Sanji nadrágja a rajzon fehér volt. Azon kéne látszódjon a fekete Haki ugyanúgy mint a teaparti alatt. Egyébként a fekete öltönyben viszont még egyszer se látszott hogy használná de biztos ott is meg lenne oldva hogy látszódjon.
One Piece manga
Elolvasva a kommenteket sokáig az jött le nekem hogy YÉÉY. Aztán sajnos jöttek a negatívumok. Az én véleményem: rengeteg új dolgot megtudtunk: Sanji nem akar harcolni/megfontolt --> megfontolt, és ha kell akkor felveszi a harcot. Ha visszaolvastok rengeteg oldal szólt arról hogy megmutatja e mit tud, vagy hogy ez róla kéne hogy szóljon. Ti kértétek: róla szól, még akkor is ha nem az van központban hogy az ő eerőszintje" hol is áll de - IQ/erő szinte igen magasan van -erős vagyok de tudom mikor kell ezt bemutatnom. Hiány érzetetek volt e egy ilyen tulajdonság/karakter iránt eddig? Nekem kissé, főképpen amióta Zoro megszólalt Caeser ellen a prioritásokról, és hogy egyre közelebb kerül egy karakter (fishman) hogy a csapatba kerüljön hasonló nézetekkel.
Luffy vs Katakuri?: leírtuk Luffyt köztük én is hogy esélye sincs ellene, nincsenek egy szinten vagy még " nem jött el ennek a harcnak az ideje" . Szép lassan fel lett vezetve: Luffy legyőzött egy édesség kapitányt, úgy ahogy olyan előzményekkel amilyen DE gyözött ✓ !! Luffy rájött hogy mi az a nagyon csekély gyenge pont ami az ellenfelének van ✓ !! És a a mai rész során tudatosult bennünk egy bizonyos motiváció Luffy részéről ami talán egy kicsit előhozhatja benne a küzdőszellemet: mesterem megmondta, ha a legjobb akarok lenni a legjobbtól kell tanulni, ha valamiben a legjobb akarok lenni a legjobbal kell gyakorolni ✓ !! Ki mástól tanulhatná el jobban az Érzékelő haki használatát mint Mr 1.000.000.000 beri jövőbe látok Katakuritól? Innentől nem lehet szerintem ebbe bele kötni és borítékolható a Luffy vs Katakarui és Luffy győzelem/részgyőzelem. de legyen Odásabb és ne legyen igazam
Katakuri nem fog semmit tanítani neki és Rayleigh se azt mondta, hogy a legjobbaktól kel tanulnia. Teljesen félre értetted azt a részt.
Luffy már legyőzőtt 2v1-ben egy édességparancsnokot és most az a harc után neki ment egy még keményebb ellenfélnek egyedül. Rohangál menekül és Katakuri ostobasága miatt van egyáltalán még életben. Rohadt megfontolt és átgondolt dolog legyőzni valakit, aki már nem tudom hány órája fingat engem, miközben a csapatom rám vár valahol. Bezártam Mama legerősebb emberét a tükör világba, de én megadom a lehetőséget neki, hogy kijöjjön, ha legyőz. Jó persze nem jön ki mert úgye Sanji hegyi beszéde meg most ez Luffytól kb egyértelművé tette a harc kimenetelét.
Jasek, amit leírt tökéletesen igaz.
Paidion írta:
Megértem a kifogásaitokat, de szerintem nincs mindenben igazatok. Oda szépen építi fel a történetet és a karaktereket, s lehet ez lassúnak hat, de a
karaktereknél különösen óvatosan kell eljárni, mert ha valamelyiket túltolja vagy épp elhanyagolja, akkor az egész rendszer borul össze.
Paidion írta:
Most gondolj bele abba, hogy Roger mögött mekkora hype van.. Luffynak ehhez kell felnőnie, persze, hogy ő kapja a harcokat. Rajta kívül egyébként se tudna senki mit kezdeni egy parancsnokkal és nyilván alapvető meneküléshez, hogy ők ki legyenek iktatva.
