Sasuke010
Zseniális teknős tanítványa
Ezt a kérdést úgy tettem fel,hogy nem írtam le a véleményemet.De ha leírtam a véleményemet,nem mondom,hogy pontosan ez lett volna,de olyan 98%-ban ugyanez lett volna.Sokak azt mondják,hogy shanks legyőzte kaidout.De erre esély sincs.Persze nem akarom tovább hypolni kaidout,de shankset sem azáltal,hogy azt mondom simán letudta volna győzni kaidout.Ez nem lehetséges.Shanks rohadt erős és tán az egyik legerősebb yonkou.Nem akármiért hívják őt a Haki királyának.De egyrészt azért hülyeség ez a dolog,mert a tengerészet informátorai azt mondták,hogy egyáltalán nem volt nagy harc,sőt...csak annyit mondtak,shanks valahogy megállította őt,és "kaido vesztése" teljesen kivan zárva,Szerintem biztos nem fog úgy győzni shanks egy másik yonko ellen,hogy szinte megsem sérült sőt alig csinált semmit,mert mint mondtam egyáltalán nem volt nagy csata és lehet nem is harcoltak.Tehát a felvetésed reális,de szerintem azért több is történt ott.Gondolom most a Wano arc-ban ez is meglesz magyarázva vagy legalábbis mutatnak róla egy részletet.
Egyesítve 2018.11.14 11:54:36:
Még annyit ehhez AFR,hogy én úgy tudom,hogy az újvilágban küzdöttek meg,nem marinefordnál.
Szerkesztette: Sasuke010 - 2018.11.14. 11:54