-Stain kicsit korszerűtlen de tényleg igaza volt, hogy a régi formát kéne kialakítani azaz önkéntes hősködés, vagy pedig csak egy olyan képzés ahová tényleg érdemes bejutni mint az UA nem kell százféle hősképző, abba nincs igaza hogy az átlagos hősőket megölte és hamasítványnak írta le, ki tudja ők is hány embert mentettek meg pl: 13-as hős ő csak azt tudja.
-All for One tényleg így tervezte el ezt az akciót, de Shigaraki elég idióta , de kapóra jött nekik Stain, de én sajnálom azokat a gonosztevőket akik a szövetségbe lépnek , egy meggondolatlan, saját vágyait követő emberhez, Stain lett volna egy ideális vezető, de szerintem az eszes gonosztevők rájönnek erre pl Dabi is.
-Filler rész is érdekes lesz azért, de kb ennyi volt ez az éved ha nem tévedek, már semmilyen komoly dologba nem kezdenek bele?. Kíváncsi leszek az utolsó rész Cliffhangerére
-Ám ha már befejezetlen animéknél tartunk régen futott a D.gray-man és 2006-tól 2008-ig adták, és láss csodát 2016-ban megkaptuk a folytatást, (sajna a manga áll így nem kapunk többet belőle.) De úgy érzem ez az anime nem fog leállni, max pihennek 2 évet és úgy lesz folytatás, még tuti lesz 1-2 évad szerintem. (Pl a tokyo ghoul is csak manganépszerűsítő anime volt) remélem ez nem ilyen lesz
ui: sorry a hosszú kommentért meg a kitérőért
Szerkesztette: raptor9812 - 2017.08.07. 00:02
War doesn't determine who's right. Only who's left.