Igen,de 2hét szünet lesz. Akkor lesz még 1 Oda hét pihi és talán közbe jöhet valami.(Verseny,ünnep stb)
Minden évben ez van XD
One Piece manga
Nah végre elolvastam én is
Nekem tetszett a fejezet, Carrot hozta amit vártam, jól szétcsapott a hajón.
Carrot formája eléggé misztikus, a "hold oroszlánja" nevet kapta de inkább olyan, mint egy szellem, kísértet, ezért nem lepődtem meg a "repülésen" sem, valahogy olyan természetesnek hatott, bár lehetett csak egy zuhanó repülés, ahogy lerobbant a vitorláról, lehet az elektromosságnak köze van hozzá, mágneses teret tud teremteni így képes a röppályáját is módosítani, de ez csak az én elborult elméletem.
Az ereje vicces lenne, ha nem lenne min. egy Daifuku szinten, nem kell elverje, ezt hangsúlyozom, de legyen méltó ellenfel, máskülönben minek a csapatba mégegy semmitérő, folyamatosan védelemre szoruló egyén? Daifuku a 3. szülött fiú és láthatjuk, hogy az első szülött sincs parancsnoki szinten, ezt abból szűrtem le, hogy nincs parancsnoki rangja...Ovenről akkor még nem is beszéltem, egy bárgyú barom.
A Jack vs Ini-Neko-hoz: Inuék egyrészről azért is váltották egymást folyamatosan, mivel Inu, a kutya éjszaka eleve "harcképtelen" volt, mivel az éjszaka a macskáké, a nappal a kutyáké, egyik-másik fáradt a bizonyos napszkaban, láthattuk is, hogy inu rögtön bealudt, amikor eljött az idő. Egy sima Inu vs jack valszeg egy egyenlő, kiélezett párharc lenne, az átváltozva pedig egyértelműen Inué a győzelem, KIVÉVE! Ha Jack felébreszti a gyümölcsét, akkor megint más a helyzet...De szerintem egy parancsnok és egy yonkou között óriási különbség van, és én tartom azt, hogy Inu Sullong formában nem tudna elverni egy Kaidou-t.
A fejezet nagyon tetszett, várom a következőt.
Jump Festen mondta Oda a minap:
"Hello. Its Oda. Are you enjoying Jump Festa? I am also watching the One Piece Super Stage Event. Its fun. Each year I visit Jump Festa and eat with the voice actors. One Piece will finally go to Wano next year! Some of you may remember I said this last year. I did think that Wano would start in 2017. I have some new information, I will introduce a legend lying dormant in the One Piece world. The strongest enemy the Straw Hats have encountered. It may be related to Whitebeard. The Marineford Arc will seem cute compared to what is coming."
http://www.onepie...uncements/
No vajon mi lesz itt?
Őszintén szólva nekem fogalmam sincs, hogy kiről lehet szó, arról nem is beszélve, hogy eszerint a végső háború előtt lesz még egy háború, ami a Marinefordinál keményebb lesz. Azt se igazán értem, hogy ennek a bizonyos legendának a megjelenése Wano előtt lesz vagy Wanon, esetleg a kettő majd valahogy egybefolyik, és ekkor lesz háború? Esetleg Reverie arc alatt vagy utána, de még Wano előtt? Mindenesetre nekem nagyon az az érzésem, hogy itt mindenképp összefüggőek lesznek az arcok, de hogy miképp, arról fogalmam sincs.
Egyébként nem igazán tudok elképzelni mást, mint Kurohigét, hiszen ha jól értem a szöveget, akkor ezen legendának Mamánál is erősebbnek kell lennie (hiszen Mamával már lényegében összecsaptak), és hát BB tényleg egy legenda már most (eleve az összes Yonko legenda). És Fehérbajusszal is kapcsolatban áll, ráadásul ez a Marinefordi párhuzam megemlítése szintén gyanús, ott is BB okozta a felfordulást. Nagy háború meg lehet, ebből nem feltétlenül következik, hogy most lenne a végső Luffy vs BB, elég lenne neki egy Katakuri feletti, de Kaido alatti rohadt erős ellenfél.