Paidion írta:
Inu valóban mondta, hogy a minkek ereje teliholdnál teljesedik ki, és hát nem tudhatjuk, hogy ez mit jelent erőnövekedés szempontjából. Valószínűleg igen badass lesz Carrot. Én azt se tartom elképzelhetetlennek, ha Perosperot legyőzné, hiszen ez egy rendkívül időleges buff, igazság szerint nem is sok haszna van, mert nyilván a harcokat nem lehet előre kiszámítani. Ilyen súlyos hátrányok mellett meg gondolom rohadt nagy buffot kap az adott mink.
Talán Pedro is itt fog visszatérni a történetbe? Hiszen a holdnak van köze a regenerációhoz a kül. néphagyományokban és asztrológiákban.
Paidion írta:
Jasek, persze, hogy Luffyn van a hangsúly, egyrészt nem tudjuk, hogy Sanji fog-e kapni harcot, szerintem fog, másrészt viszont ne vicceljünk már, Luffynak nem sokára egy Yonko-val kell küzdenie, ráadásul ő lesz a Kalóz király.. Most gondolj bele abba, hogy Roger mögött mekkora hype van.. Luffynak ehhez kell felnőnie, persze, hogy ő kapja a harcokat. Rajta kívül egyébként se tudna senki mit kezdeni egy parancsnokkal és nyilván alapvető a meneküléshez, hogy ők ki legyenek iktatva.
Hiei, úgy látom szövegértési problémáid vannak. Katakuri által fejlődik Luffy, ez nyilvánvaló tény, akkor is így lesz, ha kiforgatod a szavaimat.
- Katakuri már önmagában azzal, hogy harcolnak, Luffyt fejleszti
- Azzal, hogy Luffy eddig vesztésre áll, Luffy megintcsak fejlődik, lévén az ember mindig akkor tanul leginkább, ha pácban van
- Katakuri már több olyan dolgot mutatott, amit eddig nem láttunk másnál, könyörgöm, ne mondd már nekem, hogy ebből nem tanul Luffy
- Ebből a háromból pedig következik, hogy Luffynak gondolkoznia kell és kitalálnia valamit, tehát inspirálódik és fejlődik.
Az, hogy neked ez vagy ennek kivitelezése nem tetszik, az a te szubjektív meglátásod, a One Piece közösség jó része nem így van vele.
Megintcsak félreértettél, ugyanis nyilvánvalóan nem a tagokra értettem a mondatot, hanem általánosságban a OP karakterekre. Én magam ismertem el, hogy a tagok valóban el vannak hanyagolva.
Elvakult fan meg egyáltalán nem vagyok, sőt szerintem épp te vagy az, ugyanis hétről hétre kiakadsz olyan dolgokon, amik rám semmilyen hatással nincsenek. Én egyszerűen élvezem a történetet és nem alkotok addig elhamarkodott ítéletet, amíg nincs vége az arcnak. Egyszerűen próbálok pozitívan hozzá állni, de nem naivitásból, szerintem teljesen logikus az, hogy Luffyt miért szerepelteti Oda ennyiszer, azt meg lássuk már könyörgöm, hogy teljesen fölösleges addig kiakadni valamin, amíg nincs vége az arcnak. Vagy most minden héten lefogod írni, hogy mekkorát csalódtál? Írd le akkor, ha Sanji valóban nem fog harcot kapni. Mert igen, ha Sanji nem kap harcot, akkor nyilván én is kiábrándult leszek.
Jasek, teljesen egyet értek veled, egyelőre én sem látom, hogy Oda mit akar ezzel csinálni, de mint mondtam, én bízom benne addig, amíg meg nem látjuk, hogy mi lesz ebből. Minek aggódjak addig, amíg azt se tudjuk, hogy mi lesz?
Luffyra igaz hogy minden ellenfele tanított neki valamit.
