Kristof, te miről beszélsz? Hol nincs logika a történetben? Szerintem egyedül ti vagytok Hiei-el azok, akik valami nagyszabású Carrot győzelmet vizionálnak, holott közben az égvilágon se Carrot, se Daifuku erejéről nem tudunk semmit. Komolyan úgy érzem néha, hogy egyesek annyira előreszaladnak a történettel, hogy már azt is előre tudják, hogy Carrot milyen erős, holott az égvilágon semmi infó nem volt erről, Daifukuról nem is szólva. (Ha pedig mégis volt szó erőről, az inkább Carrot erejét erősíti meg, nem pedig cáfolja. Lásd Pedro véleményét Carrotról.)
Alapból azt nem értem, hogy a linkelt repülést miért "nem tudod hova tenni", miközben meg látszólag Carrot erejével annyira tisztában vagy... Nyilván nem vagy vele tisztában, mert senki nincs vele tisztában... Fogalmunk sincs, hogy Carrot miért tud repülni, meg hogy egyáltalán milyen ereje van... épp ezt kéne megvárni, mielőtt kinyilatkoztatjuk, hogy mekkora csalódás lesz, ha legyőzi Daifukut...
Az meg megint alaptalan, hogy Carrot zöldfülű. Mégis miért lenne az? De hát ha előre kitaláljuk az erejét, ráadásul a feltételezett ellenfelének az erejét szintén, akkor nyilván bármit be lehet magyarázni... Szerintem meg várjuk meg, hogy mi lesz ebből!
Valószínűleg szimplán arról van szó, hogy Carrot a Monster trió alatt van átváltozott formájában is, ergo erősebb az összes szalminál, de még így is gyengébb Jinbeéknél (Jinbe, Sanji, Zoro, Luffy). A négyesből bármelyik pilllanatok alatt megtenné ugyanazt, amit Carrot, azt meg ne felejtsük már el könyörgöm, hogy havi egy átváltozás a One Piece kiszámíthatatlan világában, hát hogy is mondjam.. nem túl nagy dicsőség..
Hgabi meg szépen leírta, hogy miről van szó, de persze nulla infó alapján Inuék vernének egy Yonkot. Aha, persze. Megint csak azt tudom mondani, hogy várjuk ki. Érvelni is fölösleges, lévén egy parancsnok és egy Yonko között óriási távolság van, ráadásul ketten nem bírtak el vele, de az nyilván lényegtelen, hogy Jack nulla pihenés nélkül bírta, ők ketten meg totálisan tudtak regenerálódni.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy várjuk már meg, hogy mi lesz a sztoriból.
Szerkesztette: Paidion - 2017.12.09. 02:06