Sanji szerintem Diable Jamble nélkül rúgta meg Ovent, mert egyáltalán nem láttam lángokat.
Igen elég végtaghiányos a csapat, bár elvileg Jozu tud felcsapni magának kart, ahogy Perosperos is.
Még Sanji sebességéhez. Utólag belegondolva lehetett rá számítani. Anno a Kraken ellen a Blue Walk használatakor is nagyon durva sebességet produkált, ez meg is lett jegyezve, ugyanígy igaz Punk Hazardon is, szóval logikus, hogy van ilyen szintű tempója szárazföldön. Bár abban igazatok van, hogy lett volna lehetősége használni, nem tagadom. Azonban azt ne felejtsük el, hogy ha használja Doflamingo ellen, akkor több, mint valószínű, hogy őt is megsebzi valamennyire, és akkor talán ezen menne a vita. Szerintem Oda tudatosan rakta Sanjit akkor olyan helyzetbe. Doflamingo nem véletlen lett feltápolva ennyire, hogy szinte senki sem tudta megsebezni, ha Sanji mutat egy kis erődemonstrációt rajta (nyílván itt csak egy-két találatra gondolok), akkor lehet inflálódott volna a szerepe. Pláne, hogy az a jelenet még a történetszál harmadánál lehetett, szóval akkor megsebezni Doflamingot nagyon korai lett volna. Noha Doflamingo így is elég tank volt, azonban a feszültség kedvéért lépte ezt meg Oda.