Figyelj, Hiei, azt aláírom, hogy ha azt vesszük erőnek, amit láttunk, akkor egy Yonkou akár három admirálist is bedarálna egyszerre, azonban szerintem ez hibás gondolkodás.
Biztos vagyok benne, hogy ahogy Fujitora brutális nagyot villantott Dressrosán, ugyanerre képes az összes többi is, sőt, igazán harcolni még nem láttuk őket.
Ha egy Yonkou képes lenne bedarálni egyszerre több admirálist, akkor a Tengerészet már elpusztult volna. Én úgy gondolom, hogy a Tengerészet hazai pályán (ez fontos), a Shichibukai-al kiegészülve (még fontosabb) MINDIG megverne egy Yonout. Fehérbajusz nemcsak azért kapott ki, mert beteg volt, meg öreg, hanem mert nem volt olyan erős a csapata, és ő maga sem, hogy egyedül legyőzze az egész Tengerészetet (de amúgy majdnem ).
Azt sem mondom, hogy nem jóval erősebbek a Yonkouk, mint az admirálisok, mert dehogynem. De az, hogy uralják az Újvilágot, az még nem ok arra, amit te mondasz. Egyrészt a Tengerészet ha kiállna egy Yonkou ellen, utána egy másik akármikor elpusztíthatná (meg nem is történhet meg, mert ahhoz, hogy megverjék őket, kell MINDEN, akkor meg nincs ki védje azokat a szerencsétlen Égi Sárkányokat, és a szent földjüket). Szóval ezt hívják patthelyzetnek. 4 kalóz képes volt kialakítani olyan területeket, amikhez nem tud hozzáérni a Tengerészet, de ők sem nagyon tudnak kezdeni vele semmit, főleg a másik három miatt.
De ha úgy lenne a dolog, ahogy te mondod, akkor a Tengerészet jelentéktelen lenne, és akármit is rejteget a Világkormány, ez biztosan nincs így.
Szóval még egyszer, ez a klasszikus patthelyzet. Hiába erősebb egy kicsivel a Tengerészet, nem tudnak velük mit kezdeni, mert kiszolgáltatnák magukat, ezért inkább az egyensúly fennmaradására törekednek (legalábbis eddig arra törekedtek, én kinézem Akainuból, meg ebből a híres toborzásból, hogy most már más terveik vannak).
Kristof- szerintem Weeble bemutatkozásából annyit le lehetett szűrni, hogy egészen biztosan van min. parancsnoki szinten. Azért Kizaru, a troll beszélt róla úgy, ahogy... másrészt én szeretném azt látni, tudom, sokszor mondtam már, hogy Marco nem tudja megverni Weeble-t, majd Luffy igen, és ezzel bizonyítja számukra azt, hogy már nem az a kölyök, akit védeni kell, hanem Fehérbajusz és Ace utódja, aki méltó arra, hogy kövessék, hogy ő lehet az az ember, aki majd újra összefogja őket, újra egyfajta családként, és csatlakoznak a flottájához. A Luffy-Fehérbajusz párhuzam (nyilván úgy, hogy Luffy baromira eltér az öregtől, ezt Oda ki is fejezte azzal, hogy nem ivott a sakéból) már Dressrosa vége óta nyilvánvaló, és... hát na, nekem nincs sok konkrét elképzelésem a OP jövőjével kapcsolatban, de ezt nagyon, nagyon szeretném
Talán még Hiei elképzelése arról, hogy a Luffy vs 3 admirális jelenet hogyan fog megismétlődni, az még olyan, ami iránt nagy reményeim vannak
Szerkesztette: Jon - 2017.10.05. 18:18