Aztán lehet, hogy Kaidoról van szó, csak hát ez meg olyan egyértelmű. Az viszont mindenképp emellett szól, hogy ekkora háború kialakulására Kaido ellen van esély, csak Oda akkor egy troll, meg eleve, Wano nem hiszem, hogy 2018 végénél előbb kezdődne el. Meg persze az is emellett szól, hogy ha ezzel a bizonyos legendával lesz harca Luffynak, az elvileg csak Kaido lehet.
Na mindegy, én már totál belekeveredtem ebbe.
Szerintem nem rájuk vonatkozik a dolog. Oda azt mondta, hogy bemutat egy eddig szunnyadó legendás ellenséget. Weeble és Kurohige is elég aktívak az újvilágban, szóval nem igazán rájuk vonatkozik. És nem is mondta, hogy köze van Shirohigéhez, csak azt, hogy előfordulhat... Odánál sose lehet tudni...
Ezt az opciót is felvetettük Zöldbika személyében, de túl seggből előrántott lenne egy ellenfél, aki erősebb a Yonkouknál. Mivel ahogy Paidon írta szembe kerültek Mamával már.
Ráadásul a csapatot össze kéne szedni, mert nem hiszem, hogy nélkülük tervez bármit. Így ezt érdekes lesz kivitelezni.
Szóval logika továbbra Kaidout diktálja Viszont Weebles hirtelen előrántása ennek ellenkezőjét sugallja.
Még mindig kérdés mi lesz a csapattal?
Hiei, erről melyik topicban beszéltetek? Elolvasnám szívesen, de nem találtam.
Én azt tudom elképzelni, hogy Zoroék nem jutottak el Wanora, mert onnan már kétlem, hogy visszajönnének csak úgy simán. Lehet útközben elkapták őket, és hát ennél jobb érvet egyelőre nem tudok elképzelni arra, hogy kialakuljon egy Marinefordinál nagyobb balhé. Ha ezt lehozzák az újságok, Luffyék tuti mennének megmenteni őket, valószínűleg még a flotta is.
Team speaken, szóval nem tudod elolvasni Én se tudom elképzelni, hogyha valóban megérkeztek Wanora, akkor onnan eljöjjenek, hacsak Lawék nem ütköznek nehézségekbe és kérnek segítséget Den-denmushin Luffyéktól ez esetben elképzelhető, hogy elindulnak hozzájuk és ott találkozik újra a csapat.
Nem is bánnám, mert nem szeretnék még egy ilyen Zou szerű felzárkoztatást. Elég volt egyszer.
Még Vegapunk is átfutott az agyamon eshetőségnek, hiszen régóta a levegőben van és elég nagy legenda, de én nem hiszem, hogy ő valami iszonyatos erős szörnyeteg lenne. Biztos nem gyenge, de nem hiszem, hogy az ereje felérne Luffyhoz.
Egyébként néhányan úgy értelmezik, hogy Oda szimplán Wanoról beszél, szóval lehet Kaidoról van szó, csak hát ő már be lett mutatva.
Más. Újraolvastam a fejezetet, eddig nem tűnt fel, de Katakurinak is kezd gyengülni a hakija? Eddig átengedte magán a támadásokat, itt meg kikerülni.
http://naruto-kun...iece/888/5
Vegapunk-ot én úgy tudom elképzelni, mint egy őrült tudós, akinek a maga alkotott teremténye, vagy gépezete védi. Mint ahogy Franky-nak is ott van a Franky tábornok robotja. Vagy talán feltalált egy olyan dolgot, amivel ha bead magának akkor plusz erőre tehet szert. Na majd meglátjuk.
Ugrás a fórumra: |