Attól hogy azt mondja hogy a 100%-on akarja leverni, ezt a célt szolgálja. Az hogy sikerül-e.... Ha 100%-os Luffynk lenne szerintem nehezen de azért tudna nyerni ( muszáj is lenne a Yonkok jóval nagyobb szintet képviselnek).
Amúgy egyetértek Paidonnal: ne a tényleges vagy látens hibákat keresve olvassuk már ezt. Én élvezettel teszem és továbbra is izgalmas és jó. Megaztán több mint 800 fejezet után bízzunk Odában hogy tudja mit akar ebből kihozni és az nagyot fog ütni mint eddig is.
Neked van szövegértési problémád, mert azt nem neked írtam. Hanem arra, hogy Luffy, ha a legjobb akar lenni a legjobbaktól kell tanulnia és gyakorolnia. Ezzel csak az a baj Katakuri nem tanítja és nem is gyakorol vele. Valóban gyakorlat teszi a mestert és ezt éles helyzetben tudja kimaxolni. Nem holmi gyakorlással. Nekem ez nem gyakorlat egy kiélezett élet halálharc.
Akárhogy nézem nem látom, hogy elé beidéztem volna a hszedből bármit az előttem levő hszt meg nem idézek.
A másik én kritikus vagyok és leírom, ha valami tetszik és azt is, ha nem. Utoljára a plot armoron akadtam ki, ha jól emlékszem és ezen az arc vége se fog változtatni. Sanji karaktere meg halott ezen nem változtat egy harc sem. Kiábrándultam belőle. Viszont undorító, hogy elhúzzák előttem a mézes madzagot utána meg beintenek. Elismertem ezt az arcot és a mai résszel se volt bajom, de én akármennyire is szeretnék hazudni magamnak már unom. Luffy szövege meg egyenesen csalódással tölt el, mert egy ízem nem akarja, hogy ezek után folytatódjon a harc, mert akkor az eredmény borítékolható.
Nem mellesleg, ha jól rémlik én torkoltam le Dungeont, hogy mire fel dislikeolja Dani hszt, amikor semmi nem garantálja azt, hogy lesz köztük harc. Ettől független én is reméltem, hogy lesz valami. Továbbra is fenttartom a dolgot, ha itt se lesz a csapatnak értelmes harca, ahol minden adott, akkor sírva fakadok.
Az, hogy én heves természet vagyok és leírom a véleményem? Igen valóban így van.
Viszont elég sok fejezet eltelt mióta Sanjit lehordtam a sárga földig. Eddig nem látok túl sok változást és kompenzációt. Szóval akárhogy nézem jogosak a sérelmeim. Bár az már más kérdés, hogy engem már jó eséllyel nem is fog kárpótolni Oda.
Teljesen meg volt Sanji múltja nélkül is. Ennek tükrében meg főleg. Ezzel elég sokan vannak így.
Hiei, azért harcokból is elég sokat lehet tanulni, ha nem így lenne akkor Luffy már elvérzett volna a Crocodile szálnál, vagy Lucci ellen. One Piece-n harcról harcra erősödnek a karakterek. Ha most megint összecsapna Luffy Crackerrel, sztem már egyedül is elintézné.
Valóban, de ezt tapasztalatnak hívják. Tanulni attól lehet, aki tanít téged. Viszont Luffy-t Ray tanította. Ahogy el is hangzott a visszaemlékezésben és Luffynak a harcban szerzett tapsztalatra van szüksége, hogy ezen tudását tovább fejlessze. Erős ellenfelek ellen vívott csatában megtapasztalhatod, hogy amit tanultál miként működik. Az hogy gyakoroltad még koránt se biztos, hogy élesben menni fog. Luffy képes a jövőbe látni ezt tudtuk eddig is hiszen már megtette Marinfordon. Viszont Katakuri nem fogja neki ezt "megtanítani".
ha a legjobb akarok lenni a legjobbtól kell tanulni
Mihawknál. Ezért ütött a föld be, látta, hogy Mihawk levágná a kezét.
