Semmilyen tapasztalat?Majdnem 1 hónapja háborúzott 1Yonko sereg ellen.Naponként 12órát +mostani arc.
One Piece manga
Badarság Sheephead volt ott Jack után a következő említésre (se) méltó ember. A Minkek erősek tartották egy Yonkou parasztokból álló seregét még úgyis, hogy túl erőben voltak.
Ez semmi ahhoz képest, ami a tengeren vár rá. Inu és Neko is tengerjárt ember volt. Még Luffy-nak is meggyűlik a baja emberekkel újra és újra. Először Aokiji és most Katakuri, pedig megannyi harc van a háta mögött. Találkozott mindenféle gyümölcshasználóval és harcolt is velük és mégis Big Momék még Luffyékat is zöldfülűnek tartják teljesen jogosan, mert 40+ év tapasztalathoz mérten és az Újvilágban betöltött szerepüket nézve valóban annak tűnhetnek.
Hol van ehhez képes Carrot, aki egész eddigi életét a Zoun töltötte és ugyan azon emberek ellen harcolt. A sziget mozog és eljutni is lehetetlen rá gyakorlatilag, így túl sok vendég és behatoló sem lehetett ott.
Carrot valóban erős lehet, mert meg van rá az alapja. Viszont semmit nem tud a világról és arról, hogy milyen szörnyetegek élnek benne. Mint írtam mindenre rácsodálkozik.
Kikérem magamnak én soha egy Charlotteot nem kezeltem gyengének, én is sejtettem hogy Perospero egy állat, főleg miután Vito konkrétan közölte is, csak azt hittem hogy nem jut majd szerephez mert a sweet commanderek majd benyúlják a az időt a fejezetekben. Hála az égnek nem így lett.
Carrot repüléséhez annyit tennék hozzá hogy már az első megmutatkozásánál amikor rárohant Zorora még anno Zoun, is volt egy olyan képessége hogy a levegőben bukfencezett egyet és irányt váltott miközben összeütközött Zoro pengéjével. Ez felerősítve a Sulongban lett az amit láttunk és szerintem Oda tökéletesen megoldotta. Sztem Daifukut elveri, de minimum Bavaroist (csak nekem néz ki úgy a csávó mintha az Impel Downból jött ki volna épp? ).
Hiei: Persze hogy Perospero verést vizionálnak az emberek mert arra vágynak. Nem tudjuk mekkora power upot ad ez Carrotnak. Szerintem nem szabad abból kiindulni hogy jó de akkor Inuék ezek meg azok lesznek teliholdkor. Majd látni fogjuk mire képesek Miután el lett modva Oda tuti nem hagyja ki
Am sztem azalapján hogy egyszer Daifuku elkapta Carrotot ne írjuk le szegény lányt. A Germát is lenézi mindenki aztán bevittek a főbb embereknek egy-egy pofont mind és az utánuk küldött sereget is lenyomták.
Sztem a One Piecenek elég egyediek a harcai és nem igazán lehet ráhúzni a többi shonenre igaz sémát. Itt nagyon pici dolgokon múlik nagyon sok minden + annyira változatos mindenkinek az ereje hogy szerintem nem lehet egyértelműen általánosítani. (Szőrszálhasogatók nézzétek vissza a kommentjeimben 100/98ban nem fogok ilyeneket írni hogy aladmirális szint, yonko parancsnoki szint) Egyedül a top tengerészek (flotta admirális, admirális) és a yonkouk viselnek egymáshoz hasonló erőt amit tényleg lehet általánosítani mert egyik se szignfikánsan gyengébb a másiknál.
Pont most vagyon Eniess Lobbynál és van pár dolog, mai feltűnt és nem értek.
Ami talán most aktuális.
http://i.imgur.co...
Most akkor hány holdja van a bolygónak? Én mindig azt hittem, hogy egy, mert ennyit láttunk és Enel óta meg se fordult a fejembe más, de itt egyértelműen látszik, hogy minimum kettő égitestnek kéne látszódnia, mert ennyi van egyenlő távolságra a bolygótól.
Szóval lehet, hogy a telihold ciklus kicsit gyorsabb. Viszont, ami végképp érthetetlenné tette a dolgokat és úgy 8. nézésre tűnt fel (a térképet eddig is tanulmányoztam már), hogy Eniess Lobby-n mindig nappal van. Ez hogyan lehetséges? A bolygó forgás iránya miatt lenne? Viszont, akkor elvileg több ilyen hely is kéne legyen, mondjuk ennek ellenkezője sose hangzott el és kéne legyen olyan hely, ahol mindig éjszaka van.
A másik a tekkai Jyabura azt mondta ő képes egyedül Tekkait használni mozgás közben, de Blueno egyértelműen használja Geppou és Soru után becsapódás előtt. Ráadásul használ egy Tekkai rin nevű technikát, amikor cigánykerekezik és aprítja a terepet. Akkor most WTF? Utána néztem és Jyabura tényleg képes Tekkaial, minden Rokushiki technikára. Szóval ő tényleg bármikor képes a Tekkaira teljesen mindegy, hogy Soru-t, Geppout vagy, Rankyakut használ és erre egyedül ő képes a Cp 9-ból.
Még volt valami, ami feltűnt, de elfelejtettem, ha eszembe jut szerkesztemxD
Én azt hittem hogy azok bolygók de lehet hogy több holdja is van.
Enies Lobby lehet a föld forgástengelyére esik a Nap felőli oldalon és így lehet az állandó nappal és igen ez azt jelentené hogy van egy örök sötétség földje valahol az Újvilág vége felé.
De az is lehet hogy valamilyen misztikus oka van.
Blueno Tekkai Sai-je (asszem ez a neve) szerintem abból áll hogy felgyorsul és becsapódás előtt beveti a Tekkai-t így lényegében mozdulatlanul becsapódik. Tehát Tekkai alatt nem mozog.
Ugyanúgy a Tekkai Rin-nél lendületet vesz bekeményíti magát és a lendület viszi tovább miközben mozdulatlan.
Én is így voltam vele, mint te, de akkor látszaniuk kéne az égen nem? Az egyik biztos bolygó, mert van holdja. Teóriám szerint ott élnek a Tenryuubitok és ott lesz az Uránusz. Viszont a többivel mi a helyzet? Az egyik nagy bolygó annyira van, mint a hold annak látszódnia kéne az égen, ha nem hold.
Nem biztos hogy méretarányos. Valószínűleg mint egy földgömb torzított méretaránnyal rendelkezik. De nem is nagyon mutogatják az eget asszem.
A Tenryuubitok nem a Red Line-on élnek a Gyojin-sziget felett? Oda mászott fel Fisher Tiger és onnan szökött meg a "Gorgon" nővérek. Nem hiszem hogy másik bolygó lenne.
Asszem van olyan Hold aminek holdja is van a valóságban.
De valamiért nem tudom elképzelni hogy elhagynánk a föld légterét.
Elvileg Enel is elhagyta a bolygót, és ott nem hogy életet talált (megha robotokat is) de ott még voltak Űr kalózok is. Na ezt már az én OP világom is ledobja, de imádom
Majd úgyis kiderül a One Piece Z-ben hogy Luffy az egyikről származik.
Hiei írta:
A héten nem lesz semmilyen manga. Dec 25. a következő .
Ugrás a fórumra: |