Persze az is számít sokat, ha sokáig tudja fenntartani, és nyilván az szintén arra enged következtetni a One Piece logikáját követve, hogy igen is erős. Ettől még ha egy pontba fókuszálod a hakid, az erősebb lesz mint ha teljes testre kiterjeszted.
One Piece manga
Persze ezen is múlik.
Két esetet tudok elképzelni.
1. Ha 100%-on tudod használni a Haki-t akár a kis ujjadon használod akár a teljes testeden. Ebben az esetben egyértelműen a teljes testes a leghatásosabb és legjobb felhasználási módja.
2. Ha minél nagyobb felületen használod annál kisebb %-os erővel tudod bevetni. Ebben az esetben már nem ilyen egyértelmű a dolog. Hiszen átfogóbb védelmet ad de mégis könnyebb átütni mintha csak a célterületet véded 100%-on.
Szerintetek melyik eset áll fenn a One Piece-ben?
Szerintem az első, persze ezt talán túl erősnek tűnik így, de ne felejtsük el, hogy ennek az a hátránya, hogy sokkal hamarabb elfogy a hakid. Mindenesetre Luffynak mindenképp az egész testes megoldás kell, az már más kérdés, hogy kitalál-e valamit a későbbiekben arra, hogy ne fulladjon ki.
Két dologra tudok gondolni:
1. Méretben egy sima és egy G4 közötti forma kialakítása, tehát testesebb lesz így is a normál Luffynál jóval, de azért nem annyira, mint G4-ben. Így koncentráltabb hakit, gyorsaságot ér el, és az ereje sem csökkene annyival, mert csak a kezét fújja fel az erősebb támadásokkor, így csak abból veszít hakit, viszont ezt kiegyensúlyozza a kisebb testméret. Ha pedig a második megoldásod igaz AFR, akkor is jó megoldás a kisebb, de koncentráltabb testméret.
2. A Király Hakiről kiderül, hogy aki rendelkezik vele, az képes növelni a többi haki idejét. Tehát nem az erejét, hanem a kitartásának a mennyiségét. Az is lehet, hogy ez már most automatikusan működik, csak erre rálehet valahogy játszani tudatosan. Meg persze az is lehet, hogy hülyeség az egész.
Na kint a rész.
https://jaiminisb...888/page/1
Carrot menőn néz ki, de nekem nem tetszik ez a átváltozós power upos cucc. Sose voltam híve és Chopper miatt még csak nem is hat újdonságnak. Mondjuk arra nem számítottam, hogy a kinézete is megváltozik.
Gondoltam, hogy a no name kalózokat kapta el. Azért azt továbbra is tartsuk szem előtt, ha Carrot itt legyőzne egy Daifuku vagy Perospreoféle ellenfelet az erősorrend nevetségessé válna, mert Nekomushi és Inurashi, akkor teliholdnál elver egy Yonkout? Kb akkora az erő különbség a sima Carrot és Pero között, mint Inurashi és egy Yonkou között. Még ha ritka power up, akkor is kell egyen valami határa.
Azért az funny lenne, ha nem harcolna senkivel csak minden hajót mozgásképtelenné tenne.
Azt ezt leszámítva, amúgy nagyon üresjárat volta fejezet.
Jah igen és úgy látszik Mama rohama erősen égeti a kalóriákat. Kíváncsi vagyok, mikor fullad ki teljesen.
Akkora különbség sztem nincs Pedro és Carrot között, főleg h Pedro még meg is említette szalmakalaposoknak, hogy Carrot nem egy átlagos mink, sokkal erősebb annál. Még az sem biztos, hogy minden mink rendelkezik ezzel a teliholdos képességgel, valszeg nem.
https://jaiminisb...888/page/4
Sose értettem igazán ezt a képességet, de Luffy egykézzel is tudja használni? Már először is látszik a szalmakalapból, hogy oldalasan áll, utána pedig csak az egyik keze van kinyújtva, ráadásul csak három kar van, máskor több szokott.
Nem mintha olyan fontos lenne, de én eddig azt hittem, hogy csak kétkézzel működik a gatling.
jasek89 írta:
Akkora különbség sztem nincs Pedro és Carrot között, főleg h Pedro még meg is említette szalmakalaposoknak, hogy Carrot nem egy átlagos mink, sokkal erősebb annál. Még az sem biztos, hogy minden mink rendelkezik ezzel a teliholdos képességgel, valszeg nem.
Hát szerintem Carrot és Peros között kisebb az erőkülönbség mint Inu vagy Neko és egy Yonkou között. Egy parancsnokkal nem bírtak el váltott harcban.
Daifuku ha jól vettem ki nem látta ahogy letöri a kormánykereket tehát a mozgását se?
Én úgy értelmeztem hogy minden Mink rendelkezik vele de nem mindegyik tanulja meg. Vagy az átváltozást vagy az uralását. Nem tudom melyiket de így értelmeztem.
A minkek áltak nyerésre és nem Inu és Neko.
http://naruto-kun...iece/810/8
Ezen az oldalon még azt is elmondják hogy nem tudtak elbánni Jack-el:
http://naruto-kun...iece/810/9
Szóval miben nincs igazam? Az hogy 4 napig felváltva harcolni tudtak vele igaz hogy azt jelenti hogy nem veszítettek de ezt nem is vontam kétségbe. Viszont az is kétségtelen hogy nem tudtak győzni mint ahogy ki is lett mondva a linkelt oldalon.
Szóval amit írtál nem igaz. Nem bírtak el vele csak ki tudtak állni ellene és fel tudták tartani. Az hogy elbírtak vele azt jelenti hogy legyőzték vagy győzelemre álltak ellene de ki lett mondva hogy nem csak tartani tudták magukat vele szembe.
Szóval még egyszer amit mondtál nem igaz Wanda cáfolt meg.
Egyetértek veled AFR, szimplán csak party-ban voltak Jack-kel, de az az állat erősebb náluk egy ici-picit
Amúgy nekem tetszett a fejezet, jó volt ez. Carottnak jól áll ez az átalakulás, így szerintem Daifukuval is feltudná venni a versenyt, DE! Perosperoval nem.
Ugrás a fórumra: |