Koby hallotta mindeki sírását. Aiza mindekinek a hangját. Ez a kettő gondolom megegyezik. Usopp érzékelte Sugart úgy, hogy nem látott rá. Luffy meglátta a jövőt. Nem megjósolta, tisztán látta mi fog történni.
Tényleg!
Amúgy mindig is érdekelt hogy a mozdulatok megjósolása hogy működik.
Mivel a karjának levágásáig max 1 mp volt hátra lehet hogy a sima érzékelő Haki is így működik harcban és ez annak a felébredése lett volna. Vagyis ez csak szimpla Érzékelő mozdulatjóslás működését láttuk vagy mint Katakuri a jövőbe látott.
Ez érdekes és érdekel a magyarázat rá
Amúgy remélem Oda nem nagyon fogja már elhúzni Luffy haki visszatérését. Ennyi rohangálás után már simán eltelhetett 10 perc. Jó, persze értem én, hogy nem másodpercre pontosan fog ugrani, csak nem azt akarom, ami Dressrosán történt. Amúgy kíváncsi vagyok mennyire lesz kirészletezve ez a harc is. Valamiért úgy érzem, hogy hosszú lesz, szóval köretként berakhatna a többiek közül egy-két személytől is harcot. Sanjira mindenképpen számítok, azonban én Begétől is szívesen megnéznék egy harcot. Igaz Ovent én Sanji ellen néztem volna meg, de ez van.
Az utóbbi pár hétben úgy voltam vele, hogy áh a 900. fejezet körül már úgyis vége lesz a történetszálnak, azonban most ez nem úgy néz ki. Mire Luffy nekikészülődik a harcnak és az alapján, hogy most főleg fejlődés és tapasztalatszerzés céljából vág neki a küzdelemnek, akkor biztos az is elé részletes és hosszú lesz. Enélkül is pont elég indok, hogy pont nem egy egy milliárd beli fickó elleni küzdelmet kapkodna el. Bege sem gondolom véletlenül kapta ezt a menő belépőt, vissza kell tartania Ovent, szóval amondó vagyok, hogy az ő küzdelmükbe is beleláthatunk egy kicsit. Eléggé körbevették őket, szóval észnél kell lenniük. Mondjuk most eszembe jutott számukra egy menekülési mód. Ugye a hajójuk részben úgy viselkedik, mint egy tank, szóval nem lennék meglepődve, ha egyszer csak átgázolnának a szigeten. Persze ez nem jelent teljes egérutat, azonban így könnyedén kiszabadulhatnak a körülöttük lévő hajó blokád elől.
Amire még kíváncsi leszek mit kezdenek majd Smoothie, Daifuku és Compote hármassal. Mindegyik jelentős erőt képvisel és most már nincs az a kifogás, hogy eltévedtek vagy valami hasonló, gondolom ők is lassan befutnak. Perosperot még úgymond könnyedén lefoglalhatja a tengeren Big Mom "felügyelésével", ki tudja mi történik vele a torta megevése után, ha tényleg eldobja az agyát, akkor szükség lesz ott Perosperora. Na mindegy, nekem két félelmem van és remélem egyik sem fog beteljesülni. Az első az, hogy Sanji Smoothie vagy Compote valamelyikével kerülne összetűzésbe és ezáltal szétveretné magát megint. A másikat már leírtam valamelyik előző hozzászólásomban, hogy Carrot tenne valami irreálisat Perosperoval. Remélem egyik sem következik majd be.
Azaz hogy a 10 perc sem sokra elég. Dressrosa-n kb 2 percig ha bírta utána Haki-val. Ha újra akarja kezdeni a harcot akkor fullra ki kell fújnia magát. Fel kell töltődjön vagy esélytelen.
Viszont én Luffy helyében nem mennék vissza Katakuri-hoz. Még ha fejlődni is akarnék azzal hogy harcolok ellene még ha úgy gondolnám győzhetek is. Akkor is a harccal kifáradok ami miatt veszélybe kerül a csapatom mivel nem leszek már elég kipihent hogy segítsek. A legjobb döntés nem visszamenni.
Ugrás a fórumra: |