erőt.
http://naruto-kun...ece/889/18
Nem tudom pontosan eldönteni mi van most Big Mommal. Egyszer azt látom, hogy nagyon szenved, éhezik, egyre rosszabbul van, azonban most úgymond megint szörnyeteggé változik. A látottak alapján nagyon nem tesz jót neki, ha sokáig rage módban van, szerintem ez is közrejátszik majd abban, hogy valahogy "ki lesz ütve a torta által".
Nagyon rövidnek tűnt a fejezet, és a következőt sem fogjuk mostanában megkapni. Gondolom január közepe fele jön ki a következő, ha most megkaptuk a fejezetet, legalábbis olyan 10. körül. Meg ha jól emlékszem, mikor megkapjuk januárban az első fejezetet, azután mindig van szünet, legalábbis az utóbbi pár évben mintha ilyesmi lett volna. Amilyen jó és élvezhető volt számomra ez a történetszál most olyan vontatott és kínkeserves. Remélem innentől azért begyorsulnak az események.
Nem volt rövid a fejezet, az előző az volt, de ez teljesen normális hosszúságú volt.
Én nagyon szeretem ezt az arcot, de szerintem is túl van most már nyújtva, ezért érezhetted szerintem rövidnek, mert sok érdemleges dolog nem történt.
Mindenesetre ha nem is gyorsulnak fel az események, az arc eddigi érdemeiből ez semmit sem von le. Bár kétségtelenül árnyalja a képet. Szóval ja, jó lenne ha felgyorsulnának a dolgok.
Sok évnyi szenvedés után végre 2 nagyon jó fejezett kaptunk .
2fejezetnyi Carrot küzdelem nagyon tetszett, bár Brook vs Big Mom legendás küzdelmét nehéz lesz überelni. Mert az volt az arc csúcspontja.
Csak most esik le, hogy a dzsinn fickó nem is Big Mom gyermeke XD Epic fail xD .
Egyre jobban kezdem sajnálni, hogy itt nem Big Mom,hanem Kataruki fog elbukni. Ő az egyetlen Big Mom gyerek, aki erős és ráadásul művelt és okos is. Méltó lenne egy Yonkonak.
Kataruki számomra kétélű fegyver.
Ha Luffynak sikerül most legyőznie, akkor készen áll egy Yonko vagy admirális ellen.
Azonban mint fanként nem akarom látni a bukását, mert az egész Big Mom kalózai közül ő az egyetlen normális karakter!
ÁÁÁ Oda miért vagy troll!
Ugrás a fórumra: |